horszcz Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 Znalazłem na Allegro w dobrej cenie i zastanawiam się nad zakupem. Niestety firma nic mi nie mówi. Porównywałem ceny w sklepach i różnica jest b duża http://allegro.pl/item548752932_quantum_sm...g_cena_hit.html Proszę o podpowiedz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 Nie spodziewałbym się rewelacji. Lepiej dozbierać trochę kasy i kupić coś co posłuży dłużej. Jeśli nie to i tak w tej cenie znajdziesz sprzęt bardziej znanych firm np. Jaxona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 bardziej znanych firm np. Jaxona dales po garach z tym jaxonem Qantum to bardzo dobra firma ,tyle tylko ze jest juz podrabiana , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 Cena ciekawa za tego kijka, trzeba by pomacać i obejrzeć na "żywo". Niestety firma nic mi nie mówi. Firma tak jak napisał maniek, robi dobry sprzęt, akurat nie dotyczy to wędki, ale macałem niedawno kołowrotek karpiowy Quantum, w porownaniu z podobnymi modelami innych firm, też dobrych, wypadł wg mnie bardzo dobrze, wrażenie na sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 No własnie kołowrotki od dawna Quantuma widziałęm ale nie widziałęm jeszcze wędek w sklepach. No a z tego co pamiętam to Quantum chyba do ZEBCO należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro82 Napisano 21 Lipca 2009 Share Napisano 21 Lipca 2009 moższ śmiało sobie kupic taki kijej ja mam 2 kije firmy QUANTUM i moge powiedziec że są to dobre kije w rozsądnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny2002 Napisano 7 Listopada 2009 Share Napisano 7 Listopada 2009 Witam! Koledzy podzielcie sie cos wiecej informacjami albo jeszcze lepiej doswiadczeniami na temat tych wedek Quantum.Jaka akcje maja,szczytowa czy paraboliczna.Czy mozna nimi daleko rzucic itp. Mam na oku 3,9 3lbs wyrzut 50-100g Za wszystkie informacje bede bardzo wdzieczny Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość czarnodusznik Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Quantum Smart Carp wędki o bardziej semi parabolicznej akcji a te 3,90 m dwu składowe nieco jednak szczytowej. Można nimi spokojnie rzucić ze 120-130 m ale po co? Na łowiskach komercyjnych rzuca się do 60-80 m maks i to jak naprawde trzeba... Poza tym firma Quantum to Zebco Europe produkowane są w Austrii z siedzibą w Niemczech co do samego właściciela jest nią amerykański producent takich firm jak Zebco,Quantum,Rhino. Dobra karpiowa firma jak dla mnie najlepsza obok Pro Logica duńskiego czy też francuskiego Star Baitsa. Nie tylko angole robią dobre klamoty karpiowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi