Skocz do zawartości
Dragon

Testy Gimnazjalne 2009

Gość Holik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Już w środe pierwszy z trzech testów . Pierwszy raz zdajemy także z języka obcego . Jak tam przygotowanie u was? Jest stres? Czego oczekujecie po egzaminie ? Zapraszam do dyskusji wszystkich trzecioklasistów :wink:

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Ja mam tylko stres taki żeby nie popełnić głupich błędów :mrgreen:

Napisano
Jak tam przygotowanie u was? Jest stres?
:twisted::twisted::twisted: Kto się stresuje to się stresuje. :cool:

Lary to Ty dopiero do gimnazjum :?:

Uaktualnij dane w profilu proszę :cool::mrgreen::lol:

Napisano
Jak tam przygotowanie u was? Jest stres?
:twisted::twisted::twisted: Kto się stresuje to się stresuje. :cool:

Lary to Ty dopiero do gimnazjum :?:

Uaktualnij dane w profilu proszę :cool::mrgreen::lol:

Raczej od lat niezmiennie gimnazjum, i te biedne dzieci męczy testami co roku :lol:

Napisano
Raczej od lat niezmiennie gimnazjum, i te biedne dzieci męczy testami co roku

Za takie rzeczy to się ban należy
I to Wy babeczki na mnie :mrgreen:
A co najmniej chłosta przy płocie na zlocie
ale ci się rymneło. No cóż ktoś musi. Pozdrawiam
Napisano
Heh ja juz dawno po tescie gimnazjalnym, wiec stresu nie ma :wink: Gorzej z matura w tym roku, ktora juz za niecale 2 tygodnie :roll: ,

no to powodzonka ja po maturce,lej wode jak nie wiesz zwłaszcza na polskim zawsze uznają :mrgreen::wink:

Napisano

DAWID, z tym laniem wody to nie zawsze. Ja mam taką wychowawczynie co i polskiego uczy. Mozesz jej pisac i ze 2 strony i to na temat ale jesli nieczego takiego nie ma w kluczu odpowiedzi to ci nie uzna :evil:

Napisano

jezeli chodzi o test gim. to zero stresu ;p do szkoly i tak sie dostane, a przez stres to tylko zapominam najwazniejsze rzeczy :)

Pozdrawiam i zycze powodzenia na tescie jak i na maturach ;]

Napisano

No i pierwszy test zaliczony :smile: Dość łatwy , a i temat ciekawy. Niema co narzekać :wink:

Napisano

Wyprawy , wędrówki , tułaczki - podróż nie jedno ma imię . :wink: Póki co to mam chyba 2 albo 3 błędy.

Napisano

Był wyciek na jeden i drugi test. Jak unieważnią to.......... :???:

Napisano

Wczorajszy egzamin to pikuś. Temat rozprawki baaardzo rozległy i łatwy... "Rozwaliły" mnie pytania o datę i "Co poeta miał na myśli?" :mrgreen:

Gorzej dziś, z chemii strzelanina, z fizyki nie robiłem, matma bardzo średnio... a trzeba było słuchać na lekcjach :lol:

Napisano

No dokładnie dzisiaj dość trudno . Oby mi sie 80 pkt z obu testów uzbierało to będzie super.

Napisano

To wy mieliście dosyć trudny ten temat rozprawki a do jakich lektur trzeba było się odwołać?? Ja miałem coś o Kamieniach Na Szaniec to kumpel napisał że Zośka była piękna blondynką.

Napisano

Nie było powiedziane do lektur. Temat był łatwy . Nie no ten twój kumpel rozwalił pewnie nie jednego poprawiającego :lol:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.