mironow Napisano 14 Listopada 2009 Napisano 14 Listopada 2009 witam serdecznie kolegów jakoś nie umiałem znależć w internecie - może ktoś będzie wiedział - czy w tym roku odbędą się gdzieś jeszcze jakieś targi bądź wystawy wędkarskie? a może ktoś wie gdzie znaleźć kalendarz imprez targowych bądź wystawienniczych na rok 2010 związanych z wędkarstwem? z góry dzieki za pomoc.
michas Napisano 14 Listopada 2009 Napisano 14 Listopada 2009 Targi Na ryby odbędą się 29-31 stycznia 2010 w Poznaniu http://www.targiwedkarstwa.pl/pl/
warszawa_24 Napisano 28 Listopada 2009 Napisano 28 Listopada 2009 Czy z związku z tym będzie jakiś zjeździk haczykowców?
Unises Napisano 29 Listopada 2009 Napisano 29 Listopada 2009 Targi to dość znaczące wydarzenie, trzeba już pomyśleć by wysłać tam przynajmniej jednego 'naszego człowieka' dobrego wędkarza / fotografika / dokumentalistę, lubiącego podróżować by pozyskał informacje na podstawie których by można było sklecić jakiś rzetelny artykuł na portalu.
warszawa_24 Napisano 29 Listopada 2009 Napisano 29 Listopada 2009 Robal i ja będziemy tam, ale jestem przekonany, że napewno ktoś jeszcze przyjedzie a takim "naszym człowiekiem" mógłby być maniek
maniek Napisano 29 Listopada 2009 Napisano 29 Listopada 2009 a takim "naszym człowiekiem" mógłby być maniekPlany sa ,raczej będę .Ale na dziś to tylko plany.Oczywiście mówię o targach w Poznaniu ,co do Zabrza to nie wiem ,ale w Zabrzu to na pewno będzie tomik w końcu sie zapowiedział jako przedstawiciel haczyk.pl. http://www.markoz.pl/src/wp/pil_strony/wystawcy.html
tomek1 Napisano 29 Listopada 2009 Napisano 29 Listopada 2009 Targi to dość znaczące wydarzenie, trzeba już pomyśleć by wysłać tam przynajmniej jednego 'naszego człowieka' dobrego wędkarza / fotografika / dokumentalistę, lubiącego podróżować Zgłaszasz się na ochotnika? Zapewne będę jak w poprzednich latach. Na spotkanie się specjalnie nie napalam, bo ostatnio było z tym kiepsko (Warszawa w zeszłym roku ). Ci co chcą się spotkać to się spotkają...
warszawa_24 Napisano 29 Listopada 2009 Napisano 29 Listopada 2009 Ja też byłem przekonany, że odbęda się w Warszawie: http://www.targiwedkarstwa.pl/pl/
tomik Napisano 29 Listopada 2009 Napisano 29 Listopada 2009 Może się kiedyś wystawimy i zrobimy jakiś punkt kontaktowo-informacyjny na targach.
Unises Napisano 29 Listopada 2009 Napisano 29 Listopada 2009 Zabrzu to na pewno będzie tomik w końcu sie zapowiedział jako przedstawiciel haczyk.pl. http://www.markoz.pl/src/...y/wystawcy.html No to będę się musiał ruszyć po jakiś firmowy długopis Zgłaszasz się na ochotnika? Gdy mierze się wg własnej miary, to nie spełniam, żadnego z trzech w/w warunków. Ale jeśli odbędą się targi w Zabrzu to na 80% zjawie się z aparatem.
Robal Napisano 1 Grudnia 2009 Napisano 1 Grudnia 2009 Ja idę z kumplami i kupuję od warszawa_24, kilka rzeczy. Ogólnie warto przyjść, można spotkać wielu ciekawych ludzi, wysłuchać niezwykłych opowieści np 2 lata temu bodajże Zibi opowiadał o karpiach, wymacać kije, kręcioły, wygrać nagrody..
Janek12 Napisano 1 Grudnia 2009 Napisano 1 Grudnia 2009 Jeżeli ktoś ma daleko a nie zależy mu na spotkaniu, liczy się z kasą, czasem to polecam wcześniej obejrzeć listę wystawców. Na ostatnich targach w Warszawie było naprawdę kiepsko.
mironow Napisano 6 Stycznia 2010 Autor Napisano 6 Stycznia 2010 no właśnie........ czy ktoś z kolegów był juz na targach w Poznaniu z "naszej" branży Na stronie targów jest króciutki opis ostatniej edycji z 2008 roku. Czy ktoś z kolegów, który miał okazje tam być, może powiedzieć czy warto? Napewno jeśli ktoś ma blisko to można skoczyć pooglądać - ja mam w jedną stronę plus minus 300 km - i sie zastanawiam czy warto - by sie nie rozczarować że może to być zorganizowane w jednej hali z małą liczbą wystawców
tomek1 Napisano 6 Stycznia 2010 Napisano 6 Stycznia 2010 Na stronie targów jest króciutki opis ostatniej edycji z 2008 roku. Czy ktoś z kolegów, który miał okazje tam być, może powiedzieć czy warto? Poszukaj, na naszym forum też są relacje ze zdjęciami Napewno jeśli ktoś ma blisko to można skoczyć pooglądać - ja mam w jedną stronę plus minus 300 km - i sie zastanawiam czy warto - by sie nie rozczarować że może to być zorganizowane w jednej hali z małą liczbą wystawców Jeżeli ktoś się nastawia tylko na obejrzenie sprzętu to może być rozczarowany. Jak ktoś jedzie głownie po to żeby się spotkać ze znajomymi to na pewno nie.
warszawa_24 Napisano 6 Stycznia 2010 Napisano 6 Stycznia 2010 Targi już niedługo. Jako, że bliżej terminu to są jacyć zainteresowani wizytacją?
czeburaszka710 Napisano 6 Stycznia 2010 Napisano 6 Stycznia 2010 Na targach w Poznaniu jestem zawsze ale ze względu na pracę w branże . Jestem w pierwszy dzień na zaproszenie .Myślę że warto. Dużo rzeczy do oglądania , dużo informacji .
qbalub Napisano 6 Stycznia 2010 Napisano 6 Stycznia 2010 Witam!! no ja mam zamiar zawitać bo studiuję w poznaniu:) a mam pyt można coś zakupić na tych targach?? i dzień pierwszy jest dla handlowców to znaczy ze nie będę mógł wejść??pozdrawiam
warszawa_24 Napisano 6 Stycznia 2010 Napisano 6 Stycznia 2010 Robal mi mówił, że to oznacza, że organizatorzy się rozkładają i zamknięte.
tomek1 Napisano 6 Stycznia 2010 Napisano 6 Stycznia 2010 Robal mi mówił, że to oznacza, że organizatorzy się rozkładają i zamknięte Nie, pierwszy dzień jest dla handlowców, czyli żeby wejść trzeba np. prowadzić działalność gospodarczą związaną z wędkarstwem.
qbalub Napisano 6 Stycznia 2010 Napisano 6 Stycznia 2010 Hehe:) to dzięki za informacje bo pewnie bym się już w pierwszy dzień dobijał pozdrawiam:)
czeburaszka710 Napisano 6 Stycznia 2010 Napisano 6 Stycznia 2010 Nie wiem czy coś sprzedają na targach,raczej omawia się dalsza współpraca , warunki dostaw , zawsze są jakiś problemy do załatwienia. No i znajomych spotkać idzie .
sinus Napisano 6 Stycznia 2010 Napisano 6 Stycznia 2010 Na spotkanie się specjalnie nie napalam, bo ostatnio było z tym kiepsko (Warszawa w zeszłym roku ) ale poznań 2 lata temu był przecież całkiem udany - więc nie widzę powodu by tego nie powtórzyć.... tylko trzeba by się umówić na konkretny dzień, żeby dopasować resztę planów. osobiście bardziej optowałbym za 30.01 - ale dostosuję się do większości
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.