MariuszA Napisano 15 Listopada 2010 Napisano 15 Listopada 2010 korpus dosyć sztywny , ogon za to bardzo fajnie pracuje i nieźle wabi szczupaki, ja preferuję w kolorze fosfor czarny grzbiet , wielkości 9 - 12cm. tak wlasnie myslalem ze korpus sztywny bede musial zamowic pare na probe ,ale nie lubie szczupakow zbytnio wiec wezme je na sandacza
Supersobi Napisano 15 Listopada 2010 Napisano 15 Listopada 2010 Bardzo łowna szczupakowa przynęta.. szczególnie w rozmiarze XXL.
rojass Napisano 19 Listopada 2010 Napisano 19 Listopada 2010 Dzisiaj zakupiłem kilka, o dziwo można je kupić w BricoMarche Według mnie ogonek bardzo sztywny, zobaczymy co będzie jutro na Wiśle
MariuszA Napisano 19 Listopada 2010 Napisano 19 Listopada 2010 Dzisiaj zakupiłem kilka, o dziwo można je kupić w BricoMarche Według mnie ogonek bardzo sztywny, zobaczymy co będzie jutro na Wiśle a to napewno orginalne sandry ? jak by ktos nie widzial tutaj jest test sandry : http://fishing-test.pl/przynty/24-polecamy-przynty/251-sandra-delalande
oI0 Napisano 19 Listopada 2010 Napisano 19 Listopada 2010 Właśnie, ktoś się spotkał z kopią Sandry ?? , mi jeszcze nie wpadła w oko żadna "podróba"
MariuszA Napisano 19 Listopada 2010 Napisano 19 Listopada 2010 Właśnie, ktoś się spotkał z kopią Sandry ?? , mi jeszcze nie wpadła w oko żadna "podróba" Dragon Hitman ;p to kopia sandry
Deuuu Napisano 19 Listopada 2010 Napisano 19 Listopada 2010 Dragon Hitman ;p Dokładnie, w przyszłym tygodniu będę miał dostęp do tych gum i na pewno je wytestuję Jeszcze miałem coś z relaxa w podobie do sandry, tylko to przypominało bardziej jaszczurkę. Jutro jak wezmę z garażu skrzynkę to zrobię fotkę i pokaże.
oI0 Napisano 19 Listopada 2010 Napisano 19 Listopada 2010 Dragon Hitman ;p to kopia sandry Jutro dzwonię i zamawiam , muszę wypróbować jak to się ma wobec oryginału. Z wyglądu korpus inny, ogon również szerszy. Ciekaw jestem czy również pękają przy zakładaniu Jigów (swoją sprawą prosty sposób na to jest - odciąć - odgryźć kawałek łepka gumy - zazwyczaj pomaga
MariuszA Napisano 19 Listopada 2010 Napisano 19 Listopada 2010 Dragon Hitman ;p Dokładnie, w przyszłym tygodniu będę miał dostęp do tych gum i na pewno je wytestuję Jeszcze miałem coś z relaxa w podobie do sandry, tylko to przypominało bardziej jaszczurkę. Jutro jak wezmę z garażu skrzynkę to zrobię fotkę i pokaże. ja tez dopiero w przyszlym tygodniu ,dzis jak bylem w sklepie robili wlasnie zamowienie dla mnie ,a co do relaxow to podone jest banjo ale to nie to samo co sandra
Deuuu Napisano 19 Listopada 2010 Napisano 19 Listopada 2010 a co do relaxow to podone jest banjo Nie, nie, nie. Nie chodzi mi o banjo Jutro wstawię fote.
Gość naleśnik27 Napisano 20 Listopada 2010 Napisano 20 Listopada 2010 ja mam kopie sandry jest to przyneta Jenzi
Gość grzechuce Napisano 20 Listopada 2010 Napisano 20 Listopada 2010 mam sandry w roznych kolorach i sie nie sprawdzily. predzej berkleye
rojass Napisano 20 Listopada 2010 Napisano 20 Listopada 2010 Na pewno Brico Marche, mają na korpusie wytłoczony a w zasadzie naniesiony napis "SANDRA". Dzisiaj sprawdziłem pracę gumek - rewelacja. Miałem obawy co ro sztywności ogonka, ale pracują rewelacyjnie. Szukam lepszych kolorów
rojass Napisano 20 Listopada 2010 Napisano 20 Listopada 2010 P.S. Dzisiaj na Sandrę złowiłem leszcza w okolicach 0.5kg
Gość naleśnik27 Napisano 21 Listopada 2010 Napisano 21 Listopada 2010 rojass, praca rewelka co ??? zamiata ogonem jak jenifer lopez
rojass Napisano 21 Listopada 2010 Napisano 21 Listopada 2010 Jennifer Lopez to przy Sandrze Delalande wypada jak "Niania" w Tańcu z Gwiazdami
Gość naleśnik27 Napisano 21 Listopada 2010 Napisano 21 Listopada 2010 rojass, była kiedyś taka piosenkarka SANDRA miała czym kręcić to chyba na jej cześć zrobili tę przynete
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.