oleq_30 Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 nie wiem jak było w poprzednich sezonach ja zaopatruje sie u niego od jakiś 2 miesięcy i nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sensas Napisano 6 Kwietnia 2011 Share Napisano 6 Kwietnia 2011 Podbijam temat. Ktoś ostatnio zamawiał od tego gościa paciajkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq_30 Napisano 7 Kwietnia 2011 Share Napisano 7 Kwietnia 2011 oczywiście ja choć na rozpoczęcie sezonu ma całkiem je inaczej skomponowane , sobote niedzielę siedzę na rybach to zobaczymy z jakim skutkiem , mam ciemną płoć feeder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sensas Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 Słuchaj a od kogo zamawiałeś od Tomislawusa czy od Maniakorg.pl. Pozdrawiam Konrad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq_30 Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 u Tomislawusa - Nysa koło stadionu Poloni Nysa tych drugich nie znam są spod Nysy jakieś 5 km w kierunku na Głuchołazy . Na jego zanęcie zrobiłem 3 wynik zawodów w tą niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 9 Maja 2011 Share Napisano 9 Maja 2011 Panowie może byście podali mi link do tej skutecznej zanęty też bym chciał ją kupić...dziękuje z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek1221 Napisano 24 Maja 2011 Share Napisano 24 Maja 2011 Zamówiłem od Tomislawusa 6 kg różnej zanety zarówna na leszcza jak i na karpia,też z pelletem. Chce ją sprawdzić,bo zanęty raczej przygotowuję sam na jakiejś taniej powiedzmy 'bazie' W sobotę ją sprawdzę konkretnie 'gruby leszcz, czerwona'. A do soboty,może ktoś jeszcze napisze,czy miał na niej jakieś wyniki? Bo zastanawiam się czy nie wyrzucam kasy w błoto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek1221 Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 Ok,jestem świeżo po testach. Testowałem grubego leszcza,czerwoną. Zanęta bardzo ładnie pachniała,myślałem że składniki będą troche grubsze - tak wyglądało to na zdjęciach... Dodałem trochę ziarna i pinki,i ćwiczyłem to na fedderze. Efeketem było około 3kg leszczy przez 5godzin,1 ładna płotka i 1 mały okoń. Momentami były brania jednocześnie na 2 wędki. Fenomen polega na tym że ostatnie 2 wizyty na zbiorniku były bez brań,a tym razem inni wędkarze mieli jakieś tam stuknięcia,a tylko ja miałem branie obowiązkowo w ciągu 5 minut. Największy leszcz jaki się trafił to taki 0.5kg... Inne takie jak dłoń może większe. Ale pojechałem ją testować ;D Zamówiłem wszystkie rodzaje,więc za tydzień sprwadzę zanętę fedder. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 I jak kolego testowałeś inne zanęty od Tomislawusia??jak możesz odpisz bo mam zamiar złożyć zamówienie i może coś więcej wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek1221 Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 No jak na razie nie miałem czasu testować reszty,teraz generalnie będzie ciężko bo spinning się zaczyna dla mnie. Ale jakoś znajde czas żeby pojechać na fedderka to stestuję inne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faflik Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 Ja mam gruby karp z peletem. Zrobiłem z niej zanętę do metody a na hak 5 białych. Mój syn na Chwałowicach wyciągnął na to 5 kilowych karasi w ciągu 3 godzin. Dwa ostatnie zdjęcia z galerii: link do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 8 Czerwca 2011 Share Napisano 8 Czerwca 2011 A jak kolego zrobiles te zanete do metody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faflik Napisano 8 Czerwca 2011 Share Napisano 8 Czerwca 2011 Żadna skomplikowana technologia. Dodajesz powoli wodę żeby masa była wystarczająco klejąca. Sama zanęta ma dość grube frakcje i trzeba ją mocniej ucisnąć na koszyku. Ja dosypałem trochę zwykłej zanęty leszczowej jako dodatkowe lepiszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 11 Czerwca 2011 Share Napisano 11 Czerwca 2011 Testował ktoś zanętę Lin-Karaś i Zawodniczą Feeder od Maniak_org_pl?zastanawiam się nad kupnem i chciałbym poznać opinie bo nie wiem czy kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goryl25 Napisano 15 Czerwca 2011 Share Napisano 15 Czerwca 2011 Kupował ktoś ostatnio zanęte od Tomislawus ?? Bo ciekawi mnie jak się spisuje zanęta zawodnicza uniwersal feeder ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 15 Czerwca 2011 Share Napisano 15 Czerwca 2011 Ja używałem tej zanęty i muszę powiedzieć że łowiłem na Odrze z kolegą tylko że on używał innej zanęty(dragona jakiejś)i tylko się wkurzał:)Bo ja co chwilę ciągnąłem Leszcze a on nic:)Dopiero jak zaczął używać mojej miał efekty:)Tylko dodam ważna rzecz że tą zanętę dopaliłem Smrodkiem Bodzio-dip i może to tego zasługa...No ale efekty były rewelacyjne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goryl25 Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 Aha , bo ja tą zanęte używałbym na NOTECI RZEKA SZYBKO PŁYNĄCA , RYBY : LESZCZ , JAŹ , KLEŃ , BRZANA . Mocno klejąca bo jak zwykłe używam to nie doleci do dna i już zanęty niema taki prąd jest na noteci i jak myślicie ?? zrobiłby mi taką mieszanke pod te warunki co napisałem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 Jak najbardziej tylko napisz mu to w wiadomosci..a sam dodatkowo możesz dodać kleju lub gliny troche:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek1221 Napisano 26 Kwietnia 2014 Share Napisano 26 Kwietnia 2014 Jak tam zanęta od użytkownika Tomislawus? Ktoś zamawiał w tym roku, czy dalej jest dobra i są efekty, czy raczej spadła do stanadardu sklepowych traperów itp? Nie wiem czy jest sens dopłacać za wysyłkę ... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 4 Czerwca 2015 Share Napisano 4 Czerwca 2015 Używałem tej zanęty - pojechałem po nią osobiście, bo łowiłem na Nyskim na wyspie w Wójcicach, więc i tak musiałem przez Nyse przejechać - produkcja odbywa się w piwnicy domku . Pan bardzo miły, konkretny i dużo mi doradził, na jakiej głębokości szukać leszczy, na co łowić, o jakich godzinach - sprawiał wrażenie, że zna Nyskie jak własną kieszeń. Poza tym dostałem kilka atraktorów gratis - kolendry, melasy. Zanęta i porady - sprawdziły się w 100 % do tego stopnia, że Pan z wypożyczalni łódek nie chciał wierzyć, że złapaliśmy ok 100 leszczy w 2 w 2 dni - podobno inni wracali z 3,4 sztukami. Poza Nyskim nie używałem tej zanęty na innych wodach więc nie wiem jak by gdzie indziej się sprawdziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 4 Czerwca 2015 Share Napisano 4 Czerwca 2015 porady - sprawdziły się w 100 % To może sprzedasz nam kilka rad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 4 Czerwca 2015 Share Napisano 4 Czerwca 2015 Oczywiście - Pan powiedział nam, że w sierpniu dużego leszcza trzeba na Wójcicach szukać pow. 4m głębokości - a najlepiej na 6ciu. Polecił nam pierwsza wyspę od wypożyczalni, strona przeciwna wypożyczalni - łowić na blacie, na końcu spadu, w nocy na pęczek czerwonych a w dzień na kanapke z białym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi