ICEMAN0729 Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 co sądzicie o tej wędce ??dobra na początek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICEMAN0729 Napisano 10 Lutego 2009 Autor Share Napisano 10 Lutego 2009 Widzę że chyba wędki nie znacie , to może coś na temat firmy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Rewelacji nie ma, mam jednego teleskopa na wyjazdy służbowe i jakoś daje radę, spławik, lekki grunt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 no ja kiedyś wylicytowałem na Allegro kołowrotek Larus Ultimatum 4000 i muszę powiedzieć , że gdyby nie cena to bym był mocno niezadowolony. Kołowrotek jest z wolnym biegiem , ale ten wolny bieg pozostawia wiele do życzenia. Niedawno zakupiłem Okumę Trawertine55 i muszę stwierdzić , Larus przy nim nie poleży. To tylko moje doświadczenia z tą firmą , ale może ktoś powie coś innego. W każdym razie ja już nie patrzę w stronę Larusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.