trytix Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 Witaj planują wpuścić pstrąga między 1 a 3 października (info od obsługi) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huberthbs2 Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 Witam, mam zamiar odwiedzić w najbliższy weekend łowisko Okoń. Chciałbym zapytać, czy ktoś z Was był tam ostatnio a jeśli tak to czy były jakieś ciekawe brania - jesień za pasem. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mregal Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 bede na okoniu w sobote i niedziele na stanowisku 32 a potem 26 powiem wam co sie udało wyciągnąc po wypadzie ;] w niedziele bedziesz na 26 ? Bo ja rezerwowalem wlasnie na niedziele 32 : ) Jade z Tatą. Napisz proszę na co zamierzasz lowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianoooo Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 Łowie na metode mój własny sposób i nęce rakietą ;] Własnie w sobote będe na 32 do nocki i rano sie na 26 przeprowadzam niestety ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mregal Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 Łowie na metode mój własny sposób i nęce rakietą ;] Własnie w sobote będe na 32 do nocki i rano sie na 26 przeprowadzam niestety ;p to dobrze zanęć tam : P Odwiedze Cię na 26 w niedziele i spytam jak wyniki. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianoooo Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 ok a o ktorej bedziesz na tym 32 zebym wiedział kiedy sie zbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mregal Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 ok a o ktorej bedziesz na tym 32 zebym wiedział kiedy sie zbierać no planujemy byc z samego rana, czyli od 6, al espoko, problemu nie bedzie : ) mamy tez 33 zarezerwowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek12 Napisano 24 Września 2011 Share Napisano 24 Września 2011 planują wpuścić pstrąga między 1 a 3 października (info od obsługi) Wielkie dzięki za info, planuję je trochę pomęczyć spinem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guslik Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 i jak tam pstrągi współpracuja? Można je wogole wypuszczac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek12 Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 i jak tam pstrągi współpracuja? Można je wogole wypuszczac? Nie można wypuszczać. Współpracują różnie, po samym wpuszczeniu najlepiej a czym dalej od tym gorzej. Bywało że jeszcze w marcu było dobrze ale i bywało że w grudniu był problem ze złowieniem. Takie są moje spostrzeżenia z zastrzeżeniem że mogą być średnio wiarygodne ze względu na to że nie bywam tam często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huberthbs2 Napisano 11 Października 2011 Share Napisano 11 Października 2011 Dzień dobry, w najbliższy weekend wybieramy się z kolegą na łowisko okon. Chciałbym zapytać jak wygląda sprawa z pstrągiem którym miało być zarybione to łowisko? Czy faktycznie, pstrąg jest wpuszczony? Czy i na co można go wyciągnąć? Które miejsca są najciekawsze? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bless Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Dołaczam się do pytania odnośnie pstrąga na okoniu. Ktoś może ma informacje czy został juz wpuszczony No i oczywiście czy che współpracować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianoooo Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 podobno juz od tygodnia jest pstrag ale nie było mnie tam wtedy, ale raczej pstrag jest na 99% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bless Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 Postaram sie rozwiac wszelkie wąpliwości Byłem na okoniu wczoraj. Pstrąg jest wpuszczony (były już 2 dostawy i planowana jest jeszcze trzecia). Jeżeli chodzi o wyniki to średnio, ale narzekac nie można. W sumie, na dwie łąwiące osoby 3 pstrągi+2 nieudane hole). Widocznie ryby miały gorszy dzień, cóż czasem tak bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawraneek Napisano 30 Listopada 2011 Share Napisano 30 Listopada 2011 był ktoś ostatnio na okoniu? dzieje się tam coś teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalesku Napisano 13 Grudnia 2011 Share Napisano 13 Grudnia 2011 Ja byłem w sobotę. Bardzo ładnie współpracowały pstrągi. Każdy miał po kilka w siatce (takie od 1 - 1,5kg). W tą środę mają znowu zarybiać pstrągiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość czarnodusznik Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Witam. Proszę o jakieś konkretny odnośnie karpia,suma i amura w sezonie 2012 na Łowisku Okoń w Janówku. Dziękuje za pitu pitu bez sensu na temat płotek, linków i szczupaczków. Konkrety o sztukach, kilogramach i miejscówkach dobrych bez polewania wody. Nie byłem już tam dawno ale często w łowisko wchodziły mi i pewnie nie tylko mi jesiotry. Wiem też że jeżeli chodzi o rekord karpia to bez rewelacji jakiś tam jest. Więc brać karpiowa bez ściemniania bo nigdy nie wiesz gdzie i co piszesz i kto to czyta. Pozdrawiam i połamania kija życze w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarceliBombka Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 Okon dopiero co otwarty, za duzo sie nie dowiesz. Jak masz zamiar jechac na Miśki to polecam nocki, stanowiska od 23 do 34 w szczegolnosci 26,26,27,27A,28,29 Bałwanki pellet+kulka śmierdziuchy rządziły w tamym roku to można próbować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość czarnodusznik Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 Kolego do Okonia jezdze od 2005 roku i mam cynk ze juz znajomi polowili kilkanascie karpikow od 3 do 11 kg. To samo bylo w Grzegorzewicach w zeszly weekend ale dziekuje za cenne porady i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarceliBombka Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Witam, jak sytuacja na Okoniu? Z tego co sie dowiedziałem padł rekord w tym roku już, a zawody odwołane. Ktoś sie wybiera w weekend? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamynho Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Witam kolego, odwiedziłem okonia w tym roku 2 razy, ale były to krótkie zasiadki góra 10godzinne i było to na początku kwietnia w dzien zarybienia i tydz. po zarybieniu maluchami i jedną 16. wieszały się same maluchy do 3 kg. O rekordzie nie słyszałem jedynie o karpiu 17.100 kg( chyba że to jest ten rekord, ale z moich info wychodzi że rekord łowiska to 18,6 rok temu) No nieważne kolego, jakbyś mógł coś więcej napisac o ty rekordziku i czemu zawody zostały odwołane, to byłbym wdzięczny. Obecnie wybieram się tam w niedziele 29 04 posiedzimy tam do 2 maja, wiec zobaczymy czy woda się ruszyła:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarceliBombka Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Witam. Miałem na myśli rekord tegoroczny, dokładnie 17.1 kg numer 106 z 29tki, dokładnie tego samego wyciągneliśmy rok temu w czerwcu z tego samego pomostu ważył wtedy lekko ponad 15.5kg Ogromny Misiek i strasznie pazerny bo 2 tyg później kolega z tego forum też go złapał. Co do zawodów to ponoć za mało chętnych było, dlatego w ten weekend będzie można połowić, zastoju po zawodach też nie będzie także sie ciesze. Ja sie wybieram 29tego, niestety tylko na dzień. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamynho Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 A zawody nie miały być pod koniec maja? No nie ważne, kolego a które stanowisko w niedziele 29 wybrałes? My mamy zarezerwowane 37,38,39 z tym ze 39 od nocy dopiero;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarceliBombka Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 No właśnie coś tam pozmieniało. Wybieram sie z kolega na stanowisko 26 pod wiate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawraneek Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 jak tan majówka na okoniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi