kostek_88 Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 Dzisiaj fajnie prąd zmalał woda się unormowała tylko zębate nie chciały współpracować zaledwie jeden 40cm i dwa około 20cm wszystko na koguta na gumy nie było nawet pstryknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sito Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 Dzisiaj 3 godzinki łowiena i efekt 2 sandaczyki po 20cm tez na kogutka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 dzisiaj na odcinku sumoskim kilka sandaczy do 40cm max i taki ładny tłuściutki okonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 Dzisiaj 2 godzinki na sumowski odcinku, 3 sandaczyki niewiele większe od gumy (w granicach 20 - 25 cm). Woda bardzo niska i sporo mniej ciągnie niż ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 haha w końcu przełom. Po godzinnym machaniu na cegle wkurzony, że ja po prostu nie mam umiejętności do sandacza, postanowiłem, że skoro już jestem w Szczecinie to podjadę na Parnice. Byłem tam tylko od 17:30-18:00. Rozłożyłem wędkę na której z cegły było pomarańczowe kopyto i za drugim rzutem branie!! i maleńki max 20 cm sandaczyk zachaczony za skrzela.... Potem nic, zmiana na czerwone kopyto i za chwilę branie i identyczny maluch ale zachaczony o zgrozo przez środek tułowia....... Stałem po lewej stronie mostu kolejowego bo schodki były zajęte. Masa zielska jest przy dnie z tej strony. Przechodził tamtędy koleś i powiedział mi że trochę dalej w lewo (w stronę przekopu) jest jakaś zatoka gdzie łapią sumy i szczupaki. Wiecie coś o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 bylem dzis na parnicy i trafilem 7 mikro sandaczy.chyba mozna sie spodziewac kolejnej dogrywki zawodow... sama drobnica ale byli tacy co jeszcze gorzej mieli he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 Przechodził tamtędy koleś i powiedział mi że trochę dalej w lewo (w stronę przekopu) jest jakaś zatoka gdzie łapią sumy i szczupaki. Wiecie coś o tym? :D może i wiemy niestety bez łódki nidyrydy ... ogólnie dzisiaj też byłem na parnicy ... kurde aż szkoda łapać na gumy ;/ te maleństwa dosłownie siadają na nie całym ciałem próbując ją przydusić do dna co na szczytówce pokazuję pstryknięcie .. tniesz a tu maleństwo 25cm max zaczepione o brzuszek lub okolicach łba ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pyramidhead Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 Za zimno dzisiaj na ryby. Ja na szczęście przesiedziałem cały dzień w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 Za zimno dzisiaj na ryby. Ja na szczęście przesiedziałem cały dzień w domu oszust no chyba , ze mieszkasz pod mostem na parnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pyramidhead Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 No ok może na chwile byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 a tam zaraz mieszka po prostu jakieś tajne ćwiczenia przed sobotą , w domu siedziałem ja i nudziłem się przez cały dzień oglądałem telewizję i nic nie robiłem co można chociaż luźno powiązać z wędkarstwem (darłem pierze i kręciłem koguty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 kręciłem koguty ja kiedys skrecilem jedna kurke...do dzis mi znosi jajka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 Przechodził tamtędy koleś i powiedział mi że trochę dalej w lewo (w stronę przekopu) jest jakaś zatoka gdzie łapią sumy i szczupaki. Wiecie coś o tym? :D może i wiemy niestety bez łódki nidyrydy Hmm z google maps wynika, że chyba da rade bez łódki, ulica idzie prawie pod samą wodę, więc czemu tam ma być taka tragedia? jutro może spróbuję z brzegu a w nastepnym tygodniu może z pontonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 jeżeli mówisz o tej zatoce przy ulicy heyki to odradzam zapuszczania się w tamte rejony a po drugie głębia w której biorą sumy i szczupale są od strony nie dostępnej dla wędkarzy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 jeżeli mówisz o tej zatoce przy ulicy heyki to odradzam zapuszczania się w tamte rejony a to czemu ??? nie dostępnej dla wędkarzy wszystko jest dostepne dla wedkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 nie raz tam jest nie bezpiecznie .. a szczególnie jak się już robi ciemno .. no tak dostępne ale nie wiem czy brzegiem da się tam dojść ... las bagna i nie wiadomo co jeszcze, do tego drzewa pod samą wodą utrudniały by rzuty ... najlepiej tam z łódki obławiać ... ale nie wszystko stracone bo na parnicy jest wiele miejsc gdzie biorą ładne szczupale i sumy co prawda nie łowiłem w tamtej zatoce i nie wiem jak z intensywnością brań ale myślę że jest podobna sytuacja jak na rzece, że trochę trzeba pomachać zanim coś siądzie lub nawet kilka dni pochodzić ... ale jakbym miał się już wyłącznie nastawiać na szczupaka to raczej bym obławiał miejscówki na przekopie parnickim na dziewokliczu kończąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 feeder napisał/a:jeżeli mówisz o tej zatoce przy ulicy heyki to odradzam zapuszczania się w tamte rejony a to czemu ??? Mało przyjemne miejsce, różni ludzie i nie koniecznie muszą być to miłe starsze panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 dzisiaj znowu same 25-30cm... nie raz tam jest nie bezpiecznie Mało przyjemne miejsce, różni ludzie i nie koniecznie muszą być to miłe starsze panie to ja chce tam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 bifa, kosiarz zwierze stadne. mloda kosa ma ogolona glowe ochronny kapturek i wiele pomyslow na dziwna gadke. starsze osobniki kosy w niezbadana dotad przez naukowcow zdolnosc do wygenerowania pod pazucha broni bialej. poziom buractwa i agresji niekoniecznie zalezy od wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 mloda kosa ma ogolona glowe ochronny kapturek. ejj nie jestem kosiarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 feeder, Ty to jestes Terminanator kosiarzy kosy im z wody wyciagasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreksalek Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 kosiarz zwierze stadne. mloda kosa ma ogolona glowe ochronny kapturek i wiele pomyslow na dziwna gadke. starsze osobniki kosy w niezbadana dotad przez naukowcow zdolnosc do wygenerowania pod pazucha broni bialej. poziom buractwa i agresji niekoniecznie zalezy od wieku @grzechuce: Nigdz nie sądziłem, że naukowcy kiedyś zajmą się problemem tego nikczemnego gatunku... RESPECT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 dzisiaj parnica ..... no comment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martines Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 dzisiaj parnica ..... no comment Aż tak tragicznie Ja już Parnicy na jakiś czas mam dosyć Przedszkole mi poodgryzało ogony w prawie wszystkich gumach więc przenoszę się gdzie indziej Wczoraj miałem 12 szt nielatów i chyba z 15 obciętych ogonów w fishunterach masakra. Panowie powodzenia na jutrzejszych zawodach i " połamania kiji " na wielkich zanderkach. Ja jutro płynę na ustowo, zobaczyć co tam w wodzie siedzi. Podobno ruszyło się troszkę i nawet sporo wymiarów gryzie także może będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 faza by była jakby potężne stada rozpiórów upatrzyły sobie za miejsce do żerowania Parnice wtedy to złowienie wymiarowego suma było by prostsze niż złapanie wymiarowego sandałka ale pomarzyć sobie zawsze można ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi