Gość feeder Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 nie wiem czy jest się czym chwalić łowiąc na spinning gdzie jest zakaz .... tak trzeba dokładnie patrzeć na obszary wyznaczone ... tyczy to się tylko obwodu Odry nr 5 .. nie którzy uważają że wszystko co w obwodzie Odry nr 5 ..... a to zielony nie jest skuty lodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sito Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 a to zielony nie jest skuty lodem Od strony ul.Bulwar gdański lodu jest niewiele,tylko gdzieniegdzie przy krzakach.Po drugiej stronie nie da sie łowić jest lód wystaje na 2-3 metry od brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 Na parnicy zero ja bym z tej parnicy spuscil wode bo tam juz wiecej plywa olowiu niz ryb.parnica powinna sie nazywac silicon river Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 albo zmienić jej nazwę z "Parnica" na "BezRybnica" dobra byle do lata i znowu Parnica pokaże co w niej pływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 10 Grudnia 2010 Share Napisano 10 Grudnia 2010 feeder, chyba parnica zawsze dziewica jak dla mnie parnica zawsze na pierwszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 11 Grudnia 2010 Share Napisano 11 Grudnia 2010 jak dla mnie parnica zawsze na pierwszym to sie pochwal co zlapales na parnicy przez ostatnie 2 tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 nic bo za krotko na niej przebywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 za krotko na niej przebywam ?dobra,dobra a kto ma na klacie tatuaz "only parnica" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 za krotko na niej przebywam ?dobra,dobra a kto ma na klacie tatuaz "only parnica" ? oczywiscie ze ja jak umre to bede Wasze dzieci i szarpakow nad parnica straszyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 idzie Grzesiu na Parnice gum ze soba ma donice dobrze wie ,ze pourywa nim na haku zwisnie ryba kijem macha jak szalony az mu trzeszcza kalesony tu zarzuca tam zarzuca ostro po to cwiczyl pluca biceps mocno ma napiety na szczupaka jest zawziety a gdy zlapie tam szarpaka jezus maria - bedzie draka! raz to nawet za sandaczem rzucil wlasnym pogrzebaczem a gdy raz zobaczyl suma to mu w portkach pekla guma to odgryzie cos ogonek jakis rekin czy okonek to pobluzga jak cos urwie zara leb ukrece ku....ie raz to taka mial przygode jak sie wybral w zla pogode ze holowac cos mu przyszlo az shimano w drzazgi pryslo jeczal stekal i czerony do bialosci rozpalony cos wytargal podniecony na przybrzezne tam betony wielka rybe powiadacie? wlasne swe zahaczyl gacie a bo prawda jest tu taka ze Parnica raj szarpaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 nie wiedziałem że z Ciebie taki poeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 cos czuje ,ze jak spotkam Grzesia na parnicy to bede wracac z wedka w tylku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość naleśnik27 Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 bifa, mistrzostwo świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 mistrzostwo świata ee tam,przynajmniej jak parnica martwa to cos sie dzieje na forum w temacie parnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 15 Grudnia 2010 Share Napisano 15 Grudnia 2010 Proszę trzymać się tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 15 Grudnia 2010 Share Napisano 15 Grudnia 2010 a kto się tu nie trzyma tematu ? dział Parnica i piszemy wszystko co z nią związane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreksalek Napisano 15 Grudnia 2010 Share Napisano 15 Grudnia 2010 @bifa ZAJEFAJNY ten wierszyk o PARNICY!!! (w każdym poście musi być teraz słowo PARNICA, to się Admin nie będzie czepiał... ) Pozdro @all i pozostaje czekać na trotkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 Panowie nie wiecie jak z białą rybą na Parnicy? Mam zamiar jutro na płocie wyskoczyć. A jak nie na Parnicy to może ktoś wie gdzie można płotek połapać w Szczecinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 Możesz atakować, coś tam się ruszyło już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 Jeszcze jedno pytanie woda PZW kończy się za mostami czy przed? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 Woda PZW jest od Kanału Rybnego do Trasy Zamkowej (poniżej kanału oczywiście też). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 (poniżej kanału oczywiście też). powyżej Woda PZW jest od Kanału Rybnego do Trasy Zamkowej i nie Trasy zamkowej a do mostu na ul. Energetyków (ten po którym jeździ tramwaj) Mapa - Okręg nr 5 http://www.pzwszczecin.com/informacje.php?id=47 "Obwód rybacki obejmuje wody: ...3) Kanału "Przekop Parnicki" do wschodniej krawędzi mostu Portowego wraz z krótkim kanałem łączącym go z rzeką Odra;" http://mapy.google.pl/?ll=53.416422,14.568306&spn=0.00187,0.004823&t=h&z=18&vpsrc=6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 Poniżej w sensie patrząc na mapę to na południu. ad2. Czyli można do ostatniego mostu, jak i pod nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kembi Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 Bylem tam wczoraj przed południem. ok. 3godzin z drop shotem i jeden...leszczyk za garba się zaczepił. Kilkanascie osób łowiło płocie, brania sporadyczne i rybki raczej niewielkie- do 25 cm. Odcinek od mostu na Energetyków do kolejowego w stronę jeziora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kembi Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 goral28, jesli chodzi o płocie to ja w zeszłym tygodniu( środa) trochę połowiłem przy cłowym na sumoskich. 22 szt od ok. 25cm do 34, kuku z białym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi