damiandg Napisano 30 Sierpnia 2013 Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Ten zbiornik to jakaś porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 9 Kwietnia 2014 Share Napisano 9 Kwietnia 2014 Koledzy może ktoś coś napisać o tym zbiorniku. Jest sens tam jechać ?? Nigdy nie byłem i nie wiem czy tracić czas czy da się pobawić. Chodzi mi głównie o karpia. Z góry wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonk Napisano 9 Kwietnia 2014 Share Napisano 9 Kwietnia 2014 Nie jedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 10 Kwietnia 2014 Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Czyli aż tak strasznie. Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 10 Kwietnia 2014 Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Z rybą nie ma aż takiej tragedii. Byłem kilka dni temu: pare płotek, leszczyków, jazi, 2 małe linki. Dużym minusem jest smród szamba, który szczególnie czuć jak się mgła podnosi. Podejrzewam że wieśniaki spuszczają szambo do rzeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Czyli aż tak strasznie.Dzięki i pozdrawiam. przejeżdżałem tam ostatnio i masakra. śmierdzi tak że nie wiem jak można wędkować w takim smrodzie. jedź lepiej gdzieś gdzie są miłe okoliczności przyrody. i niepowtarzalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Dzięki Panowie. Odpuszczę sobie ten zbiornik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrainLine Napisano 21 Kwietnia 2014 Share Napisano 21 Kwietnia 2014 Kilka lat wstecz jeździłem tam dość często, niestety bez efektów poza sumem karłowatym. Znajomy jeździ wiosną i jesienią - chwali, że niby karpi połapie, pojechałem z nim parę razy - ani mnie ani jemu nic nie brało... generalnie zbiornik obłowiony na maxa przez "elite", w innych miejscach tylko sum karłowaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 24 Kwietnia 2014 Share Napisano 24 Kwietnia 2014 Kilka lat wstecz jeździłem tam dość często, niestety bez efektów poza sumem karłowatym. Znajomy jeździ wiosną i jesienią - chwali, że niby karpi połapie, pojechałem z nim parę razy - ani mnie ani jemu nic nie brało... generalnie zbiornik obłowiony na maxa przez "elite", w innych miejscach tylko sum karłowaty większość z tych co tam niby łapią to bajkopisarze. jak już ktoś ma nie łapać (a tam najczęściej się nic nie łowi) to już lepiej siedzieć w jakimś urokliwym miejscu , nieśmierdzącym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 8 Listopada 2014 Share Napisano 8 Listopada 2014 Orientuje się ktoś jak teraz wygląda sytuacja na Mitrędze ? Chciałem pochodzić za szczupakiem. Czy zalew jest otwarty do wędkowania (podobno miało być jakieś zarybianie) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 8 Listopada 2014 Share Napisano 8 Listopada 2014 Właśnie wróciłem. Wędkarzy jak mrówek. Ogólnie lipa, widziałem tylko gościa z jednym karpikiem. Ja na spining jednego szczupaczka 60cm wychaczyłem na płytkim i miałem jedno wyjście do przynęty (mały szczupak). Fajne łowisko, tylko woda śmierdzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 13 Listopada 2014 Share Napisano 13 Listopada 2014 przejeżdżałem obok dzisiaj.chyba były zarybienia bo tylu "sępów" tam dawno nie widziałem wyciągną chyba wszystko bo pogoda dopisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 No jest grubo! ja byłem 2 dni temu ze spławiczkiem. Lipa straszna, dwa jazgarze i jeden sumik... .Nie widziałem żeby ktokolwiek cokolwiek złowił, a wędkarzy w cholerę (ja usiadłem na pomoście, bo nie bardzo miałem gdzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrainLine Napisano 17 Stycznia 2015 Share Napisano 17 Stycznia 2015 Ja słyszałem że już taczkami wywozili rybę, eldorado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quarion_Blass Napisano 22 Marca 2015 Share Napisano 22 Marca 2015 Witam, idzie coś połowić na spławik ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 22 Marca 2015 Share Napisano 22 Marca 2015 Zajeżdżaj dziadki już szarpią karpie ,linki leszczyki zjechała cała elita z chruszczobrodu i ciągowic nawet dostawczakami więcej wejdzie , ciekawe czy już zamrażarki zamontowali naoglądasz się specjalistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrainLine Napisano 31 Marca 2015 Share Napisano 31 Marca 2015 Byłem w niedzielę zobaczyć co słychać na mitrędze, natrafiłem na zawody Z tego co widziałem to płoteczek trochę natrzepali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 17 Listopada 2015 Share Napisano 17 Listopada 2015 chyba zarybiali bo dzisiaj ludzi jak w biedronce. była pogoda nikogo a dzisiaj nawet w deszczu twardo siedzieli, zima idzie lodówę trzeba zapełnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ch4 Napisano 18 Listopada 2015 Share Napisano 18 Listopada 2015 Tak Bronek zarybili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 18 Listopada 2015 Share Napisano 18 Listopada 2015 11stego było otwarcie stawu po zarybieniu.ładowali do bagażnika ino dym.co chwile auta wjeżdżały na parking.szkoda słów wszystko wyłapią.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal-prezes Napisano 20 Listopada 2015 Share Napisano 20 Listopada 2015 Bez przesady kolego szczupak79, bo do południa kontrola wykazała około 7 karpi złowionych, oczywiście nie wliczam ile osób złapało i się zabrało. Aczkolwiek z relacji kolegów, którzy później kontrolowali oraz wędkarzy, którzy od rana siedzieli o kiju to ryba nie brała. Ostatnie dni też bez rewelacji, mało kto złapał, a jak już się coś trafiło to siedzieli po 12 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 Witam,panowie co tam najczęściej można połowić na spławik,bat,odległościówka o tej porze? płotka jak wszędzie? jakie tam dno jest i głębokość? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 18 Czerwca 2016 Share Napisano 18 Czerwca 2016 Bardzo lubię tam jeździć ze względu na ciszę, spokój i dobry dojazd. Łowie na spławik tyczką, batem, odległościówką i bardzo delikatnym pikerkiem. Ryb nie zabieram z wyjątkiem sumików do dalszej hodowli, :D. Efekty to 3-4 kilo tak jak i dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 koledzy podpowiedzcie z której strony zbiornika jest najmniej mułu? wiem że tam jest go sporo wszędzie ale jest w którymś miejscu mniej? i jeszcze jedno pytanie:jak przejeżdżam widzę że większość siedzi od parkingu - to lenistwo czy lepiej z tej strony biorą dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad92 Napisano 25 Lutego 2019 Share Napisano 25 Lutego 2019 Witam wszystkich wiecie jaka teraz jest sytułacja na zalewie czy jest jeszcze lód i czy jest tam sens jechać? Łowiliscie tam coś ostatnio a jak tak to na co się przygotować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi