CHELEK Napisano 25 Września 2009 Napisano 25 Września 2009 Poszukuję wiadomości o zbiorniku Janików niedaleko Radomia a dokładniej Kozienic jakie dopłaty tam obowiązują i ile, jakie ryby najczęściej są łowione i jakie zasady tam obowiązuja na łowisku
szefomen Napisano 9 Października 2009 Napisano 9 Października 2009 witam, w tamtym roku nie bylo zadnych doplat, mozna bylo lowic w ramach skladki, nie widze powodu dla ktorego mialaby byc w tym roku (ale nigdy nie wiadomo:), na zawodach glowna zdobycza jest ploc, trafia sie jaz, karas i lin, jest sporo okonia i karpia, dno muliste...
Mord_89 Napisano 25 Lipca 2010 Napisano 25 Lipca 2010 A kolega nie wspomnial o sumiku karłowatym, którego jest zatrzęsienie.... Bierze na wszystko i ciężko się przez niego przebić, aby połowić białą rybę...
fifi0125 Napisano 24 Października 2010 Napisano 24 Października 2010 Witam, Ja osobiście łowie tam od czasu do czasu mieszkam w Warszawie (od 90km), przyjeżdżam tam na dłuższy okres w wakacje, ale nie tylko. Nie chcąc tworzyć nowego tematu chciałbym się dowiedzieć jaka przynęta można osiągnąć tam oczekiwane efekty. Ja łowie na spławik. Rybki chciałbym takie jak leszcze, plotki i okonie. Na żywca szczupak na którego się nastawiłem jednak bez rezultatów. Proszę o odpowiedzi na forum, gg (9910066) lub e-mail (fifi0125@wp.pl). Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.