Kokon89 Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 Wie ktoś jak przedstawia się obecnie sytuacja z braniami szczupaka (spinning) ? Głównie chodzi mi o pierwszy zbiornik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieja Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 Przy tamie gdzie woda spływa ostatnio nadział się 48 cm i 50 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 na dolnym u "Jacka" w sobote obsadzony cały zbiornik do okoła, z relacji spacerowiczów nikt nic nie złapał przez cały dzień, my na 4 wędki też lipa. Jeden karp którego widziałem w siatce to z zarybienia z tego roku i poza tym nic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaiOlaf Napisano 24 Października 2011 Share Napisano 24 Października 2011 hehe, jak tam człowieku od wtorku padły ze 3 karpie i 2 większe leszcze. ryba w ogóle nie żeruje. na II jeszcze coś tam łowią a na I jest totalna pustynia. trzeba poczekać, może karpie zaczną brać przed lodem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 24 Października 2011 Share Napisano 24 Października 2011 byłęm dzisiaj, bez pardonu mogę powiedzieć że tam ryb nie ma nie widać drobnicy przy brzegu, po wodzie ani plusknięcia porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 24 Października 2011 Share Napisano 24 Października 2011 widzę że wszędzie ryba nie współpracuje z wędkarzem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 ryb nie ma ludzi masa i na dolnym i na górnym, więc czy naprawdę nic nie bierze ? zarybili i myślą że trafi.a na cud hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaiOlaf Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 hehehe ale jazda na Rogoźniku. na I i II w sumie siedzi około 50-60 osób i praktycznie nikt nie potrafi złowić ani zarybieniowego karpia ani zarybieniowego szczupaka ryba ma nas totalnie w zadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 i ruszyły coś bombki ?? bo może jutro bym się wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieja Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 Jak z lodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 Pewnie jeszcze gruby. Ma pewnie ponad 30cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 8 Kwietnia 2012 Share Napisano 8 Kwietnia 2012 dzisiaj 2h nad wodą i cisza... ponoć karp skubał. to samo słyszałem rok temu ale go nadal nie spotkałem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieja Napisano 9 Kwietnia 2012 Share Napisano 9 Kwietnia 2012 tam karpia trafić to tak jak rekina xD mam nadzieję, że w przyszły weekend się wybiorę wkońcu znajdę chwilę wolną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 woda tam jest taka jak nad morskim okiem a wątpie żeby któraś z rybek za taką wodą przepadała. Jedynie słuszna to chyba jest tam nocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 24 Lipca 2012 Share Napisano 24 Lipca 2012 Koleżanki i Kolegi jak tam ze spinningiem na Rogoźniku (szczegolnie 1) ? do czasu wakacji nawet połowiłem tam szczupłego, natomiast jak przyszly wakacje i pierwsze upały do tej pory nawet nic nie skubnelo a bylem tam dość często. Jedynie okonki, czasem jaź. KAtostrofalny jest natomiast stan brzegów zniornika, syf i malaria, w naszym Soplicowie chyba nigdy nie dorośniemy do tego aby po sobie sprzatać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieja Napisano 22 Sierpnia 2012 Share Napisano 22 Sierpnia 2012 hmm warte miejsce na mała zasiadkę? Czy wędkarzy mnóstwo syf i zero brań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 23 Sierpnia 2012 Share Napisano 23 Sierpnia 2012 hmm warte miejsce na mała zasiadkę? Czy wędkarzy mnóstwo syf i zero brań? wczoraj bylem na jedynce porzucać - ludu kąpiącego sie masa, do tego buraki na motorówce z bananem wozili dzieci - miałem juz dzwonić na policje, to to jest skandal zeby na takim małym i płytkim jeziorku uzywano motorówki. Od dluzszego czasu tam nic sie nie dzieje, a jak jest ciepło to po prostu jest masa ludzi, nie widziaem tez zeby wędkarze jakoś obłowili sie białą rybą. Póki są wakacje raczej nie ma sensu, co widac też po ilosci wędkarzy którzy chyba sobie odpuścili tą wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 ponoć okonki już spod lodu ciągną, wiadomo co więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Jedna płotka 34cm. Poszła do wody z powrotem. i piękna ulewa przeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katystopej Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 Byłem z wczoraj na dziś, 4 wędkarzy, 8 zestawów, wynik : 2 pistolety na trupka i żywca z gruntu, 2 sznurówki na rosówki, 2 leszcze z samego rana po 15cm i dwie płocie wcześniej wieczorem na spławik. Masakra z katastrofą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xym82 Napisano 13 Czerwca 2013 Share Napisano 13 Czerwca 2013 Witam,łowi ktoś ostatnio na Rogoźniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 31 Lipca 2013 Share Napisano 31 Lipca 2013 Mam pytanie czy jest szansa na łowienie ryb z prawej strony zbiorników za mostem na małym stawie, łowił tam ktoś kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Kilka leszczyków dziś wyszło po dwadzieścia parę centów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 22 Września 2013 Share Napisano 22 Września 2013 Dzisiaj na jedynce miałem suma prawie juz przy brzegu długość ok 150cm wziął na spinning lecz się wychaczył przy samym brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 25 Września 2013 Share Napisano 25 Września 2013 Dzisiaj z rana sum grasował też lecz go nie wytargałem za to szczupak 70cm ładnie wziął oraz leszczyk 39cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi