cichy Napisano 7 Września 2011 Share Napisano 7 Września 2011 ('Kristofer, ') tam juz tak jest odkad jezdze tam a juz kilkanascie lat tam brykam, z niecierpliwoscia czekam na lod, to wtedy mozna sie wykazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sambo Napisano 24 Września 2011 Share Napisano 24 Września 2011 Witam wszystkich po dlugiej przerwie slyszalem ze na kanale zaczela brac ploc chodz osobiscie sam w to nie wierze no ale tak za miesiac mozna spokojnie ruszac na lowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość FALUBAZ_ZG Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 W kamieniu coraz ciasniej i im blizej pomp tym trudniej o dobre miejsce. Powoli zaczyna sie tradycyjny rytual czyli wczesne zajmowanie miejsca i godzina czekania na lowienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristofer Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 Czyli rozumiem że morska płoć weszła w kanał?? Przyjeżdzają o 3-4 w nocy i rezerwują miejsca ?? no nieźle byłem na piastowskim tydzień temu i ludzi jak na lekarstwo , a płotka brała ale ta ładna morska jeszcze sporadycznie chociaż w nocy pieknie cmokała po powierzchni wody aż miło było słuchać Niestety ta babka to przekleństwo bierze na wszystko ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sambo Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 FALUBAZ nie zabardzo rozumiem czyli chcesz powiedziec ze ludzi jest juz na kanale duzo i ze ploc ta morska zaczela kasac, jak cos wiecej wiesz napisz cos jak mozesz pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość FALUBAZ_ZG Napisano 27 Września 2011 Share Napisano 27 Września 2011 Czy ploc weszla to nie wiem, bo ja za czym innym chodze. Mozna jednak wnioskowac, ze powoli wchodzi, bo katem oka widzialem, ze towarzystwo cos lowilo i nie bylo przy tym okrzykow "kuuuurrrrrwwwwaaaa" charakteryzujacych reakcje na krapia Bylem po 5 i juz na pompach 5 aut stalo w tym jeden bus i sporo miejscowek bylo pozajmowanych. Tloku jeszcze nie ma, ale widac, ze powoli sie rozkreca i mysle, ze za dwa tygodnie juz bedzie kociol. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sambo Napisano 27 Września 2011 Share Napisano 27 Września 2011 Dzieki FALUBAZ ZA INFO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość FALUBAZ_ZG Napisano 10 Października 2011 Share Napisano 10 Października 2011 Byl ktos ostatnio w Kamieniu? Jakies wiesci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sambo Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Panowie napiszcie co tam na kanale slychac w tamtym roku bylem 16 pazdziernika i niebylo najgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielM Napisano 14 Października 2011 Share Napisano 14 Października 2011 Jak się uda to będę w poniedziałek/wtorek . Dam znać czy coś się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sambo Napisano 14 Października 2011 Share Napisano 14 Października 2011 Dzieki Daniel za odzew. Ja dopiero za tydzien planuje w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperator30 Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Panowie a jak sytucja z okoniem,trafia się już? Zeszłej zimy z lodu połapałem pięknych garbusów ciekawe jak bedzie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielM Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 Nie bardzo.Są pojedyncze duże sztuki które ganiają za ukleją jak szalone.Można je dostać chyba jedynie tylko na żywczyka.Raczej nie ma jeszcze większych ilości i nie widziałem by ktoś łapał.Na razie jako sporadyczny przyłów.Chyba,że do tej pory coś się zmieniło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domin_1984 Napisano 20 Października 2011 Share Napisano 20 Października 2011 witam wszystkich właśnie wróciłem z kanału od strony Grabowa o 7 byłem nad wodą, wędkarzy sporo, po godzinie połowu (na głębokim odcinku) kilka płoci, zmiana stanowiska na płytszą wodę i całkiem dobre efekty (dużo drobnej płotki, ukleja, gruba płoć na kukurydzę), okoń szaleje i widziałem, że całkiem dobrze niektórzy połowili okonia, woda cofała się z zalewu do kanału i może dlatego średnie efekty...? a może ktoś wie jak dojechać z drugiej strony żeby słońce tak nie dawało po oczach? połamania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielM Napisano 21 Października 2011 Share Napisano 21 Października 2011 Do wioski Trzebieszewo,tam skręcasz w lewo i naprzeciw kościoła jeszcze raz w lewo,skończy się bruk a zaczną płyty "jumbo" nimi kilkaset metrów do końca i jesteś na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz2117 Napisano 8 Listopada 2011 Share Napisano 8 Listopada 2011 Do wioski Trzebieszewo,tam skręcasz w lewo i naprzeciw kościoła jeszcze raz w lewo,skończy się bruk a zaczną płyty "jumbo" nimi kilkaset metrów do końca i jesteś na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz2117 Napisano 8 Listopada 2011 Share Napisano 8 Listopada 2011 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz2117 Napisano 8 Listopada 2011 Share Napisano 8 Listopada 2011 Witam wszystkich. Wędkuje ktoś na kanale? Od miesiąca nikt nic nie pisze. Podzielcie się informacją czy jest płoć i gdzie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płociozaur Napisano 11 Listopada 2011 Share Napisano 11 Listopada 2011 witam znajomy był w czwartek w trzebieszewie cały dzień i złapał 7 płotek i jak to on stwierdził "patologia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz2117 Napisano 12 Listopada 2011 Share Napisano 12 Listopada 2011 Witam. Ja wczoraj byłem w Grabowie. O 6.30 brak wolnych miejsc, wcisnąłem się gdzieś tam. Strasznie zimno było , brania słabe. Wynik to około 4kg płoci. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 12 Listopada 2011 Share Napisano 12 Listopada 2011 ja dzisiaj rozmawiałem w pracy z elektrykami i ponoć sie teraz tam dzieje i ładnie łapia ale czy nie ściemnial to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz2117 Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 Witam. A jak weekendzik w Kamieniu? Skubie tam coś jeszcze? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płociozaur Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 jak tam na kanale gryzie coś? nikt nic nie pisze a pare dni temu przejeżdżając przez most w kamieniu widziałem kilkadziesiąt samochodów nawet na hulajnoge miejsca na parkingu nie było ale widocznie na kilkaset wędkarzy żaden nie ma internetu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płociozaur Napisano 9 Grudnia 2011 Share Napisano 9 Grudnia 2011 byłem dzisiaj w trzebieszewie cały dzień trzy krąpie i parę jazgarzy ogólnie patologia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość FALUBAZ_ZG Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 W sobote bylem, okon 34cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi