dawid1813l Napisano 13 Października 2013 Share Napisano 13 Października 2013 Cześć chyba dawno tu nikogo nie było ;p Jak tam z rybą na rogoźniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 14 Października 2013 Share Napisano 14 Października 2013 Leszcze brały kilka dni temu na I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1813l Napisano 15 Października 2013 Share Napisano 15 Października 2013 A mam takie pytanko czy jest dozwolone łowienie z środków pływających na rogoźniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 15 Października 2013 Share Napisano 15 Października 2013 Niestety jest zakaz całkowity na obu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonk Napisano 16 Października 2013 Share Napisano 16 Października 2013 A mam takie pytanko czy jest dozwolone łowienie z środków pływających na rogoźniku ? Może by tak wziąć w rękę rejestr połowów i poczytać ? http://www.pzw.org.pl/katowice/cms/711/lowiska_okregu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1813l Napisano 18 Października 2013 Share Napisano 18 Października 2013 Mnie by było trudno wyciągnąć owy rejestr z komputera i trzymac go w dłoniach ;p ale jeśli ty to potrafisz, to gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 18 Października 2013 Share Napisano 18 Października 2013 Koledze pewnie chodziło o jedną z książeczek jakie dostaje się płacąc składki, zezwolenie na połów, rejestr czy jak to się nazywa, faktycznie są tam wymienione zbiorniki, także te z dozwolonym połowem z łodzi. Powinieneś mieć to zawsze przy sobie łowiąc ryby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonk Napisano 18 Października 2013 Share Napisano 18 Października 2013 Dokładnie o to mi chodziło, żeby zacząć wędkowanie trzeba wpisać nr łowiska z tej książeczki, jest jak byk zaznaczone na wstępie, gdzie wolno łowić z pływających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1813l Napisano 18 Października 2013 Share Napisano 18 Października 2013 Tak wiem że wpisuje się w rejestr - łowisko na którym łowimy, musiałem przeoczyć wzmiankę o połowach z środków pływających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 24 Października 2013 Share Napisano 24 Października 2013 To jest chore wpuścili karpia i mięsiarze ponad limit ładują do siaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopiusz Napisano 8 Grudnia 2013 Share Napisano 8 Grudnia 2013 Na Rogoźniku jest to całkowicie normalne. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1813l Napisano 15 Grudnia 2013 Share Napisano 15 Grudnia 2013 Siema, są jakieś oznaki lodu na rogoźniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 16 Grudnia 2013 Share Napisano 16 Grudnia 2013 Tydzień temu była mała warstwa nie wiem jak obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 Wiosna na całego na pierwszym stawie brały dziś karasie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seop1906 Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 wiadome jak polowy na 1i2 bo wybieram sie na majowke tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warrior1982 Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 byłm wczoraj , zero brań , pytałem okolicznych wędkarzy , od tygodnia zero brań . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 7 Września 2014 Share Napisano 7 Września 2014 Wczoraj na II trzy piękne na podziw leszcze 41,46,47cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiperek19 Napisano 24 Maja 2017 Share Napisano 24 Maja 2017 Witam jestem mieszkańcem Rogoźnika dlatego dość często jestem na rybkach. Jestem fanem zbiornika 2 gdzie w ostatnim czasie wyciągnąłem piękne rybki. Od strony jezdni i tzw źródełka ostatnio trafił się szczupaczek 40cm tzw sznurówka. kilka płotek oraz małe leszczyki. Po drugiej stronie na grunt po 3h siedzenia zaciął się około 90cm Węgorz. Jeżeli chodzi o Rogoźnik 1 to miałem tylko raz okazje być i jeszcze na zawodach. Dostałem stanowisko od plaży i od godziny 7;00 - 13;00 ani jednego brania. Z relacji kolegów oraz z własnych przygód mogę smiało polecić Rogoźnik 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 19 Czerwca 2017 Share Napisano 19 Czerwca 2017 Możesz wskazać dokładniej co to za miejsce od źródełka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi