Nightwalker Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 17. IV - Nizinna Rudawa....:) Woblerek, Twisterek & Obrotówka w wodzie iiiiiiiiiiii.........Nic Rybka dziś nie chciała dzióbać moje przynęty. Za to kumulacja Ja + 3 wędkujących na tym odcinku. Tłok Przy kolejnej wizycie wycieczka w górę rzeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aldebaran Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 Ja w sobotę byłem na nizinnej rudawie, też nie sam No i również z bardzo mizernymi efektami. Gimnastykowałem się jak mogłem, ale za 4h łowienia trafiłem tylko okonka i małego klenia + 3 brania nie do zacięcia. Ewidentnie coś im nie pasowało, siedziały głęboko i nie bardzo chciały żerować (może bardzo niskie ciśnienie i nadchodząca burza?). Jedynie malutkie kleniki (ok 10cm) wykazywały jakąkolwiek aktywność i zbierały coś z powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aldebaran Napisano 28 Kwietnia 2016 Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Wie ktos moze jak rudawa wyglada po deszczu? Plynie syf czy da sie polowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi