bartek640 Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 chłopaki jak coś ustalicie to piszcie, mnie od jutra do 29 nie będzie - jadę na ryby nad jezioro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sasha Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 sabat69, To do zobaczenia na Zalewie Zegrzyńskim.Chłopaki już czekają Jak nie zdążysz zarejestrować łajby to na miejscu coś skołujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabat69 Napisano 25 Lipca 2009 Share Napisano 25 Lipca 2009 Co jest z tym wędkowaniem łodziaków?Powymierali ,czy co?To ,że co niektórzy mają gdzieś głęboko ryby bo się zakochali to rozumiem ,ale reszta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 26 Lipca 2009 Autor Share Napisano 26 Lipca 2009 Coś o tym słyszałem ale sie może jeszcze nawrócą nie którzy,trzeba ruszyć ten temat . Napiszcie może gdzie łowiliście w wakacjie i czy polecacie te łowiska na których łowiliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 3 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2009 Że ja muszę mieszkać w Łodzi http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b4d16dbd7e314519.html to dodatek do Wyborczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sasha Napisano 17 Sierpnia 2009 Share Napisano 17 Sierpnia 2009 Bylismy z Sabatem na jednej z wislanych wysp. Było zajebiście.Łodziaki macie czego żałować W sobotę poprawka ....Przydałyby się jeszcze 2 osoby do kompletu(jest nas tylko 4sztuki).Jest łódź do dyspozycji.Jak któryś jest zainteresowany to dawać jakieś znaki Pijaków nie zabieramy...tylko smakoszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 18 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2009 Ja sie zapisuje ale mam problem nie mam autka. Wisełka mi sie podoba jeszcze na wyspę. Smakoszem może jestem ocenicie sami. Obiecuje zrobić troszkę zdjęć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur1791 Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Witam i co panowie byliście na Wisle?? Zdajcie relacje Pozdrawiam Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sasha Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 Ludzie ,ludzie , ludzie ...Wisła to najlepsze , dzikie łowisko w naszym kraju. Z wyspy można sie nieźle pobawić . Ten sezon uważam za najlepszy w całej mojej karierze wędkarskiej. Dzieki Sabatowi przekonałem sie do tej rzeki.To doskonały przewodnik po Wiśle. Pobiłem tu wszystkie swoje życiowe rekordy. Szczupak , sum ,leszcz to koronne ryby tego sezonu.Naaaaaprawdę warto i polecam. A co ze zlotem Łodziaków? Myślał juz ktoś o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrochemik Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 Ja z Łodzi nie jestem, ale z łódzkiego, więc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabat69 Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 Siemka ...Dzięki Sasha ...też bym się ,,zleciał" ,ale w łódzkim coraz mniej wędkarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 14 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2009 Za oknem snieg to może w ciepłe miejsce na browarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 24 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2009 Wesołych Świąt Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 16 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2010 16 stycznia o 18.oo w Manufakturze przed KAKADU spodkanie wedkarzy z Łodzi. Stroje wieczorowe nie obowiązują ,będzie piwko jak sobie kupimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sasha Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 No ....Łodzianie ...pokażcie że macie jaja.Zorganizujmy jakiś mały zlocik na początku sezonu ...bo już sie z nas chłopaki z innych okręgów śmieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sasha Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 No dobra ...jak dojdzie do wspólnego wędkowania to obiecuję że postawię wszystkim (pełnoletnim) piwo .Może to Was przekona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 10 Lutego 2010 Autor Share Napisano 10 Lutego 2010 ZLOCIK JUŻ BYŁ . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sasha Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 ZLOCIK JUŻ BYŁ . pozdrawiam Chyba Ci sie fora pomyliły......Zlocik może i był ale na pewno nie z wędkarzami z tego forum kolego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 Zlocik może i był ale na pewno nie z wędkarzami z tego forum Dokładnie Ja za zlocikiem jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 11 Lutego 2010 Autor Share Napisano 11 Lutego 2010 Witam Roberta gdzie ty byłeś jak ciebie nie było. Pozdrowionka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sasha Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Trzeba chyba poszukać innego forum ....bo tutaj nikt nie łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Figos Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 sasha, mam nadzieje że Cie nie zabraknie dziś na eŁKSie o 17,30 na koszu!!!!Na biało!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Co słychać w łódzkim? Może ktoś by reflektował na wspólne otwarcie sezonu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrochemik Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Jak zawsze zapraszam na Warte lub Jeziorsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 26 Marca 2010 Autor Share Napisano 26 Marca 2010 Sąsiad oczekuje propozycji, pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi