tomik Napisano 15 Sierpnia 2012 Napisano 15 Sierpnia 2012 Obsługę, czarny themes coś na wzór tego z peba, rozwiń bo niekojarzę usunięcie 30-minutowego czasu edycji. Kto jest dłużej na forum i pamięta pewne sytuacje dotyczące kreciej aktywności kilku użytkowników wie, że opcja świetnie się sprawdziła. I pozostanie bez zmian. Coś więcej nowe kategorie, działy itp? Cytuj
technops Napisano 16 Sierpnia 2012 Napisano 16 Sierpnia 2012 Np wrzucasz link to filmu z YT skrypt interpretuje zawartość multimedialną i możesz oglądać bez nie potrzebnego klikania w link, tylko bezpośrednio na forum. Niewiem czy php to obsługuje. Czarnego themesa chyba nie musze rozwijać ? może obsługa tagów ? Cytuj
tomik Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Być może za jakiś czas nastąpi większa rewolucja jeżeli chodzi o forum i np dodatki lub treści multimedialne, natomiast dostrzegam możliwość zmian w samych kategoriach, np: ich rozbudowę, dodanie kilku nowych, zmian nazw, miejsca na forum. Zanim to nastąpi, ciekaw jestem waszych propozycji, moze sami byscie coś zmienili jeżeli chodzi o poszczególne działy, kategorie lub ich brak? Cytuj
Unises Napisano 1 Marca 2014 Napisano 1 Marca 2014 No dobra wiem ,że podobno syty głodnego nie zrozumie, ale może... Mam pomysł, propozycje na nowy dział a może tylko dobrze poukładany i aktualizowany temat "Tanie wędkowanie" czyli jak łowić i nie wydać fury kasy. Byłby to może mały miszmasz tematyczny sprzęt zanęty haki i żyłki, wszystko co niedrogie ale sprawdzone solidne i godne polecenia i zarazem dostępne, czy nawet wykonane własnym sposobem. Dla wędkarza, który łowi już xx lat i ma w pełni skompletowany sprzęt , może to temat mało interesującego , ale dla ludzi zaczynających od zera lub wracających po latach do tego hobby, cena może odgrywać kluczową rolę. Zastanówcie się nad tym Cytuj
Unises Napisano 1 Marca 2014 Napisano 1 Marca 2014 Jestem ciekaw kto się ma zastanowić forumowicze czy administracja? hmm drogi Watsonie, skoro, pomysł jest na forum, ogólnodostępnym to można by postawić bardzo śmiałą hipotezę..*Sprecyzuj pojęcie tanie oczywiście ,że jest to względneprzecież nikt nie będzie wyciągał pierwiastków z najniższej krajowej i mnożył przez medianę ceny pudełka pinki. Myślę, że w zarysie miało by to wyglądać tak na zasadzie (mini "bazy danych" ) np. temat wędki pierwszy post cena do 100 złotych i wasze propozycje sprawdzone spining a (link do istniejącego tematu na forum jeśli jest) spining b (link do istniejącego tematu na forum jeśli jest) spining c (link do istniejącego tematu na forum jeśli jest) spławikówka a (link do istniejącego tematu na forum jeśli jest) spławikówka b (link do istniejącego tematu na forum jeśli jest) spławikówka c (link do istniejącego tematu na forum jeśli jest) karpiówka a (link do istniejącego tematu na forum jeśli jest) karpiówka b (link do istniejącego tematu na forum jeśli jest) karpiówka c (link do istniejącego tematu na forum jeśli jest) drugi post cena do 200 zł itd itd [...] [...] trzeci post cena do 300 zł [...] [...] * że temat jest adresowany do wszystkich z prostego powodu, będzie potrzebna spora wiedza zbiorowa, na temat dość szerokiego asortymentu i modeli Dla przykładu sam posiadam kilkanaście patyków ,ale może raptem jeden z nich jest obecnie dostępny w sprzedaży, za to z rzeczy nowych w sezonie przechodzi mi przez łapy sporo żyłek i haków które w jakiś tam kategoriach cenowych powiedzmy do 20 zł , do 30zł itd mógłbym rekomendować i polecić Sam temat mógłby być takim uporządkowanym (przyklejonym w miejscu widoczny) mini skorowidzem /przewodnikiem dla leniwych , jak zwał tak zwał , mniejsza o nomenklaturę. Nie spodziewam się, że dorobimy się od razu dużego "przewodnika" lecz będziemy tworzyć uzupełniać go sukcesywnie, a w między czasie tomek1 zatroszczy się by producenci bil się o miejsce w "przewodniku" i znaczek "forum haczyk.pl approved" na swoich produktach Cytuj
abra1711 Napisano 1 Marca 2014 Napisano 1 Marca 2014 I to mi się podoba. hmm drogi Watsonie, skoro, pomysł jest na forum, ogólnodostępnym to można by postawić bardzo śmiałą hipotezę..* Bywają dni że mam mnóstwo roboty przed monitorem i w ramach relaksu uciekam na Haczyk wtedy wymyślam takie głupoty, musicie mi to wybaczyć. Cytuj
tomek1 Napisano 1 Marca 2014 Napisano 1 Marca 2014 Unises, a może nowa podkategoria w każdej podstawowej tj. w wędkach, kołowrotkach itd? Cytuj
Unises Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Unises, a może nowa podkategoria w każdej podstawowej tj. w wędkach, kołowrotkach itd? też to może być jakieś rozwiązanie na utrzymanie porządku tematycznego. Ordnung muss sein czy aż nowa podkategoria?, może tylko temat przyklejony wystarczy ? Ale z drugiej strony, tylko czy w takiej formie nie będzie to nazbyt 'szczerbate' jedne działy mają taki temat/kategorie inne nie mają ?, a user skacze po forum jakoś tak niesynchronicznie. Nie wiem czy faktycznie nie założyć nowego działu (ze względu na dostęp, ekspozycję ) "Zanim Kupisz Zajrzyj - co mamy i polecamy" i do niego wrzucić te kilka czy paręnaście poukładanych postów , i przeniesiemy tam też istniejący post z ogólnego "Co nowego kupiliście... " można jeszcze wrzucić tam temat "Opinie o sklepach internetowych" czy jak mu tam było i mam zamiast protoplasty "tanie wędkowanie " - "kompleksowa strefa komerchy" Cytuj
Amator Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Tak jak rozmawialiśmy na targach, z każdej kategori wyciągnąć najwazniejsze informacje tzn.karpiówka taki a taki użytkownik poleca....i link do posta. Nie trzeba się wtedy przekopywać przez cały temat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi