Unises Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Spro 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 Jeśli ktoś chce dostać nowy katalog Dragona na sezon 2012, wystarczy napisać email na adres biuro(małpa)firmadragon.pl z prośbą i podać adres ja już dostałem Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 Nowy katalog dragona na 2013 dostępny tak jak wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 za darmoche przyssla czy musisz cos kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 jak większość katalogów dostępny za darmola w dobrych sklepachwędkarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 suhhar, za friko. W tamtym roku też zamawiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikok1 Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 technops a długo czekałeś na katalog dragona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharkoo Napisano 13 Lutego 2013 Share Napisano 13 Lutego 2013 Ja napisałem i wysłali z Jaxona i Mikado. Także długa lektura przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 Hurtownia tamaj w stargardzie szczecińskim-dali mi yorka katalog.Wedkarski sprzęt w Szczecinie , otrzymałem cormoran i dragon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharkoo Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 Dragona Ci wysłali? mi napisali że jedynie katalog na ich stronie jest dostępny, a papierowego nie mają. a to świntuchy mi przyszło jeszcze Daiwa i Cormoran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikok1 Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 katalog cormorana i daiwa zamawiałeś u nich mailem? masz może adres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharkoo Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 biuro@daiwa-cormoran.com.pl i wysłali mi obydwa w jednej przesyłce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikok1 Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharkoo Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 Ależ prosze i miłej lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 12 Marca 2013 Share Napisano 12 Marca 2013 Przepraszam, że tak długo nie odpowiadałem. Dragona dostałem dopiero po miesiącu... a dzięki informacji Sharkoo, cormorana i daiwa po tygodniu btw bardzo ładny pstrąg na okładce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharkoo Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Mi Dragon w ogóle na maila odpisał że nie wysyłają katalogów a jedynie można go pobrać w PDFie z ich strony. Ale po 2-3 tygodniach znalazł sie jednak w skrzynce pocztowej. A pstrąg faktycznie ładny na dragonie okoń też niczego sobie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 21 Marca 2013 Share Napisano 21 Marca 2013 Jak w temacie http://www.wedkarski.com/content/category/5-katalogi-wedkarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu125 Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Poszukuje katalogu STONFO. Dajcie jakiś link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 7 Stycznia 2014 Share Napisano 7 Stycznia 2014 http://www.stonfo.com/site/catalogue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 7 Stycznia 2014 Share Napisano 7 Stycznia 2014 Wszystkie katalogi są oprócz jednego...mojej firmy Mistrall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinklb07 Napisano 14 Stycznia 2014 Share Napisano 14 Stycznia 2014 Mi Jaxon wysłał katalog na 2014r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikok1 Napisano 3 Lutego 2014 Share Napisano 3 Lutego 2014 marcinklb07 masz może namiary jak zdobyć katalog JAXON? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikok1 Napisano 3 Lutego 2014 Share Napisano 3 Lutego 2014 Jak ktoś potrzebuje katalog DAIWA I CORMORAN oto adres mailowy: aneta.dazinska@daiwa-cormoran.com.pl ja już posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 Jak w temacie. Ponad 50 katalogów, jest co przeglądać. http://www.katalogiwedkarskie.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinklb07 Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 marcinklb07 masz może namiary jak zdobyć katalog JAXON? kolego wchodzisz na stronę www jaxona i w kontaktach masz adres meil. Piszesz że chcesz katalog i bezproblemu wysyłają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi