Toddavid Napisano 18 Sierpnia 2009 Napisano 18 Sierpnia 2009 Witam, mam pytanie odnosnie tego czy ktorys z was tam spiningowal? I czy sie oplaca kupic pozwolenie aby tam wedkowac? Cytuj
oski Napisano 5 Czerwca 2010 Napisano 5 Czerwca 2010 Szczerze to raczej nie polowa tego zalewu to plaża a druga połowa to jednym słowem szambo . W okolicach wyspy jest pełno zaczepów a pozatym niesłyszałem ostatnio żeby ktoś coś tam złapał ciekawego . Pozdrawiam Cytuj
maciekja Napisano 18 Września 2012 Napisano 18 Września 2012 Zmieniło się coś przez ponad dwa lata? Nosze się z planem żeby tam pomachać kijem, tylko hmm czy warto? Cytuj
Luckycatch Napisano 6 Października 2012 Napisano 6 Października 2012 Zmieniło się coś przez ponad dwa lata? Nosze się z planem żeby tam pomachać kijem, tylko hmm czy warto? Uważam, że jest to lepszy pomysł na spędzenie wolnego czasu niż siedzenie przed telewizorem czy komputerem - bez względu na efekty. Cytuj
daniello92 Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Nic się tam nie zmieniło. Raz tam pojechałem rowerem pospiningować, rezultat - 4h wyjęte z życia, zaczepy, syf i nic więcej. Dodam że było tam więcej wędkarzy niż ryb, z większością rozmawiałem to nikt nie miał najmniejszego brania. I żeby nie było to na 1 wędkarza przypadały 3-4 kije na grunt, jeden to walił 2 na grunt i jeszcze obok sobie spinningował Może z łodzi by się coś złowiło, ale niestety nie można jej tam używać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi