maciek rożniata Napisano 25 Marca 2012 Autor Share Napisano 25 Marca 2012 woda wysoka na Nerze , parę rybek się wyskubało , poza tym lipa , woda jeszcze zimna , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikolo Napisano 25 Marca 2012 Share Napisano 25 Marca 2012 Starorzecze Neru Małyń zero bran duzo wedkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 maciek rożniata gdzie wędkowałeś? Ja w sobotę byłem w Rzuchowie i też bez rewelacji. Do 8.00 rano jakieś płotki i wzdręgi skubały a potem już tylko ukleja brała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikolo Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 na starorzeczu w Małyniu po prawo od młyna wiatr niesamowity zero bran a gdzie ten rzuchów niemoge go zlokalizowac na mapie?:)chyba na chechlo pojade dzis jaksieociepli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebri Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Ja to myślę, że Robcio troche w złym miejscu wędkowaliśmy. Następnym razem tam gdzie podjechaliśmy pojedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MowilaZeMa18 Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 na majówke mam zamiar wybrać się nad ner i moje pytanko brzmi jakie typy ryb moge tam złapać,jest szansa na szczupaka,okonia?? interesuje mnie okolica od Poddębic w strone Lutomierska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek rożniata Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2012 fiu fiu nigdy tam nie byłem nad nerem w tych rejonach , a czy ryby tam są to nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinp1984 Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 orientuje się ktoś jak to w ogóle w tym sezonie jest z Małyniem? Należy on do Sieradza, czy nie? Bo na wykazie wód go nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikolo Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 orientuje się ktoś jak to w ogóle w tym sezonie jest z Małyniem? Należy on do Sieradza, czy nie? Bo na wykazie wód go nie widziałem. oczywiscie ze podlega pod sieradz jak to go niema w wykazie ?:)a nerod lutomierska a to przeca starozecze:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość czak2 Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 Koledzy wędkarze ja mam tylko ner do lutomierska od Łodzi czy są jakieś fajne odcinki tej rzeki np przed stawami stefańskiego albo po nich gdzie warto pojechać. Interesuje mnie głównie spławik i spinning. Za odpowiedź serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek rożniata Napisano 6 Maja 2012 Autor Share Napisano 6 Maja 2012 woda w nerze jak zwykle wysoka i mętna, bez kontaktu z rybą , uda mi się coś w tym roku wydłubać z neru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZBIG@SON Napisano 14 Maja 2012 Share Napisano 14 Maja 2012 witam poszukuje ciekawych miejscówek na nerze głównie spining interesuje nie rzeka w okolicach lotniska i dalej w stronę lutomierska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kebes75 Napisano 16 Maja 2012 Share Napisano 16 Maja 2012 witam poszukuje ciekawych miejscówek na nerze głównie spining interesuje nie rzeka w okolicach lotniska i dalej w stronę lutomierska to weź spinn spaceruj/maszeruj i szukaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek rożniata Napisano 21 Maja 2012 Autor Share Napisano 21 Maja 2012 woda powoli spada na nerze ale nadal wysoka jak dla mnie i moich umiejętności wędkarski , ładnie zagryzały wzdręgi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość czak2 Napisano 22 Maja 2012 Share Napisano 22 Maja 2012 A wiesz może gdzie najlepiej jechać mam ner do lutomierska więc moje możliwości są ograniczone. Najlepiej by było żeby był jakiś fajny odcinek jakieś od 5km do 10km od stawów stefańskiego. A czy wzdręgi duże??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebri Napisano 22 Maja 2012 Share Napisano 22 Maja 2012 Powiedzcie jaka sytuacja na warcie tam gdzie ujście neru idzie połowić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek rożniata Napisano 27 Maja 2012 Autor Share Napisano 27 Maja 2012 dziś też bez rewelacji, parę wzdręg i 1 jazik na 30 cm . ogółem lipa , woda mętna i niosła dużo "syfu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Był ktoś ostatnio w okolicach Rzuchowa? Białoryb współpracuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek rożniata Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2012 co z tymi rybkami na nerze ?! bryndza niesamowita , 1 jelec , 1 płoć i kilka uklei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 Maciek, o których rejonach mówisz? Ogólnie ostatnio ryba nie bierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 6 Sierpnia 2012 Share Napisano 6 Sierpnia 2012 Byłem jakiś miesiąc temu dwa razy w okolicach Rzuchowa. Pierwsza wyprawa- dwa liny karaś i mnóstwo płoci i krąpi. Łowiłem na jedną wędkę bo dwoma nie byłbym w stanie operować przy tak dobrych braniach. Druga wyprawa- na sześć wędek złowiliśmy dwie płotki po 10 cm... Może to wina pogody bo upały były... A ostatnio był ktoś w przyujściowym odcinku Neru? Rybki współpracują? Planuję wybrać się tam na noc jakoś w środku tygodnia. Dzięki za info i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 13 Września 2012 Share Napisano 13 Września 2012 Był ktoś ostatnio nad Nerem przy ujściu do Warty? Jaki stan wody? Pod koniec lipce woda była bardzo niska. Jak z rybą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kebes75 Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 stan wody normalny .... ryba dominująca szczupły i okoń czasem jaź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 Ja niestety na pierwszym miejscu wymieniłbym ukleje i skarłowaciałe krąpiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kebes75 Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 pochodź ze spinnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi