Rodryg11 Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Witam, tak jak w temacie. Kupili byście ją ? Możecie coś o niej powiedzieć ? Wiem, że nasadówki są lepsze ale mniej poręczne. Ta wędka jest bardzo leciutka w porównaniu do innych za 200 zł. Lżejsza o 50-80g ! Link http://www.rawa.pzw.com.pl/product_info.php?cPath=25_27&products_id=326 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Wiem, że nasadówki są lepsze ale mniej poręczne Ja bym brał nasadówkę, zwłaszcza w tym przedziale cenowym. Zastanów się, może zmienisz zdanie.Nie znam tego konkretnego modelu wędki, natomiast firmę Mistrall bardzo sobie cenię. Dla mnie Mistrall to ta sama liga co Mikado, ich wyroby są lepsze niż Robinson, Konger, czy Jaxon (oczywiście w tym samym przedziale cenowym). Mam kołowrotek i spininig Mistralla i nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodryg11 Napisano 15 Marca 2009 Autor Share Napisano 15 Marca 2009 Niestety z podanym przeze mnie modelem spotkałem się tylko w wersji tele. Poza tym mam 2 matchówki nasadówki, tata ma telematcha za taką samą cenę i sprawuje się on nie gorzej niż moje wędki. Za to jest dużo bardziej wygodny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro104 Napisano 19 Stycznia 2010 Share Napisano 19 Stycznia 2010 w zasadzie matchowo wedkuję od 12 lat moja pierwsza wędka to jaxon vip 4.2 trzy składaniwa ale w ubieglym roku kupiłem mistral super aqa tele match 4.5 jest rewelka 20g wyrzutu wystarczy 11przelotek w tym ruchome a cena tez dobra 215 pln polecam zamiast bawarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.