jeux Napisano 8 Marca 2010 Napisano 8 Marca 2010 madi, na pewno nakarmię i to smacznie przypuszczam a dla ciebie specjalnie własny przepis na rybkę nie ma nigdzie takiego
madi Napisano 8 Marca 2010 Napisano 8 Marca 2010 Kurcze na tym forumie są tacy ludzie, taka ekipa, że hej. Z Wami człek nie zginie dla ciebie specjalnie własny przepis na rybkę nie ma nigdzie takiego :mrgreen: Już się doczekać nie mogę, nawet na torturach go nie zdradzę Panowie my tu gadu gadu, aż mi ślinka cieknie, a jak tam gdzie chętni na spotkanie?
roman gawlas Napisano 8 Marca 2010 Napisano 8 Marca 2010 ważną jest dla mnie informacja czy będziecie mieli możliwość odtwarzania dźwięku (chodzi o dołożenie ewentualnej ścieżki dźwiękowej do tej prezentacji) Tomku wszystko będzie, nagłośnienie może nie profesjonalne typu klumn z 500W ale powinno nas słychać z daleka jak dasz radę to jakoś podesłać wcześniej to będzie super, może ktoś ze zdolnościami graficznymi w porozumieniu z tomikiem opracuje jakiś plakacik formatu około A4-5 wydrukuję go u siebie w rozsądnym nakładzie.
tomek1 Napisano 8 Marca 2010 Napisano 8 Marca 2010 Tomku wszystko będzie, nagłośnienie może nie profesjonalne typu klumn z 500W ale powinno nas słychać z daleka Ok, to już wiem jak się przygotować jak dasz radę to jakoś podesłać wcześniej to będzie super Ok postaram się zrobić płytkę DVD odpowiednio wcześniej Może zdążę dołożyć jakiś premierowy film Fajnie byłoby mieć jakiś banerek Haczyka do powieszenia na stoisku.
roman gawlas Napisano 8 Marca 2010 Napisano 8 Marca 2010 Fajnie byłoby mieć jakiś banerek Haczyka do powieszenia na stoisku. Takie coś to by było najlepszym rozwiązaniem, ja tego nie zrobię ani nie podołam finansowo takie coś udzwignąć, ale można by coś zastępczego powiedzmy naklejona grafika na jakiś karton sklejka też by mogło być, ale ja nie dam rady się tym zająć z braku czasu.
tomik Napisano 8 Marca 2010 Napisano 8 Marca 2010 Być może uda mi się taki baner załatwić i go wam doślę.
newson Napisano 8 Marca 2010 Napisano 8 Marca 2010 napewno sie tam zjawie, mam nadzieje ze da rade cos taniej kupic zeby sie chociaz bilecik zwrocil:)..pozdrawiam
madi Napisano 8 Marca 2010 Napisano 8 Marca 2010 Widzę, że rodzi się tu poważna akcja marketingowa, super tomik a czy Ty się wybierasz do Wrocka, bo jakoś mi umknęło....?
miroo Napisano 9 Marca 2010 Napisano 9 Marca 2010 No i panowie i panie rozjechaliście temat postu zamiast pisać konkretnie na temat minionych Targów np: o tych , które odbyły się w Zabrzu to albo nieświadomie albo (co w/g bardziej realnie) zmieniliście tematykę posta. Widać słabe podjeście lub nie znanie zasad admina forum. Szkoda, bo pisząc konkretnie o w/w Targach ta grupa osób nam panująca narzucająca co mamy kupić jak łowić i wypuszczać ryby przez nas złowione, przeczytała by jakie mamy zdanie co powinni zmienić w następnych Targach jak podejść do nas szaraczków.
maniek Napisano 9 Marca 2010 Napisano 9 Marca 2010 No i panowie i panie rozjechaliście temat postu zamiast pisać konkretnie na temat minionych Targów np: o tych , które odbyły się w ZabrzuJak by koledze chciało sie przeczytać to na 6 stronie są opisy .zmieniliście tematykę postaBynajmniej cały czas piszemy o targach i tych w Warszawie i tych w Wrocławiu .Szkoda, bo pisząc konkretnie o w/w Targach ta grupa osób nam panująca narzucająca co mamy kupić jak łowić i wypuszczać ryby przez nas złowioneNikt nikomu nic nie narzuca ,wyrażamy tylko swoje opinie i miło sie robi jak jest paru zadowolonych.przeczytała by jakie mamy zdanie co powinni zmienić w następnych Targach jak podejść do nas szaraczków.To pisz swoja opinie ,czekamy.
kolat66 Napisano 9 Marca 2010 Napisano 9 Marca 2010 Kolego miroo postudiuj temat,poczytaj ze zrozumieniem i sie wypowiadaj.Forum jest od wymiany pogladow,zapatrywan,WIEDZY itp.Nikt nikomu tu nie narzuca(czasami ktos cos,komus zarzuca )Pozdrawiam
WEEKEND WĘDKAR. Napisano 9 Marca 2010 Napisano 9 Marca 2010 Pytanie do wszystkich: w skali od 1 do 10- na ile oceniacie swoje zainteresowanie poszczególnymi aspektami naszej imprezy: - możliwość zakupu nowego sprzętu - możliwość udzialu w pokazach i warsztatach - konkursy dla odwiedzających - udział w projekcjach filmów wędkarskich - możliwość spędzenia wolnego czasu z innymi hobbystami Będę wdzięczna za odpowiedzi:)
Miras Napisano 9 Marca 2010 Napisano 9 Marca 2010 9- możliwość zakupu nowego sprzętu 6- możliwość udzialu w pokazach i warsztatach 4- konkursy dla odwiedzających 4- udział w projekcjach filmów wędkarskich 2- możliwość spędzenia wolnego czasu z innymi hobbystami
kocur Napisano 9 Marca 2010 Napisano 9 Marca 2010 • możliwość zakupu nowego sprzętu - 9 • możliwość udzialu w pokazach i warsztatach - 9 • konkursy dla odwiedzających - 7 • udział w projekcjach filmów wędkarskich - 7 • możliwość spędzenia wolnego czasu z innymi hobbystami - 10 Będę wdzięczna za odpowiedzi:) - 18
maniek Napisano 9 Marca 2010 Napisano 9 Marca 2010 Pytanie do wszystkich: w skali od 1 do 10- na ile oceniacie swoje zainteresowanie poszczególnymi aspektami naszej imprezy:- możliwość zakupu nowego sprzętu - możliwość udzialu w pokazach i warsztatach - konkursy dla odwiedzających - udział w projekcjach filmów wędkarskich - możliwość spędzenia wolnego czasu z innymi hobbystami Będę wdzięczna za odpowiedzi:) 1-----7 2-----6 3-----5 4-----4 5 o tu bym dał 10 Martyna a może jakieś bilety darmowe dla haczyka pl z tego co widzę na sieci to tylko haczykowcy tak poważnie podeszli do tematu ,a nawet banerka naszego nie ma na waszej stronie .
Sebastian10010 Napisano 9 Marca 2010 Napisano 9 Marca 2010 5- możliwość zakupu nowego sprzętu 8- możliwość udziału w pokazach i warsztatach 1- konkursy dla odwiedzających 7- udział w projekcjach filmów wędkarskich 4- możliwość spędzenia wolnego czasu z innymi hobbystami
miroo Napisano 9 Marca 2010 Napisano 9 Marca 2010 Drodzy koledzy i koleżanki napisałem (mój post gdzieś pośrodku zaraz za opisem z w/w targów z Zabrza) ogólnie moja opinia była krytyczna i dotyczyła imprezy właśnie tej z Zabrza bo na niej tylko w tym roku uczestniczyłem. A w skrócie napisze ostatni raz, że głownie brakowało mi wyjścia handlarzy naprzeciw nas prawdziwym wędkarzom, którzy znają się konkretnie na rzeczy wiedzą czego oczekiwać. A tam była ogólnie porażka poza paroma firmami. Nastawienie wystawców jakie było każdy widział, sprzedać dużo (co jestem na 100% tak) ale ceny towarów przewyższające te ze sklepów - to jakieś nieporozumienie! Brak było prezentacji towarów -co dla mnie było sporym zaskoczeniem, no poza paroma osobami. No ale takie są niestety polskie realia. Tutaj do oranizatorów podobnych imprez moja prośba czytajcie nasze wypowiedzi i wyciągnijcie wnioski. Oby mniej targów na takim poziomie. Pozdrawiam P.S Rozmawiając z paroma wystawcami na zadane przeze mnie pytanie czy preferowali by zapłatę za kupno towaru kartą elektroniczą odpowiedzieli 100% na tak. Może jest to kłopotliwe w montażu na czas targów ale napewno wygodne i bezpieczne. Czy było/jest możliwe umieszczenie takich terminali na poszczególnych stoiskach podczas targów to pytanie skierowane do organizatorów targów.
madi Napisano 9 Marca 2010 Napisano 9 Marca 2010 To i ja zapunktuję - możliwość zakupu nowego sprzętu - 5 - tu bardziej "macanie" - możliwość udziału w pokazach i warsztatach - 9 - konkursy dla odwiedzających - 2 - udział w projekcjach filmów wędkarskich - 7 - możliwość spędzenia wolnego czasu z innymi hobbystami - 10
jeux Napisano 10 Marca 2010 Napisano 10 Marca 2010 moja punktacja możliwość macania 5 warsztaty i pokazy 5 konkurs 1 udział w pokazach filmowych 1 możliwość spotkania innych wędkarzy 10
Benten Napisano 10 Marca 2010 Napisano 10 Marca 2010 - możliwość zakupu nowego sprzętu - 4 - duże miasto z którego jestem, dużo sklepów wędkarskich więc nie za bardzo mi zależy. - możliwość udziału w pokazach i warsztatach - 10 zawsze się coś podpatrzy. Człowiek uczy się całe życie, a wędkarstwa szczególnie. - konkursy dla odwiedzających - 2 nie mam szczęścia w konkursach - udział w projekcjach filmów wędkarskich - 6 - możliwość spędzenia wolnego czasu z innymi hobbystami(zboczeńcami ) - 10
cinek1979 Napisano 10 Marca 2010 Napisano 10 Marca 2010 10 -mozliwosc zakupu nowego sprzetu 7 -udzial w pokazach i warsztatach 7 -konkursy dla odwiedzajacych 5 -udzial wprojekcjach filmow wedkarskich 7 -mozliwosc spedzenia czasu z innymi hobbystami nie kazdy bedzie mial caly dzien do dyspozycji by brac udzial we wszystkich atrakcjach dla mnie nr jeden jest zakup , obejrzenie i pomacanie nowosci sprzetowych czego nie mam mozliwosci zrobienia w sklepach wedkarskich w moim miescie
WEEKEND WĘDKAR. Napisano 11 Marca 2010 Napisano 11 Marca 2010 A więc, jak widac dla większości liczy się możliwość wzięcia udziału w pokazach i warsztatach oraz możliwość dokonania zakupu sprzętu:) Dzięki za Wasze opinie:) Co do biletów- oferujemy 3 zaproszenia (podwójne) i zapraszam do przesłania bannerka na naszą stronę. Jest mi bardzo miło, że dyskutujecie tutaj tak aktywnie o naszej imprezie:)
tomik Napisano 12 Marca 2010 Napisano 12 Marca 2010 Co do biletów- oferujemy 3 zaproszenia (podwójne) i zapraszam do przesłania bannerka na naszą stronę. Jeżeli chodzi tu o nasz "banerek" to od dawna jest już na waszych stronach. Baner haczyk.tv również, więc gdzie mamy się zgłosić po tych 6 podwójnych zaproszeń?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.