Skocz do zawartości
tokarex pontony

startowe na zawodach?

Gość bogdan39

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bogdan39
Napisano

Dlaczego płaci się startowe na zawodach ,czyżby niebyło pieniędzy na nagrody z naszych składek?

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
Dlaczego płaci się startowe na zawodach ,czyżby niebyło pieniędzy na nagrody z naszych składek?

Na zawodach organizowanych przez mój Okręg czy moje Koło, nie pobiera się startowego. Jedyne zawody odbywające się w mojej okolicy, na których pobierano startowe ( i to niemałe) to "Spining Bugu"

• 4 weeks later...
Napisano

to pytanie trzebaby zadać władzom konkretnego koła czy okręgu organizującego zawody. Generalnie w budżecie powinny być przewidziane na to pieniądze ale nie zawsze są. Startowe na zawody w PZW na poziomie koła jest zazwyczaj niewielkie, i dlatego wydaje mi się że ciekawszą sprawą jest kosmiczne wpisowe na wiele imprez robionych prywatne organizacje bądź czasopisma, które jest często na poziomie kilkuset złotych.

Napisano

Startowe to pieniądze przeważnie przeznaczone na "poczęstunek" :roll: ,bo na nagrody, opłacenie delegacji sędziego i ewentualną opłate za udostepnienie akwenu to są pieniądze z koła.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.