Sand Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Niewiele znalazłem informacji na forum dotyczących tego łowiska więc zakładam osobny temat. Krótko i na temat co tam można złapać Nie pytam co pływa w wodzie bo praktycznie na każdym łowisku wymieniają te same ryby a często jest to dalekie od rzeczywistośći . Generalnie interesują mnie drapieżniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 To te? http://www.lesneranczo.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moesso Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 To nie jest Brwinów..spojrz na mapke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sero92 Napisano 15 Lipca 2009 Share Napisano 15 Lipca 2009 http://lowiskowedkarskie.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal997 Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 Też się tam wybieram w przyszłym tygodniu w pogoni za drapieżnikiem. Jeszcze tam nie byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sand Napisano 23 Października 2009 Autor Share Napisano 23 Października 2009 Nie polecam. Drapieżnik jest tępiony na tym łowisku. Liczy się praktycznie tylko karp i generalnie biała ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal997 Napisano 24 Października 2009 Share Napisano 24 Października 2009 Dzięki za informację... Odpuszczę sobie w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubix Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 "Sand" takie bzdury wypisujesz. Z tego co wiem stawy zostały zarybione ostatnio sandaczem . Są bardzo duże ilości szczupaka sam ostatnio pięć sztuk na spining się przyczepiło Okoń też jest na łowisku i to całkiem spory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jr_carp Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Witam! Chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej od Was o tym łowisku. Chodzi mi głównie o to, na którym zbiorniku i stanowiskach najlepiej usiąść za większym karpiem (+ 8 kg ) bo z tego co widzę jest kilka koło siebie. Jakie jest dno: miękkie/twarde? Jakie głębokości? Jakie smaki kulek proteinowych się tam sprawdzają no i jakie nęcenie tzn. wystarczy punktowo z woreczkiem pva czy lepiej sypać więcej rakietą? Za wszelkie informacje będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sand Napisano 1 Maja 2010 Autor Share Napisano 1 Maja 2010 "Sand" takie bzdury wypisujesz. Pierwszy post na forum i od razu taka reklama dla komercyjnego łowiska Tak się składa że byłem tam parę razy, w dodatku nie sam tylko w towarzystwie innych wędkarzy i nikomu nie udało się niczego złowić na spining. Było to w zeszłym roku i sandacz był dopiero w planach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warrior Napisano 23 Sierpnia 2010 Share Napisano 23 Sierpnia 2010 Witam jestem początkującym karpiarzem . Chciał bym wyjechać na te łowisko na noc ale nie wiem jakich zestawów używać, jakich zanęt, jaki smak kulek, jakie wybrać stanowisko ? Bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubix Napisano 6 Sierpnia 2011 Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Byliśmy 0statnie 2 nocki,złowiliśmy razem 14 szt w przedziale od 2kg do 14 kg .Najskuteczniejsze okazały się kulki o smaku truskawki oraz ananasa(tonąca plus popup) podane z kiełbaską PVA w skład których wchodziły drobny pellet oraz pokruszone kulki zalane odpowiednim smakowo boosterem. Łowiliśmy ze stanowiska nr 1 ale efekty były też na stawie D z 48 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość czarnodusznik Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Hubix chyba wiem kim jesteś ale jak słysze o PVA i truskawce to mi ręce opadają same. Faktycznie 1 i 48 to najlepsze stanowiska ale to żaden sekret że najlepiej sprawdzają się tam bałwanki, grzybki ale nie owocowe "man" więc nie rób w konia kolegów po kiju. Dość ciężkie i zmienne łowisko którego nie da się przeczytać po paru zasiadkach, nawet jak moje nocne mimo iż sprawia inne wrażenie. Osobiście siedem i szcześć kilogramów oraz pare piątek i trójek mam tam na koncie. Czekam na coś w granicach lub powyżej dyszki magicznej a będzie dobrze.Może w tym sezonie kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DRAGON Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Szanowni, otóż w dniu wczorajszym miałem wątpliwą przyjemość wędkowania na tym łowisku. Niestety kompletna cisza za równo u mnie jak i u sąsiadów. Od godz. 6 do 15 nawet brania - kule, pelet, kukurydza. W najbliższym czasie nie planuję wypadów na to łowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LSS Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 Szanowni, otóż w dniu wczorajszym miałem wątpliwą przyjemość wędkowania na tym łowisku. Niestety kompletna cisza za równo u mnie jak i u sąsiadów. Od godz. 6 do 15 nawet brania - kule, pelet, kukurydza. W najbliższym czasie nie planuję wypadów na to łowisko. potwierdzam powyzsze, od 6 do 9 zero bran, czerwony, rosowka, kuku,bialy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carp4Fun Napisano 13 Sierpnia 2013 Share Napisano 13 Sierpnia 2013 Hubert zrezygnował z prowadzenia łowiska i piecze nad nim przejęła jego siostra z mężem. Dużego karpia już tam nie ma, jedynie pływa jakaś tam wigilia 1-3 kg i to wszystko. Szkoda bo to było moje ulubione łowisko na Mazowszu, bo i blisko i miśków sporych było trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arecck Napisano 27 Września 2015 Share Napisano 27 Września 2015 Swego czasu czaiło się w tych stawikach troszkę ryb drapieżnych. Ktoś wie co tam się aktualnie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolasek Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Biorą karpie i to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi