maniek Napisano 14 Grudnia 2008 Napisano 14 Grudnia 2008 *************************************************************************** Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt wspaniałych, podarunków, dużych, małych, a ja życzę, moi mili,każdemu z osobna i wszystkim razem byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy, pisząc wiersz pięknych wydarzeń. Może cicho bez hałasu Nie zważając na bieg czasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może siedząc przy kominie, tulić sercem swą rodzinę, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu wór napada, sypiąc bliskim pyłek życzeń, tego Wam dziś właśnie życzę… Maniek **************************************************************************
Unises Napisano 14 Grudnia 2008 Napisano 14 Grudnia 2008 Życzę Wszystkim użytkownikom forum, zdrowia, wiele szczęścia i radości, a w szczególności wszystkim w "rozjazdach", by mogli spotkać się w rodzinnym gronie przy wigilijnym stole. Ps. jedząc karpia z jednej miski, maniek nie wywołuj wilków z lasu
maniek Napisano 14 Grudnia 2008 Autor Napisano 14 Grudnia 2008 maniek nie wywołuj wilków z lasuMy się wilków nie boimy ,i nie długo zęby im przytępimy .Hej kolęda ,kolęda
roman gawlas Napisano 14 Grudnia 2008 Napisano 14 Grudnia 2008 Maniuś piękne życzenia- i ja się przyłączę do tych pięknych życzeń życząc wszystkim haczykowcom, ale nie tylko, wszystkim wędkarzom spokojnych, radosnych, rodzinnych Swiąt Bożego Narodzenia wielgaśnych ryb w Nowym Roku i obyśmy mogli się spotykać z wielkimi uśmiechami na twarzy przez cały nadchodzący rok, nie tylko przy okazji..
pio Napisano 15 Grudnia 2008 Napisano 15 Grudnia 2008 Również dołączam się do życzeń dla wszystkich użytkowników i dla waszych rodzin!!!! Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!!!! I tak jak napisał roman gawlas, obyśmy mogli się spotkać z wielkimi uśmiechami na twarzy przez cały nadchodzący rok!!!
oohhh Napisano 15 Grudnia 2008 Napisano 15 Grudnia 2008 Choc zostalo jeszcze troche czasu do Swiat,to niema co zwlekac.Rowniez i ja sie dolaczam do pieknych zyczen dla forumowiczow z rodzinami.Wesolych Swiat Bozego Narodzenia i Szczesliwego Nowego Roku!!!!!!
maniek Napisano 15 Grudnia 2008 Autor Napisano 15 Grudnia 2008 Choc zostalo jeszcze troche czasu do SwiatOj zostało,zostało ,ale kurna nie którzy muszą wyjechać w delegacje. A do świąt nie będzie mnie.
skalar 3 Napisano 15 Grudnia 2008 Napisano 15 Grudnia 2008 Tez dołączam się do życzeń świątecznych i noworocznych,połamania kija i duuuuużo zdroooowia szczególnie dla spiningowców,zrywania dużo przynęt na dużych okazach życzy ----------- Leszek
rav91 Napisano 16 Grudnia 2008 Napisano 16 Grudnia 2008 Również życzę Wszystkim forumowiczom wesołych i rodzinnych Świąt i aby nadchodzący rok był jeszcze bardziej obfitujący w piękne ryby
TheBestWedkarz Napisano 16 Grudnia 2008 Napisano 16 Grudnia 2008 Zycze wszystkim zeby pzezyli kolejny rok, w zgodzie z rybami i naszymi dzikami! 3majcie sie zetelni rybacy.
Kubiak Napisano 17 Grudnia 2008 Napisano 17 Grudnia 2008 Życzę wszystkim haczykowcą wesołych świąt I oczywiście TAAAAKICH RYB w nowym,2009 roku
DAWID Napisano 18 Grudnia 2008 Napisano 18 Grudnia 2008 życze wszystkim wesołych, ciepłych świąt w miłym rodzinnym gronie ps: oszczędzmy troche karpi
wedkarz12 Napisano 20 Grudnia 2008 Napisano 20 Grudnia 2008 Z mojej strony,również śle życzenia,wszystkie do spełnienia,abyśmy w zdrowiu do następnych świąt dotrzymali,dobrze się bawili i szczęśliwi byli !!!!! Wszystkim WSZYSTKIEGO NAJ !!! NAJLEPSZEGO I POŁOWU DUUUUUŻEGOOO!!!!
gryzzli Napisano 21 Grudnia 2008 Napisano 21 Grudnia 2008 Żeby święta były syte, żeby rózgą było bite. By choinka w twojej chacie nie śmierdziała tak jak gacie. Tylko była kolorowa a na dole stał se browar. Na pasterkę ruszaj śmiało ksiądz na tacy ma za mało. Daj złotówkę albo dwie niech i on ucieszy się! Życzy Gryzzli
Jarosław Napisano 21 Grudnia 2008 Napisano 21 Grudnia 2008 Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku a wszystkim myślącym tylko o choince i prezentach wszystkiego najlepszego z okazji Przesilenia Zimowego
kudłaty Napisano 22 Grudnia 2008 Napisano 22 Grudnia 2008 Również dokładam się do życzeń spokojnych i rodzinnych Świąt, oraz poprawy Waszych wyników wędkarskich w Nowym Roku. www.dancingsantacard.com/intro.php?user=823821
kocur Napisano 22 Grudnia 2008 Napisano 22 Grudnia 2008 W te święta i nadchodzącym nowym roku życzę Wam zdrowia, pogody ducha, uśmiechu, nieograniczonych zasobów na zakup sprzętu oraz taaaaaakiej ryby
gojk Napisano 22 Grudnia 2008 Napisano 22 Grudnia 2008 To i ja się powoli dołącze do życzeń... krótko....Wesołych świąt i połamania kija w nowym 2009 roku wszystkim haczykowcom życzy Gojk
Tomek1988 Napisano 22 Grudnia 2008 Napisano 22 Grudnia 2008 Wszystkiego dobrego Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku, każdemu z was życzę taaaaaaaaaaaaakiej ryby w 2009 r. Pozdrawiam
hexman Napisano 22 Grudnia 2008 Napisano 22 Grudnia 2008 Wszystkiego najlepszego! Oczywiście jak poprzednicy życzę okazów w nowym sezonie, oraz aby był jeszcze lepszy od tego,oraz oczywiście udanego sylwestra!
sinus Napisano 23 Grudnia 2008 Napisano 23 Grudnia 2008 dla wszystkich użytkowników haczyk.pl i ich najbliższych składam najserdzeczniejsze życzenie zdrowych i spokojnych świąt spędzonych we wspaniałej rodzinnej atmosferze, a w nadchodzącym roku spełnienia mażeń, nie tylko wędkarskich.
P Napisano 24 Grudnia 2008 Napisano 24 Grudnia 2008 Zdrowych pogodnych Swiat spedzonych w rodzinnej atmosferze oraz z usmiechem na twarzy rozpoczetego Nowego Roku i aby byl on duzo lepszy a przynajmniej nie gorszy od mijajacego dla wszystkich forumowiczow oraz ich rodzin
bronek Napisano 24 Grudnia 2008 Napisano 24 Grudnia 2008 mijający rok był dla mnie przełomowy jeśli chodzi o wędke. ten rok to pierwsze w życiu szczupaki złowione na pierwszy w życiu spinning to pstrągi - też pierwsze w życiu. nie udało się złapać karpia ale przynajmniej został cel na rok przyszły ale najważniejsze to ludzie których poznałem w tym roku dzięki haczykowi . dziękuję wam za czas spędzony nad wodą wesołych świąt i pobicia rekordów w przyszłym roku
bronek Napisano 24 Grudnia 2008 Napisano 24 Grudnia 2008 Specjalne życzenia dla Gofra Wojtka Andiego Daniela Hołka Krzysztofa Kagivy Tomka 1 Shoguna Boba Hexmana i innych których miałem przyjemność poznać na wiosennym spotkaniu. myślę że zrobimy powtórkę na wiosnę . pozdrawiam i wesołych świąt!
artech Napisano 24 Grudnia 2008 Napisano 24 Grudnia 2008 Wszystkim użytkownikom oraz gościom haczyk.pl życzę wesołych, spokojnych i zdrowych świąt Bożego Narodzenia oraz aby w przyszłym roku spełniły się wam wszelkie mażnia, nie tylko wędkarskie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.