slowik Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 michorn myślałem że chcesz zamówić jeszcze jeden A naprawdę są extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Marca 2010 Autor Share Napisano 22 Marca 2010 Nie wytrzymam i zapytam kiedy zielone ??? Robię co mogę żeby były jak najszybciej. Cały ból polega na tym, że oprócz tego że producent ma problem z terminowością, to jeszcze porozumiewam się z nim przez pośrednika Doszedł jest EXTRA Przyłączam sie do przedmówców polar zajefajny jest na prawdę super jakość To fajnie, że się Wam podobają To jest ten plus dla producenta obok minusa za terminowość. Rób listę ja się piszę na dwa Obawiam się, że bieżąca edycja jest chyba ostatnią (przynajmniej od tego producenta) Teraz jeszcze przydałaby sie taka akcja z czapeczkami haczyk.pl Sam się piszę na czapkę, bo moja poprzednia haczykowa już nie wygląda zbyt okazale po prawie 4 latach użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Sam się piszę na czapkę tomek1, Twoje słowo to jak szwajcarski bank podaj datę od kiedy można przelewać kasę za czapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Marca 2010 Autor Share Napisano 22 Marca 2010 tomek1, Twoje słowo to jak szwajcarski bank podaj datę od kiedy można przelewać kasę za czapki Ja myślałem raczej o sytuacji w której ja puszczam komuś przelew za czapkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 No to daj wtedy sygnał znak że już czas robić przelew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michorn Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 tomek1, dzięki za info, wiem że robisz co możesz ale to nie zależy od Ciebie, jako wędkarz jestem cierpliwy. Teraz następny mój post będzie tutaj po otrzymaniu przesyłki, chyba że wcześniej kocur, czapeczki zacznie organizować i będzie zbierać zapisy i kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kompasiak12 Napisano 23 Marca 2010 Share Napisano 23 Marca 2010 na czapeczke tez jak najbardziej sie pisze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 24 Marca 2010 Share Napisano 24 Marca 2010 Spiesze poinformowac, ze polar dotarl rowniez do mnie. Droge mial troche okrezna, ale to wina listonosza ... Jak pisali koledzy, jest to wyrob pierwsza klasa Dziekuje bardzo i rowniez pisze sie na kolejne gadgety (motyla noga - chyba tak sie to pisze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Marca 2010 Autor Share Napisano 29 Marca 2010 Zielone polary są u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 30 Marca 2010 Autor Share Napisano 30 Marca 2010 Zielone polary wysłane. Tradycyjnie dajcie znać jak dojdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 30 Marca 2010 Share Napisano 30 Marca 2010 Aha zapomniałem i do mnie doszedł polarek - czarny, jest świetny, dzięki tomek1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 Oswiadczam wszem i wobec ze własnie odebralem swoje polarki zielone i musze przyznac ze przeszly moje oczekiwania Polarki sa swietne Juz myslalem ze w tak dlugim czasie to byly wyszywane z nici pajaka Ale dobrze ze nie sa bo lepsze byc nie mogly Wielkie dzieki Tomku odemnie i szacunek dla Ciebie bo sprawiłes mi wielka radosc Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 polarek dotarł do mnie wczoraj. jest nie mniej wypaśny niż czarny tomek1 po raz kolejny wielkie dzięki za zorganizowanie akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Do mnie również doszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Czy jest jeszcze szansa na polarek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Czy jest jeszcze szansa na polarek?? Po ostatnich problemach z producentem- jak już pisałem, raczej nie przewiduję. Gdyby jednak kiedyś temat odżył to będę pamiętał o Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 będę pamiętał o Tobie Będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 no to teraz czapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Dobrze prawisz kocurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michorn Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Do mnie też już polar dotarł, 100% zadowolenia hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wjs2 Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Po powrocie z poligonu stwierdzam POLAR I klasa:) Teraz Czekam na akcje o kryptonimie "CZAPKI" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Z moich obliczeń wynika, że wszystkie polary dotarły do adresatów. Cieszę się, że się podobają Myślę, że tego typu Haczykowe gadżety to naprawdę fajna rzecz. Serce rosło jak we Wrocławiu spotkała się grupa haczykowców w "firmowych" polarach pod banerem Haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 A za chwilę będzie za gorąco na polar a taka czapeczka to jak znalazł będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Czapeczka czapeczką, ale super by były kamizelki spinningowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Tez jestem za czapeczka Madi - z kamizelkami moze byc problem taki, ze sa ich rozne rodzaje i sa wg mnie sporo drozsze od np. polaru (ze o czapce nie wspomne) ale gdyby ..... Wydaje mi sie, ze mozna pomyslec o _porzadnej_ naszywce na kamizelke np. Zrobionej z jakiegos grubszego materialu z dobrej jakosci haftem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi