spini Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 JACooL, też sie zaopatrzyłeś,może i ja pomyśle A był na ciebie rozmiar bo mały nie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 Nie wiem czy sie wcisne Jak dostane go do lapy, to bede sprawdzal. Co do zamowienia, nie wiem czy nie jest za "wczesnie" ... zamowienia tomek1 zbieral do konca stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 Byle by były do czerwca Nie no bez przesady Oby były do maja bo na bolki już sie szykuję i chcę wyskoczyć w nowym polarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 Oby były do maja bo na bolki już sie szykuję Ja w czerwcu do Norwegi i chciałbym go tam mieć i pewnie tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kompasiak12 Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 Tomku i jak polarki? juz sa gotowe? Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommi Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 Tomku i jak polarki? juz sa gotowe? Dołączam się do pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 kompasiak12 napisał/a:Tomku i jak polarki? juz sa gotowe? Dołączam się do pytania? Nie meczcie człowieka Dajcie sobie na wstrzymanie To przeciez dla Niego niezreczna sytuacja, bo ktos nie potrafi wywiazac sie z umowy, to nie jego wina, nie kazcie mu sie za kogos tlumaczyc... Takie "dreczenie" zniecheca przeciez czlowieka do podejmowania kolejnych tego typu akcji, a przeciez chyba nikt by tego nie chcial no bo kto bedzie na przyszlosc taki odwazny i sie podejmie hmmm... Troche wyrozumiałosci dla sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kompasiak12 Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 wiesz ja tutaj kolego nikogo nie mecze. poprostu jestem ciekaw. przeciez to ze firma ktorej to powierzyl nie moze sie z teog wywiazac to nie jego wina. on nam tylko przekazuje informacje.to nie jego wina.ja nie mam tutaj pretensji. przeciez on tez robi co w jego mocy zeby wszystko poszlo jak najszybciej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 16 Marca 2010 Autor Share Napisano 16 Marca 2010 Wreszcie jakieś pozytywne wieści, choć tylko połowicznie. Jutro lub pojutrze będzie u mnie dostawa polarów. A połowicznie dlatego, że w paczce będą same czarne polary, czyli 2/3 zamówienia. Koledzy, którzy zamówili zielone niestety muszą jeszcze poczekać Będę informował jak tylko sam coś się dowiem. Oczywiście postaram się niezwłocznie wysłać czarne polary do odbiorców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 postaram się niezwłocznie wysłać czarne polary do odbiorców Wreszcie coś ruszyło Już myślałem o tym żeby może krawcowe pogonić Czekam na przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 Oczywiście postaram się niezwłocznie wysłać czarne polary do odbiorców. ha już nie mogę się doczekać Czyli na świąteczne roraty będę mógł założyć polar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalar 3 Napisano 17 Marca 2010 Share Napisano 17 Marca 2010 Coś przegapiłem,mogę se dowiedziec w jakiej cenie jakie rozmiary i u kogo mogę zamówic. poz.Leszek ---------------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 Fajnie ,że polarek niedlugo może sie u mnie pojawić, będę mógł reprezentować haczyk na kwietniowych warsztatach pstrągowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 19 Marca 2010 Autor Share Napisano 19 Marca 2010 Czarne polary wysłane. Dajcie znać jak dojdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 tomek1, A kiedy wysłałeś dzisiaj? I jaka paczka priorytetową? Pytam by wiedzieć kiedy polarka się spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Marca 2010 Autor Share Napisano 20 Marca 2010 tomek1, A kiedy wysłałeś dzisiaj? I jaka paczka priorytetową? Pytam by wiedzieć kiedy polarka się spodziewać Tak, rano. Paczka priorytetowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Polar przed chwilką otrzymałem, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommi Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 tomek1, Polary SUPER! Również przed chwilą otrzymałem Wielkie dzięki... !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Polary super,wlasnie dotarly Wielkie dzieki tomek 1. Bedzie na targi we wrocku.Jeszcze raz Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kompasiak12 Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Tomku wielki szacunek dla Ciebie, polar jest super. normalnie pierwsza klasa. rowniez dzisiaj dotarl jestem w pelni zadowolony. oby wiecej takich akcji jak ta Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Doszedł jest EXTRA Żałuje że nie zamówiłem dodatkowo zielonego Wielkie dzięki tomek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Przyłączam sie do przedmówców polar zajefajny jest na prawdę super jakość Teraz jeszcze przydałaby sie taka akcja z czapeczkami haczyk.pl Tomek jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michorn Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Nie wytrzymam i zapytam kiedy zielone ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 kiedy zielone Rób listę ja się piszę na dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michorn Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 slowik, ale one już były na liście, ja wybrałem zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi