Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Do których szczecińskich kół wędkarskich należycie ??

(Można by tu napisać parę słów o swoim kole wędkarskim.. np.czy prężnie działa :lol: )

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 57
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja jestem w kole "Troć"

Bardzo fajny prezes, ale nic się tam nie dzieje, jeżeli chodzi o wspólne wypady i organizowanie "imprez wędkarskich"

Napisano

A ja musiałem w opłatach sprawdzić :wink: Świadomie nie należę do żadnego a z opłat wynika że do "Big Fish" i nie mam pojęcia co tam się dzieje.

• 1 month later...
Napisano

Ja w zeszłym roku w Troci a w tym w Kiełbiku.

Jeżeli mam być szczery to z tego co słyszałem w Big coś tam, coś tam tak naprawde coś sie dzieje - mają swoją stronke, fajne imprezy sobie organizują itp.

Jeśli chodzi o Troć i Kiełbik - kapa totalna :???: (oczywiście wg. mnie)

• 1 month later...
  • 3 months later...
Napisano

Ja w Kiełbiku, ale to czysty przypadek, tak w tym roku wypadło gdy kupowałem zezwolenie (U Prezesa na Turzynie)

Napisano

A może załozymy swoje koło :?::mrgreen:artech na szefa a my z sobim będziemy przechlewać składkowe pieniądze na spotkaniach :mrgreen:

Napisano

jak zwał tak zwał byle w gardła nasze :mrgreen:

Załóżcie koło haczyk.pl oddział w Szczecinie :wink::mrgreen:

a może lepiej ogólnopolskie koło z oddziałami :mrgreen:

• 3 weeks later...
  • 4 months later...
Gość feeder
Napisano

Sumik Police :) no organizują zawody :) ale jeszcze na żadnych nie byłem :P jestem świeży bo dopiero rok jestem :D

• 5 months later...
Napisano

Zezwolenia na ten rok kupowałem na Turzynie u Prezesa, ale teraz nie ma już Turzynu, hehe, czy ktoś może zatem polecić miejsce gdzie szybko i sprawnie można zrobić opłaty na następny rok?

Napisano
Zezwolenia na ten rok kupowałem na Turzynie u Prezesa, ale teraz nie ma już Turzynu

Jacek zapytaj młodego tzn Pepe'go... Prezes to jego ulubiony przyjaciel :razz:

Napisano

Nie muszę kupować u Prezesa - musiałbym zostawić auto nie wiadomo gdzie i drałować potem na dawny parking Turzynu, gdzie nawet nie wiem w którym miejscu Prezes ma teraz sklep, o ile w ogóle ma. Pytałem, gdzie Wy kupujecie zezwolenia. Najważniejsze dla mnie to możliwość zaparkowania i sprawna, miła obsługa (dlatego na przykład nie bywam już w ogóle w sklepie na Krzywoustego) :mrgreen:

Napisano
(dlatego na przykład nie bywam już w ogóle w sklepie na Krzywoustego) :mrgreen:
no tak, lepiej wpaść z pieniędzmi, przepraszam nie mogłem się powstrzymać :lol: ta dwuznaczność była planowana ? czy tylko ja mam taki skrzywiony umysł.. :???::wink: