Gość okonia Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 proszę o posty jeśli ktoś wie coś o tym pięknym i rybnym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość okonia Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 53°32'10.47"N 14°38'45.75"E google maps byłem tam kilka lat temu dokładnie przy zawalonym moście, piękna sprawa kleń, jaź gruba płoć no i okonie zabawa przepiękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk/szczecin Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 to zależy od dnia....pięknie jest ....ryb sporo ale nieletnich i płocio okonio gatunkowych . może w tym roku zahaczy sie coś większego...czekam na info kiedy jechać...bo niewiem jak tam warunki teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość okonia Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 to zależy od dnia....pięknie jest ....ryb sporo ale nieletnich i płocio okonio gatunkowych . może w tym roku zahaczy sie coś większego...czekam na info kiedy jechać...bo niewiem jak tam warunki teraz hej znaczy ze byłeś tam teraz ?? czy jak? jak będziesz miał cynk że tam bierze to napisz co i jak bo my tu w szczecinie strasznie ciekawi heee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk/szczecin Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 w tym roku tyko raz na początku stycznia jak błądziłem po Inie za trotką...ale w zeszłym to jeździłem kilka razy do lata do jesieni a rybami tak jak pisalem wczesniej...może mi tylko małe atakowały hehe prawda...trzeba to sprawdzic...ale samemu niechce mi sie jechac i sprawdzac wiec ja tez poczekam na jakis znak od bywalcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 Jak tam płocie na Inoujściu ? Wie ktoś może co się tam dzieje? Jaki jest stan wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aro Napisano 13 Września 2010 Share Napisano 13 Września 2010 Niestety woda jest bardzo wysoka. Zdjęcia robione kilka dni temu, ale wczoraj było dokładnie tak samo. Tak, że na razie marne szanse. trzeba czekać aż woda zejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Ponawiam pytanie - jaka woda jest teraz na Inoujściu - da się połapać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baju Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Witam Czy ktoś z Was może mi udzielić jakichś wskazówek dotyczących samego dojazdu (samochodem) do Inoujścia ? Czy wogóle można tam dojechac samochodem, żadnej drogi na mapie nie widać ..... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aro Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Oto wczorajszy rezultat połowu na Inie w rejonie spalonego mostu. 2,5 godziny łapania i 40 sztuk płotek. Woda opadła na tyle, że można już swobodnie podejść pod sam brzeg. Jeśli chodzi o dojazd na Inoujście, to jedziesz z Goleniowa do wsi Święta. W Świętej skręcaszw lewo do osady Kamieniska (jest znak gdzie skręcić). Przejeżdżasz przez Kamieniska (są to dosłownie dwa domy) i jedziesz cały czas płytami betonowymi aż dojedziesz nad samą Inę w miejsce, gdzie kiedyś był most. Jadąc płytami musisz uważać, bo na krótkim odcinku płyty się porozsuwały, ale jadąc powoli swobodnie dojedziesz samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sambo Napisano 11 Października 2010 Share Napisano 11 Października 2010 Witam panowie byl ostatnio ktos na rybkach i teraz moze troche glupie pytanie czy moge lapac na tym inoujsciu na karte gdzie mam wpisane wody nizinne czy musze wykupic górskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 11 Października 2010 Share Napisano 11 Października 2010 wody nizinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz1991 Napisano 11 Października 2010 Share Napisano 11 Października 2010 wody nizinne z tego co mi wiadomo to górskie ale na 100 % nie jestem pewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 Ina dzieli się na krainy: · kraina leszcza - od ujścia w miejscowości Inoujście do Goleniowa, · kraina lipienia - od Goleniowa do Stargardu, · kraina pstrąga - od Stargardu w górę rzeki, · ponadto pozostała część zlewni rzeki Iny (oprócz rzeki Mała Ina) zalicza się do krainy pstrąga Inoujście leży w krainie leszcza i są to wody nizinne. A tu macie podział Iny na poszczególne wody: http://www.wedkuje.pl/wedkarstwo,wody-gorskie-rzek-iny-i-gowienicy,6953 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sambo Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 Dzieki bardzo GORAL28 za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 Posiedziałem dzisiaj 3 godz. ogólnie sama drobnica ok 30 płotek z czego może 10 wymiarowych - ogólnie bryndza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 Jutro wybieram się na Inoujście był ktoś może w weekend? Weszła grubsza płoć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anguilla Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 Na Inę pod most polecam udać się na czerwcowego szczupaka. Piękne sztuki, o sile torped (dla nich ten nurt to jak siłka:))) zawsze się tam wybieram kajakiem- z mostu ściągam pełno żelastwa (obrotówki, wahadłówki i czasami woblercio). Ciekawa rzecz- do niektórych obrotówek przywiązana pleciona taka 0,20-0,22 )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 4 Grudnia 2010 Share Napisano 4 Grudnia 2010 Ciekawa rzecz- do niektórych obrotówek przywiązana pleciona taka 0,20-0,22 )))) Trocie to silne ryby, a w tak małej rzece trzeba je holować dość siłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morghul Napisano 5 Czerwca 2014 Share Napisano 5 Czerwca 2014 Koledzy, czy na inoujściu można teraz coś połapać? Sasiad mi glowe suszy zeby go z synem na ryby zabrac bo mi się przypomnialo, że kiedyś powędkować lubił. Kupił pozwolenie SUM a podobno teraz z bialorybem na parnicy i okolicach posucha wiec pomyslalem o inoujsciu, tylko z tego co pamietam tam raczej pod koniec lata i na jesieni jezdzilem i nie wiem czy jest sens ich tam ciagnac teraz a glupio by bylo wrocic bez brania. Ma na mysli odcinek od spalonego mostu do ujscia. Z gory dzieki za wszelkie podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eliot41 Napisano 20 Września 2014 Share Napisano 20 Września 2014 Witam, Chciałbym połowić w Inoujściu, ale zgłębiam te informacje i już całkowicie zgłupiałem, czy zezwolenie mozna wykupić w PZW czy od inspektoratu morskiego. Czy w ogóle polecacie jakieś miejsce w tej okolicy na łowienie z brzegu, nastawiam się przede wszystkim na białą rybę: leszczyk/płotka na feeder/odległościówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morghul Napisano 29 Września 2014 Share Napisano 29 Września 2014 Świnoujście to wody morskie więc inspektorat. Co do miejc nic nie polecę bo od dawna nic ciekawego nie połowiłem, wczoraj byłem na Ubotach ale sama drobna płotka i drobny okoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi