maniek Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Ps. Ten leszcz Dudiego miał wysypkę tarłową???Tak ,woda ma 16* wiec te co wiosna nie zdarzyły teraz nadrabiają . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Co to jest ten "rowerowy gang" już drugi raz słyszę to określenie, że jego hersztem jest Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 30 Września 2009 Autor Share Napisano 30 Września 2009 Tak sobie żatujemy - bo większośc karpiarzy kolegów Mańka łowi w trudno dostepnych miejscach i dlatego ich głównym środkiem poruszania się jest rower No a Wojtek ma najbardziej wypasiony rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 Heh, z chęcią bym zobaczył foto tego roweru zapakownego. Ostatnio miałem taki spór z kumplem, czy karpiarz może dojeżdżać rowerem. Stwierdziliśmy, że nie da rady. Za dużo gratów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 Czy za dwa lata (bd miał auto i prawo jazdy) mógłbym do Was przyjechać na taką zasiadkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 30 Września 2009 Autor Share Napisano 30 Września 2009 Pomyslimy za 2 lata - do tego czasu jeszcze się dużo może zdarzyć Stwierdziliśmy, że nie da rady Oczywiście że da - ale czasem potrzebna jeszcze do tego jest przyczepka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 Warszawa chyba lepiej będzie o to zapytać za 1,5 roku. Co do roweru, widziałem takie coś w porcie w Ustce, jeden wędkarz miał przyczepkę rowerową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 3 Marca 2010 Autor Share Napisano 3 Marca 2010 No i idzie wiosna powoli, więc trzeba pomyśleć nad miejscem kolejnej zasiadki no i terminem. Moja propozycja to połowa Kwietnia albo Maja, zbiornik Chwałowice (20zł.doba za 2 kije). Proponuje komercyjne łowisko dlatego że jest stosunkowo blisko Wrocławia, i każdy tam połowi, choć okazów nie ma max 12 kg. Ryby waleczne no i można połowić już wczesną wiosną. Czekam na inne propozycje oczywiście .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 dudi, masz na mysli Chwalowice czy tez zbiornik kolo Mietkowa Chwalow?Oplata caloroczna 60zl i jest tam ladny karp i ladna woda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 4 Marca 2010 Autor Share Napisano 4 Marca 2010 Chwalowice - Chwalowa nie kojarze, ale ja jestm otwarty Mirku na propozycje jeśli masz jakąś ciekawą wode to proponuj Tylko żeby jakieś "dyszki" były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babylonx Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 Panowie,po latach dłuuugich przerwy powróciłem do wędkowania,tyle że stanąłem na etapie "chciałbym znów połowić",nie do końca wiedząc co i jak HyHy,a powszechnie wiadomo że najłatwiej sie czegoś nauczyć podpatrując innych...oczywiście takich którzy skorzy by byli pokazać (jakkolwiek głupio by to nie brzmiało wiecie o co mi chodzi ) gdyby Wam nie przeszkadzało towarzystwo początkującego chetnie bym sie przyłączył. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 Tylko żeby jakieś "dyszki" były Dyszki to ja mam ale czy woj. pasuje? [Opolskie] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 Ja już się zapisuje.Tylko w połowie maja (15-16) mi nie pasuje(komunia),ale każdy inny termin będzie dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 (15-16) mi nie pasuje(komunia), Mi też nie pasuję komunia córki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 dudi, chyba mnie nie zrozumiales ja sie pytam ciebie czy chodzi o Chwalowice,to miejscowosc znalazlem kolo Jelcza we Wroclawskim,ale nie moge znalesc tam zadnej wody i pomyslalem ze chodzi Tobie o Chwalow-tuz przy jeziorze Mietkowskim mozesz zobaczyc na zuumi, ladna woda i jest sporo karpia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 5 Marca 2010 Autor Share Napisano 5 Marca 2010 Miro1956, No w Chwałowicach jest staw ok 1-2ha, ja patrze pod kątem spotkania, bo jest dość ciasno i to dobre do integracji A slowik, co proponujesz ? bo kiedym o Michalicach coś rozmawialiśmy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 bo kiedym o Michalicach coś rozmawialiśmy ? Wodę znam jak własną kieszeń i na zasiadkę miejsce mogę przygotować bo jestem tam sześć razy w tygodniu kwestia tylko na ile osób ale na osiem osób nie ma problemu miejsce mam dobre i karpie są tam przez cały sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 6 Marca 2010 Autor Share Napisano 6 Marca 2010 - członkowie Okręgu PZW w Opolu mogą wędkować na wodach rzeki Odry z lewego jej brzegu na odcinku 2 km poniżej jazu Lipki - członkowie Okręgu PZW w Opolu mogą wędkować na wodach rzeki Widawy od zapory czołowej zbiornika Michalice do granic Województwa Opolskiego - członkowie Okręgu PZW we Wrocławiu mogą wędkować na wodach rzeki Widawy od zapory czołowej zbiornika Stradomia do granic Województwa Dolnośląskiego - porozumienie obowiązuje w latach 2010 MIe kumam tego - Stradomia to przeciez Dolnoslaskie ... Ale z tego co ja tu widze to na Michalice nia mamy porozumienia - mam racje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Nie mamy porozumienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Gdybym był w kole Pzw Bierutów lub Syców mógłbym łowić na zalewie Michalice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 8 Marca 2010 Autor Share Napisano 8 Marca 2010 Dziś przeglśdałem cennik składek PZW i OPOLE ma dniówke 10zł, także może by rozważyć Michalice... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 dudi, Ale zescie wymyslili mam 150km gonic ale jak trza to nie wykluczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 Dziś przeglśdałem cennik składek PZW i OPOLE ma dniówke 10zł dudi może ja patrzę nie na to co trzeba (ostatnio tak mam), ale ja widzę opłatę jednodniową na opolskie 20 zł Poprawcie mnie jak się mylę http://www.pzw.org.pl/opole/wiadomosci/23542/63/czlonkowska_skladka_okregowa_na_rok_2010 Nawet na łowiskach specjalnych też jednodniowa wynosi 20zł http://www.pzw.org.pl/opole/cms/1518/lowiska_specjalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 8 Marca 2010 Autor Share Napisano 8 Marca 2010 Madi masz racje włączyła mi sie tabela za 2009 r :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.