siata1906 Napisano 12 Stycznia 2010 Share Napisano 12 Stycznia 2010 witam. wlasnie bylem w niedziele wszystko sie zgadza w tym co napisal szefomen dziwne uczucie siedziec nad przeremblem a wokol woda i pokruszony lod. szefomen a nie wiesz jakie byly wyniki na tych zawodach? ja polowilem 4 leszczyki sporo ploci, jazgarzy kilka niewymiarowych okonkow. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szefomen Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 kolego pochwal sie w ktorym mniej wiecej miejscu zlapales leszczyki !! na tyle ludzi co pytalem nikt nie wyjal zadnego, na zawodach zero leszczyka, siedzielismy obok, gosciu zlapal lina 27cm, reszta to sladowe ilosci ploci i kupe jazgarow, wszyscy zastanawiaja sie gdzie te lechole co braly w tamtym roku, ze oderwac od dna nie mozna bylo, jesli ty zlapales leszczyki to moze bedzie to wskazowka, w ktorym rejonie nalezy sie ich spodziewac, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siata1906 Napisano 19 Stycznia 2010 Share Napisano 19 Stycznia 2010 witam. ja lowilem kolo mola na wprost tamy nie byly to giganty ale jeden mial 30 cm:) masz racje w tym roku slabo pewnie wylowilismy je rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szefomen Napisano 20 Stycznia 2010 Share Napisano 20 Stycznia 2010 wczoraj znow Siczki zaliczone co ciekawe mormyszka okazala sie nieskuteczna, kolega lowil splawikowka i pogolil , kilka wymiarowych jazi, naprawde piekne ponad 20cm plocie, i kilka leszczykow !! dwie ryby poszly z hakami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siata1906 Napisano 20 Stycznia 2010 Share Napisano 20 Stycznia 2010 a to ciekawe. na ochotke mu braly?? w toni czy na dnie?? lowiliscie kolo lasu?? w jakich godzinach braly najlepiej?? sypaliscie jakas zanete lub jokersa?? pytam bo bardzo mnie to ciekawi ze na splawik braly a na mormyszke nie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szefomen Napisano 21 Stycznia 2010 Share Napisano 21 Stycznia 2010 moze troche zle sie wyrazilem... braly ale duzo mniejsze i sporo mniej, zanete sypalismy z ziemia czarna belchatowska, niestety bez joka, ktory zostal wykorzystany w sobote , ta sama zaneta byla pod splawik i mormyszke, lowilismy od strony lasu, godziny to standardowe juz dla tego zbiornika, od 11 do wieczora, mormyszki najmniejsze jakie mozna kupic - plociowe moze ze 2mm srednicy, takie male, ze ciezko je zatopic nawet teraz wybieram sie w niedziele ale glowna moja metoda bedzie splawik - zapowiadaja spory mroz a przy splawiku zawsze mozna rece schowac dodatkowo do kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenNy Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 Witam,jak wygląda sprawa grubości lodu ?był może ktoś na zalewie ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borat Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 na dużym lodu grubo,na małym lodu niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siata1906 Napisano 30 Marca 2010 Share Napisano 30 Marca 2010 witam. na duzym lodu nie ma wiec moze juz ktos probowal cos powedkowac na zalewie?? ryba sie cos ruszyla?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen96 Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 Witam. Chciałbym się dowiedzieć jak tam nad zalewem w siczkach czy ktoś tam łowi i czy są tam wogóle jakieś rybki bo jutro prawdopodonie odbiorę kartę wędkarską i chciałbym od razu zamoczyć kija tylko nie wiem czy opłaca się jechać nad zalew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 jak tam nad zalewem w siczkach Byłem tam w ubiegłym tygodniu z małolatami. Na cztery wędki i ok 3h wędkowania jeden lin ok 15 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr9134 Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Wiecie może jakie są najlepsze przynęty na spining na ten zalew ? Byłem ostatnio i nawet brania. Dodam, że mój sprzęt to wędka 270/30, żyłka 0,22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek222 Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 Witam,bylem pare razy ze spiningiem,bez efektu.Predzej na zywca cos sie uwiesi,rozmiarami nie powala.Wie moze ktos czy od ul.nadrzecznej mozna juz wedkowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi