edmund Napisano 25 Sierpnia 2008 Share Napisano 25 Sierpnia 2008 Masz wolne miejsce w auteczku i jedziesz na rybki w okolicy łodzi i nie tylko, napisz może ja będe miał czas i sie z tobą zabiore, może ja będe miał wolne miejsce też cie chętnie zabiore. Taki temat chciałbym zaproponować. Edmund http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/95dd6161f7faac20.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 Edmund ja zawsze jestem za, daj mi tylko kilka dni wcześniej znać a dostosuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 już niedługo ozywie ten temat... tylko wedke przywioze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Skalski Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Witam serdecznie Widze że temacik się za bardzo nie rozwinoł Ja z mią chęcią zabjore sie na rybk jeśli będzie taka mozliwość Jak również dam znać jeśli będe planował jakiś wyjazd pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 5 Marca 2009 Autor Share Napisano 5 Marca 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bd8129b9bd197f42.html To nasz namiocik pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Skalski Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Witam jeśli chodzi o Zofijówke to mam do niej 25 minut rowerem ale nigdy tam nie łowiłem czasem byłem z dziećmi rekraacyjnie . ale jeśli powiadasz kolego że jest tam jakaś rybka to napewno tam zajrze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 6 Marca 2009 Autor Share Napisano 6 Marca 2009 Nie wiem czy jest tam ryba ale latem dużo ludzi siedzi i sobie łowi ,w zeszłym roku kolega pojechał tam na cały tydzień i sie nie nałowił jednego karpia ze 4kilo,a poza tym sama drobnica ,ja też tam kilka razy jeżdziłem ale wyniki nie zadowalające. Jest to woda blisko domu i po południu można sie tam wybrać na grila, wiosną prawdopodobnie zarybiana przez Sieradz Kleń . Do zobaczenia nad wodą http://foto.onet.pl//52p1p,lzsokie980q9,i4sd6,u.html#i4sd6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabat69 Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Witam serdecznie.Ja również chętnie zabrałbym się z kimś na rybki (jeśli jest taka możliwość).Mieszkam w Łodzi przy ulicy Szczecińskiej.Mam samochód ,ale niestety potrzebny jest kierowca ,ja nie mam i nigdy nie miałem prawa jazdy(autem jeździ żona).Odpowiadałaby mi praktycznie każda niedziela lub nocki soboto-niedzielne.Nie mam jakichkolwiek wymagań jeśli chodzi o łowiska ,ale bardzo lubię Wisłę i Narew.Zainteresowanych proszę o kontakt na pw lub e-mail.Pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 sabat69, mieszkam rzut beretem od Ciebie Możesz na mnie liczyć jeśli chodzi o wspólne wędkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabat69 Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 OK Robcio.Jestem dyspozycyjny....jak ryba w wodzie.Dzięki za zainteresowanie.Pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 8 Marca 2009 Autor Share Napisano 8 Marca 2009 ja z wami podajcie date Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 6 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Wreszcie sie udało pojechaliśmy ,w sobote i niedziele miała być Wisełka ale pod wałami stoi woda, skończyliśmy w Małyniu. http://edmundwronka.fotosik.pl/albumy/615269.html ale wyprawa super ,a kolesie wielkie dzięki proszę o jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Figos Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Byłem w niedziele przejazdem w Małyniu na strorzeczu. (Piaskowe audi 80, może widział ktoś). Jaka jest tam głebokość?? i jakie dno?? Łowił ktoś tam Nerze?? Mam zamiar się tam wybrać za 2 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 My byliśmy dopiero od 14.00. a woda w Małyniu płytka- maksymalnie 1 metr głębokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 22 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2009 Zbliża sie 1 maja a tu 0 propozycji do wyjazdu. Panowie ruszajcie tyłki czeka na was ryba życia. Spodkanie z nowyni kolegami wedkarzami ,wymiana doświadczeń, itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sasha Napisano 22 Kwietnia 2009 Share Napisano 22 Kwietnia 2009 Ja chcę jechać.Co proponujesz? Gdzie pojedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 6 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2009 Pogoda sie deczko spier ,przez moje okno na 9piętrze czarno to widzę . Ale jak jest żle to może być tylko lepiej. Tym optymistycznym akcętem JA CHCĘ NAD WODĘ NA RYBY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur1791 Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Witam i jak panowie gdzie jedziecie na rybki ??? Jak by było jakieś wolne miejsce to tez bym sie dołożył i z chęciom gdzieś zabrał na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 A może spotkalibyśmy się w łódzkim gronie (na przykład przy browarku ) i omówilibysmy kwestię wspólnego wypadu na rybki... Proponuję piątkowy wieczór, miejsce i godzina do uzgodnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 8 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2009 Słyszałem że WCWI się zbieraja w piątki w pabie obok Centralu. Wędkarskie Centrum Wymiany Informacji a mają fajny portal, jestem za spodkaniem i oczekuje propozycji DO ZOBACZENIA W PABIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek640 Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 a może spotkanie np. na krzywiu?? w jakiś dzień też można się pozanć pogadać połowić ale z tym gorzej tam hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Można na Krzywiu, jestem za... Bo piwka to chyba żaden łódzki forumowicz nie spożywa Pomijając moja skromną osobę i Jacka vel sabat69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek640 Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 proponuje któryś dzień w zależności od pogody - 10 lipca(piątek) lub 11 lipca(sobota) lub 12 lipca (niedziela). Będę z bratem (14 lat) , staw 2 lub ten duży za małym stawie w kształcie L. można pomyśleć także o jakimś innym terminie, metoda połowu obojętna ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabat69 Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 bartek640, Siemka .A nocka z 27.06 na 28.06 wchodzi w grę?Pokazalibyśmy co niektórym co to znaczy umawiać sie z kims na ryby.U nas nie ma żadnych dennych rezerwacji pomostów i tym podobnych anomalii. Jakby Ci pasowała data to pyknij cos na priva Po co czekać do połowy lipca?Nie wiem jak,, spuchnięty" , ale mam nadzieję, że coś wymyśli z wolną sobotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek640 Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 z miłą checią ale nie mógłbym się zjawić ponieważ od tego piątku( 19.06 ) do do 28lub 29.06 jestem nad jeziorem głuszyńskim... no tu troche poszaleję z rybami... hehe jak będą brały.. mam już wszystko naszykowane - 30 kg zanęty sypkiej , kkurydze w puszkach i sypką z bazary , pęczak , pszenice atraktory itp. i itd. będę dostępny od 6 lipca nie wiecie czy leszcze ruszyły się na jeziorach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi