robson.b Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 robson.b, dobry wieczór A dobry, dobry... Wreszcie żeś się na forum pojawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikado94 Napisano 8 Maja 2011 Autor Share Napisano 8 Maja 2011 Jak z tym zalewem oplaca sie jechac ? ; d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecik(Piaski) Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 Po zarybieniu Karpiem i Amurem Większość o ile nie wszystko już zostało wyłowione kolega jeździł przez ostatnie 3 dni i bez żadnych efektych w Kwietniu brały ładnie Amury i Karpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikado94 Napisano 8 Maja 2011 Autor Share Napisano 8 Maja 2011 Wiec dzisiaj byłem na przetoku od godziny 13 do 18.Brały mały płocie i zaczepiały sie okonie. Ma ktos jakies propozycje na zanente na grunt na to łowisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 30 Marca 2012 Share Napisano 30 Marca 2012 Witam był już ktoś na Przetoku? Bierze rybka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radzio19871 Napisano 31 Marca 2012 Share Napisano 31 Marca 2012 Byłem w zeszłą sobotę to brała płotka (ale drobna) i krąpik. poza tym masa małego okonia, jazgarze i niemiarowe wzdręgi. Jeśli liczysz na zabawę to się nie zawiedziesz, jeśli nastawiasz się na wieloryba to narazie nikt nic nie łapie - od czasu do czasu tylko jakiś karpik. Może pojade dzisiaj ale taka pogoda że głowa boli, no i wieje dosyc mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniaa55 Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Szanowni Koledzy, coś się dzieje na wodzie, a raczej w wodzie. W sobotę mam tam zawody i kompletnie nie wiem co się tam łowi. Ostatni raz byłem na Przetoku ok 10 lat temu, a napewno wiele się zmieniło. Niestety nie mam czasu nawet na krótki rekonesans (praca i dwutygodniowy syn w domu). Proszę napiszcie co słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 Witam dzieje się coś na przetoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Ja nie polecam tego stawiku. Byłem tam parę razy nawet dzisiaj i złowiłem 7 cm okonia i tyle. Facet siadział obok mnie i złowił 3 wstręgi jeszcze chyba mniejsze od mojego okonia. Łowiłem tam na kukurydze, białego robaka, kolorowe białe robaki, czerwone sztuczne robaki, sztuczną ikrę. Zanęty używałem na leszcze i płoć. Niestety nic nie bierze. Nic konkretnego. Często widzę, że łowią tam ludzie na spining ale oczywiście bez efektów. Nie polecam nie ma tam nic konkretnego chociaż odbywają się tam zawody. W tą niedzielę chyba tam się odbędą bo wisi ogłoszenie, że staw jest zarezerwowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 Ktoś wie jak tam się zawody skończyły ?? W ogóle ktoś coś złapał ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radzio19871 Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 Ktoś wie jak tam się zawody skończyły ??W ogóle ktoś coś złapał ?? Złapali, było 5 lub 6 wyników ponad 3kg, ze 2 wyniki poniżej kilograma i 2 zera. Zawodników było 20. Wynik robili drobną płocią i krąpikiem, konkretów nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 konkretów nie było. I pewnie nie będzie. Tam chyba nie ma już większej ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radzio19871 Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 Dzisiaj o 6 rano wybrałem się na Przetok. Z rana brała płotka a potem tylko okoń,okoń, okoń. W międzyczasie powiesił się na bata karp 44cm i jaź 28cm. Karpia zabrałem, reszta ryb wróciła do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 Kolego możesz mi napisać na co łowiłeś ?? Jak dzisiaj również byłem bo nie miałem co z sobą zrobić. Właśnie wróciłem ale nic nie złapałem. Obok mnie facet złapał szczupaka 56 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radzio19871 Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 Przedewszystkim pinka, na ochotkę i czerwonego nie ma co łapac bo okoń zamęczy. W sobote przetok był zarybiony 600kg mieszanki (karp i amur to jakaś 1/3 całego zarybienia) dlatego karpik sie powiesił. Na zawodach w niedzielę trochę połowilismy, zwycięzca złapał 12 karpi ja tylko 5 wczoraj ponoc Rzęsę w siemianowicach zarybili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 Mam pytanko Radzio: zbiornik jest otwarty jutro tj.22 września? bo mam chęć się wybrać połowic na bacika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radzio19871 Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 Mam pytanko Radzio: zbiornik jest otwarty jutro tj.22 września? bo mam chęć się wybrać połowic na bacika:) Nasze zawody w niedziele to było otwarcie także już spokojnie możesz chytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 22 Września 2012 Share Napisano 22 Września 2012 Byłem również wczoraj posiedziałem 3 godziny i nic. Łapałem na białego i truskawkową kukurydzę i nawet nie było brania. Przy którym stanowisku łowisz ?? Na Rzęsę również pojechałem zobaczyć gdzie to dokładnie jest i może jutro się tam wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOBO Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Radzio masz złe info na temat zarybienia na rzesie!Zarybienie jest 27(czwartek) a otwarcie stawu w niedziele po zawodach! ale to tylko PONOĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Też tak słyszałem dzisiaj, że dopiero w czwartek. Natomiast przetok znowu dzisiaj mnie pokonał i wielu innych wędkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radzio19871 Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Radzio masz złe info na temat zarybienia na rzesie!Zarybienie jest 27(czwartek) a otwarcie stawu w niedziele po zawodach! ale to tylko PONOĆ Mówiłem co usłyszałem;) Jeśli chodzi o Przetok to ryba faktycznie nie współpracuje. Ojciec dzisiaj był i łapał okoniki, wzdręgi i 4 raki. Ktoś od nas z koła złapał szczupaka około 60cm na spinning i zwrócił mu wolność. Ja chyba we wtorek z rana zaatakuje, a moze nawet jutro popołudniu bo ma się ocieplić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Dokładnie wrócił do wody i miał 58 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 8 Sierpnia 2013 Share Napisano 8 Sierpnia 2013 Byłem dziś na Przetoku cienizna okoń 15cm na grunt a na spławik płotka 7cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur86 Napisano 19 Kwietnia 2014 Share Napisano 19 Kwietnia 2014 Witam wszystkich wędkarzy. Byłem wczoraj w godzinach popołudniowych na przetoku. Niestety ryba nie bierze... Po prawie 3 godzinach wędkowania z gruntu wziął tylko okonik 10 cm ( dodam,że było to jedyne branie ) , a na spławik zahaczyły się 3 jeszcze mniejsze okonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 19 Kwietnia 2014 Share Napisano 19 Kwietnia 2014 Przecież na tym stawiku nic nie ma. Zawsze pełno osób, a ryby jak nie było tak nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi