platinumx Napisano 14 Października 2010 Share Napisano 14 Października 2010 Wlasnie nie wiem co sie tam dzieje od poczatku wrzesnia schodzimy bez ryby. Lowimy we 3 na spining przez kilka godzin i nic...! Inni wedkarze pytani na miejscu tez bez wynikow. To jest zagadka? Jedyny plus taki ze juz nie ma ekip karpiowych i dostepne sa wszystkie miejscowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glazer Napisano 14 Października 2010 Share Napisano 14 Października 2010 Mi chodziło oto czy jest jeszcze szansa na karpia albo amura. Drapieżniki tam odpuszczam (czasami przy zwijaniu przynęty cię szczupaczek zahaczy,2 razy tak miałem) ponieważ mają tam pokarmu masę(szczególnie w tym roku) i próba ich złowienia to strata czasu, moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 14 Października 2010 Share Napisano 14 Października 2010 Woda juz jest zimna bo tam strasznie plytko, mocno wieje i nie widac efektownych skokow czy splawow karpii. W zeszlym tyg i w tym pytalem ostatniej ekipy jak wyniki, ale ich miny same mowily, ze jest marnie. Co do tego ze sie pojawilo duzo drobnicy to masz racje. Drapieznika nie widac wogole:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glazer Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 Po tym jak powódź wypłukała stawy hodowlane (szczególnie te na Słowacji) to przewiduję, że jesień może być ciężka, jesli chodzi o połów drapieżników, szczególnie w Popradzie i Dunajcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glazer Napisano 18 Października 2010 Share Napisano 18 Października 2010 a czym mogę się dostać z Nowego Sącza na stawy w Starym Sączu (jakiś bus, autobus itp)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 Wie ktos moze czy ruszyly sie juz szczupaki w Starym Saczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glazer Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 podobno teraz prędzej złapiesz białoryb niż drapieżnika, taki to dziwny rok ;-0 Mam pytanie: jakie tam drapieżniki oprócz szczupaka występują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 Wystepuje jeszcze duzy okon, sporadycznie sum i sandacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Czy ktos z kolegow byl juz w tym roku w Starym Saczu? Jak jest teraz sytuacja i czy rybki sie juz ruszyly? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djperla Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Witam! Mam też straszną ochotę odwiedzić Albatrosa. Jeśli ktoś będzie miał ochotę i odwagę powiedzieć Żonie że jedzie na ryby od 21.04 do 23.04 to ja też się odważę i można by przywitać się z paroma Misiaczkami:) Pogoda zapowiada się "Boska" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Jeśli ktoś będzie miał ochotę i odwagę powiedzieć Żonie że jedzie na ryby od 21.04 do 23.04 to ja też się odważę i można by przywitać się z paroma Misiaczkami:) Ja miałbym "problem" ślubu z głowy (24.04) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Ja miałbym "problem" ślubu z głowy (24.04) galuch jeszcze nie jest za późno Wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djperla Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Ja miałbym "problem" ślubu z głowy (24.04) He he. Wszystkiego Naj Naj...dłuższego galuch żeń się chłopie... dlaczego masz mieć lepiej jak my I jeszcze raz ponawiam propozycję wyjazdową Bo samemu jakoś tak byłoby smutno Pozdrawiam pozytywnie zakręconych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elton Napisano 19 Kwietnia 2011 Share Napisano 19 Kwietnia 2011 Galuch weźmiesz gajer ze soba djperla na miejscu zawsze się znajdzie ktoś do bajerki co by nie zapomnieć języka. A wieczorem to już na pewno jakaś integracja rozluźni atmosferę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djperla Napisano 19 Kwietnia 2011 Share Napisano 19 Kwietnia 2011 A wieczorem to już na pewno jakaś integracja rozluźni atmosferę He he. Elton W ostatni weekend tak się właśnie "integrowałem" w Besku, że całą niedzielę dochodziłem do siebie A na kijach ani brania... Ale poznałem zajefajnych ludzi i przespałem się w 5 stopniowym mrozie Po raz kolejny konsekwentnie ponawiam propozycję wyjazdu bo czasu co raz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elton Napisano 19 Kwietnia 2011 Share Napisano 19 Kwietnia 2011 Może bym się i skusił bo kolega właśnie rzucił temat odwiedzenia Wieśkowego zakątka ale póki co przełożę bo mam przełajówkę u fachowców, a mamy bułkowóz za mały na takie wyprawy Niech się rozrusza jeszcze i woda dogrzeje bo mam ochotę na konkretnego amura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djperla Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 I klameczka zapadła - Kobyłka u płotu Po wielkch zmaganiach i ciężkich walkach podjazdowych, otrzymamłem od Szanownej Żony pozwolenie na wyjazd do Sącza!!! (nie ukrywam, że okupione ciężkimi przyrzeczeniami i wyrzeczeniami ) JUUUPIII Właśnie odłożyłem telefon przez który dokonałem rezerwacji miejscówki u samego Don Wiesława Podobno jeszcze jakieś inne 3 ekipy się zapowiedziały, więc może nie będzie tak źle z tą samotnością Trochę mnie martwi fakt, że ponoć Miśki się jeszcze dobrze nie rozkręciły z papusianiem No ale cóż... Mimo wszystko spóbuję wbić im się czymś w menu Już się nie mogę doczekać... :tuptup: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 djperla, powodzenia i daj znać jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djperla Napisano 21 Kwietnia 2011 Share Napisano 21 Kwietnia 2011 No i się zes...ło! Wszystko przygotowane na zasiadkę, a tu młodszy syn jakby coś przczuwał... Jednocześnie puścił pawika i dżyzdnął w majciochy... Przepraszam, że tak obrazowo opisuję ale, młody pokrzyżował mi plany i nawet nie mogę się na niego złościć Szykuje się chyba jakaś wirusówka. Brrr... Oby nie! No cóż... choroba nie wybiera, więc pewnie i mnie też dopadnie (już się nie mogę doczekać ) Pozostaje zaśpiewać "Witaj Majowa Jutrzenko..." Pozdrawiam wszystkich tych, którym też się nie udało wyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 10 Maja 2011 Share Napisano 10 Maja 2011 Jestem ciekawy czy byl juz ktos na szczupaku w Starym Saczu i jak z efektami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek dh fr Napisano 11 Czerwca 2011 Share Napisano 11 Czerwca 2011 i jak był ktoś na tych stawach w tym sezonie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Jestem ciekawy czy byl juz ktos na szczupaku w Starym Saczu i jak z efektami? Hmm generalnie na stawie w Sączu mozesz szczupaka łowić tylko na spining, wszelkie zywce i trupki odpadaja. Kiedy tam ostatnio byłem efektów zadnych na spining... raczej skupiaja sie tam na karpiach wiec mysle ze moze to byc szczupakowe eldorado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shivan Napisano 8 Sierpnia 2011 Share Napisano 8 Sierpnia 2011 hmm bylem z kolegami na 3 dni tzn od czwartku do soboty coz...nie udalo sie nic zlapac;] byl to nasz 1 raz na tym lowisku ...moze sie jeszcze kiedys odkujemy;] Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 8 Sierpnia 2011 Share Napisano 8 Sierpnia 2011 shivan, chyba nawet się widzieliśmy nad wodą Gadałem w niedziele jak odjeżdżałem z gościem, który łowił na małym i ładne brania były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shivan Napisano 8 Sierpnia 2011 Share Napisano 8 Sierpnia 2011 a mozliwe ;] powiem ci ze moj nastepny wypad do sacza skonczy sie wlasnie na malym bajorku wiem ze na duzym sa ladniejsze sztuki ale klimatem bardziej pasuje mi wlasnie mniejszy i bede mogl sobie podarowac swoj radziecki pontonik;D btw: powiedz mi...siadl ci jakis ladny misiek?;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi