Skocz do zawartości
tokarex pontony

Targi wędkarskie 2009 - 2010

mironow

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 261
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Widzę,że spore grono "haczykowców" wybiera się do hali.Szkoda,że nie ma ustalonej godziny na wspólne spotkanie,ale każdy już pewnie wie gdzie będzie punkt spotkań.

Napisano

lukaszmiel, w zasadzie to nie ustalony jest rozdział ,kto pierwszy ten sie załapie ,ale myślę ze po sprawiedliwości to przyjezdni powinni otrzymać.Rano w sobotę będę rozmawiał z Romanem to sie ustali,chyba ze macie inne propozycje.

Napisano
le myślę ze po sprawiedliwości to przyjezdni powinni otrzymać.Rano w sobotę będę rozmawiał z Romanem to sie ustali,chyba ze macie inne propozycje.

Też jestem za taką opcją aby zaproszenia były rozdane osobom spoza wrocka, kwestia tylko w tym że są to zaproszenia dwó osobowe więc aby je w całości spożytkować muszą z niego skorzystać dwie osoby, a to trochę skomplikuje sprawę, ale pewnie jakoś sobie z tym poradzimy.

Ponadto Tomik wysłał do mnie banerek więc punkt kontaktowy będzie widoczny, jeszcze nie dostałem planu gdzie będziemy ale myślę że Pani Martyna podrzuci mi jeszcze dzisiaj a jak tylko będzie u mnie postaram się o wstawienie go w temacie.

Napisano
Też jestem za taką opcją aby zaproszenia były rozdane osobom spoza wrocka, kwestia tylko w tym że są to zaproszenia dwó osobowe więc aby je w całości spożytkować muszą z niego skożystać dwie osoby, a to trochę skomplikuje sprawę, ale pewnie jakoś sobie z tym poradzimy.
To musimy ustalić to już teraz ,ktoś musi czekać z zaproszeniami przed wejściem i czekać na haczykowców ,Roman te zaproszenia ważne są dwa dni.
Napisano

Tak są to dwudniowe zaproszenia.

Maniek ponieważ naszej niewiasty Madi nie będzie na targach ja na pewno będę bardzo zajęty pewnie spadnie to na Ciebie, i postaram się dla Ciebie plakietkę obsługi więc nie obciążysz dodatkowo zaproszenia.

Maniuś wymyśl jakiś znak szczególny lub punkt w którym będzie można się spotkać

Napisano
Maniek ponieważ naszej niewiasty Madi nie będzie na targach

A tak bym chciała zdementować te plotki.... niestety. Na 99% nie dam rady przyjechać, ojczym mi się rozsypał i teraz robię za motorniczego na trasie dom - SCM w Polanicy Zdrój, bo tylko ja jedna bidna z prawkiem i o dziwo jeszcze na "chodzie".

jeux wyślij mi proszę kurierem gryza Twoich pyszności, jak coś zostanie po Weekendzie Wędkarskim, kurcze wszystkim co poddadzą się degustacji życzę smacznego ;)

Ja tylko poproszę o dokładną relację.

Napisano

madi, nie ma sprawy , a po za tym będzie jeszcze okazja spróbować moich umiejętności kulinarnych :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Napisano
A to ma u mnie OPR. :wink:
postaram się dla Ciebie plakietkę obsługi więc nie obciążysz dodatkowo zaproszenia.
No i super ,czyli wejściówek będzie dość ,dla przyjezdnych jak i miejscowych Roman ja bede rano ok 9 .
Napisano
madi, nie ma sprawy , a po za tym będzie jeszcze okazja spróbować moich umiejętności kulinarnych :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No ja wiem, że będzie....

ale mimo wszystko wolałabym w sobotę cosik dobrego wsunąć, a już takiej ochoty sobie narobiłam :???: No takie spotkanie mnie ominie, rany będę chyba płakać :roll:

A to ma u mnie OPR. :wink:

Wiem, wiem OPR całkowicie zasłużone :wink:

Napisano
A nikt nie wspomina czy bedzie na targach stoisko dla karpiarzy

Cos tam może i będzie ma byc niby pokaz stanowisk karpiowych.

Tylko ze koleżanka propagując targi na forach karpiowych troszke została skrytykowana, a raczej można powiedzieć naprowadzona że intencje a zarazem potrzeby karpiarzy i wedkarzy są troche inne. I choćby kącik kulinarny nie jest zbyt mile widziany wśród osób preferujących No Kill :)

No a jak się wyrobie jutro z betonem ( a wczoraj do 21 zeszło :twisted: )dosc wcześnie to postaram sie zawitać do Hali ok 14 stej ;) mam nadzieje że ekipa jeszcze będzie :)

Napisano
A nikt nie wspomina czy bedzie na targach stoisko dla karpiarzy :?:

Miro1956 już poprawiam -będzie i to dosyć spore będą pokazywać produkcję kulek i ich sprzedaż z tajnych receptur poza rynkowych, pokazy pomocniczego sprzętu karpiowego jak armatki,łodzie do wywozu i wiele innych, obsługują znani zawodnicy karpiowi z teamów firmowych.

Dla muszkarzy również będzie dosyć bogato omawiane i pokazywane wykonywanie różnego typu much z możliwością ich zakupu, prowadził będzie mój kolega klubowy z kadry Polski Muszkarzy kol. Tomek Wieczorek.

Będą przybliżać tajniki wędkarstwa spławikowego zawodniczego od strony kuchni- jak co i kiedy- znani Wrocławscy kadrowicze Okręgu PZW Wrocław.

Chciałem przybliżyć wędkarstwo morskie ale nie wiem czy to wyjdzie, zobaczymy :wink:

No i na deser spining w bardzo szerokim wachlarzu od wykonania niektórych przynęt po ich zastosowanie i sposoby podania rybom, uczestniczą w tym znani zawodnicy mistrzowie świata, polski, z czołówki gp. polski i okręgu.

Będzie kol. Jacek Stępień twórca mojego klubu Paproszek, Jacek będzie promował swoją kolejną książkę.

Jak widzicie repertuar tych targów- może to nie jest trafiona nazwa bo głównym celem jest integracja i wymiana doświadczeń wędkarskich a przy okazji uzupełnienie sprzętu- jest dosyć pokaźny i każdy powinien znaleźć coś dla siebie.

ZAPRASZAM CHĘTNYCH W SOBOTĘ I NIEDZIELĘ NA WIELKIE WĘDKARSKIE ŚWIĘTO DO DAWNEJ HALI LUDOWEJ OBECNIE 100 LECIA W GODZ. OD 10 DO 18

I choćby kącik kulinarny nie jest zbyt mile widziany wśród osób preferujących No Kill :)

Dudi nie bardzo rozumiem co ma piernik do wiatraka- jeszcze trochę a nie będzie można zjeść schaboszczaka bo świnka została zabita przez zwyrodnioałego człowieka,

jeśli ktokolwiek chce pokazać jak wykonać powiedzmy szaszłyk z sandacza to w czym to jest nie etyczne :?:

Ludzie staramy się chyba być bardziej papiescy od samego papieża, bzdura jakiej mało.

Napisano

Witam,przeglądałem cały temat i albo mi umknęło :sad: ,albo nigdzie nie ma listy wystawców sprzętu wędkarskiego. Na 9 str.(aktualnie) tego tematu jest link do strony targów,na której poza przewodnimi hasłami i planem hali nie ma żadnej informacji dotyczącej listy stoisk wędkarskich,ani jakichkolwiek,a z "ankiety" wynika,że znaczna część odwiedzających liczy na możliwość zakupu, pooglądania sprzętu wędkarskiego. Pozdrawiam.

Napisano

Ja tylko mówie jak było - nie wiem czy wiecie czy nie jak niektórzy "karpiarze" są czuli.

Mi to osobiscie np nie przeszkadza.

dudi, a co jadasz jak no kill warzywa też podobnież czuj

No porównanie do warzyw ryb trochę nie za bardzo ....

Chodzi o to że jeśli na stanowisku podawany by był karp, gdzie "karpiarze" ich nie jadają mija sie z celem i wzbudzi niesmak.

Nie uogólniam jednym może przeszkadzać drugim nie, ale skoro już cos komus przeszkadza to jest zbędne na takich targach.

Jesli to będa to targi kulinarne - to ok - idziemy po rybe do marketu itd.

Na targach wędkarskich pozyskanie ryby wiąże się raczej z jej złowieniem, a przy obecnym rybostanie na wielu wodach lepiej by było prowadzić takie imprezy w otoczce "Złów i Wypuść"

Napisano

Przypomnę temat jest o targach i na tym sie skupmy a jak ktoś ma ochotę żyć powietrzem to jego sprawa.Interesuje mnie kto będzie z rana w sobotę ,bo trzeba wykorzysta jakoś bezpłatne wejściówki .Będę czekał przed wejściem w czapeczce haczyka z wejściówkami .

Napisano

kolat66, super ja będę dwa dni okazało się że będę gotował przez całe targi

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.