salto Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Panowie z tego co wiem nieoficjalnie to póki co zostaje po staremu, przynajmniej na ten rok, pozostaje uzbroić się w cierpliwość jeszcze te kilka dni i powinno być info na stronie okręgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nofer Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Ja pisałem maile na bulwarowa i Panowie nawet nie raczyli odpisać z żadną informacja. Bardzo mi się to nie podoba takie traktowanie. Opłacając składkę to nie było problemu miła Pani mówiła żeby się kontaktować że zawsze udzielą informacji a tu proszę taka niespodzianka albo może nie 😁😁😁 Mogli by szanowni Panowie z pzw się troszku ruszyć i zrobić coś dobrze albo chociaż informować to co wiedzą i jaka jest sytuacja tak to pozostawia to bez komentarza... Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
himramir Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 Tydzień temu, w kole dowiedziałem się, że do końca roku będzie po staremu i na przyszłość także, tyle że będzie mniej łowisk. Nie zmienia to faktu, że te dziadki leśne ze związku nie raczę poinformować chociażby, w jakim terminie podadzą informacje. 16-ty tuż tuż i nie wiadomo czy będzie można na weekend uderzyć na przylasek czy też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
himramir Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 Napisałem do Pana prezesa PZW Kraków maila o treści: Szanowni Panie Zwracam się z prośbą o poinformowanie nie tylko mnie ale i innych wędkarzy, kiedy zostanie podany jakikolwiek komunikat na temat dalszych planów dot. Przylasku. 16 czerwca tuż tuż a nikt nie wie co będzie po tym terminie. Czy mogą podać Państwo na stronie PZW informację, kiedy zostanie przestawiony oficjalny komunikat ? wszyscy czekają i dopytują na forach. Płacimy składki więc uważam, iż należy nam się chociaż informacja, kiedy można spodziewać się decyzji na ten rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider85-S1 Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 Hamramir i tak Ci nie odpiszą do końca roku zastaje bez zmian takie mam informacje a tak jak kolega wyżej pisał będzie miej łowisk mają wszystko ponoć połączyć jakiś inwestor się znalazł mają ruszyć jakieś roboty..... mają być też jakieś ustalone godziny połowy ryb.... zresztą jak zauważyliście nie zarybili już pstrągiem przylasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
himramir Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 A co takim razie 17 czerwca - będzie można iść na ryby czy trzeba czekać na oficjalne info od hrabiczy z PZW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider85-S1 Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 trzeba czekać na oficjalną informacje chociaż przed chwilą dowiedziałem się za są już jakieś informacje na "tablicach" o zakazie łowienia na przylasku od 17 czerwca ktoś potwierdzi ?? jutro rano pojadę obadam czy to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
himramir Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 Spider - daj znać jak nikt nie potwierdzi a tobie uda się sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morelowy Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 Faktycznie trochę kaszana... 3 dni przed tajemniczym terminem i zero informacji. Żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 52 minut temu, morelowy napisał: Faktycznie trochę kaszana... 3 dni przed tajemniczym terminem i zero informacji. Żenada. Żenada to jest ten PRL który rządzi na tej śmiesznej Bulwarowej. Podobno "starych" drzew sie nie przesadza - Tylko WYCINA Przy samym pniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
himramir Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 To jest tak jak w jednym filmie... chłopaki nie płaczą. Oni myślą że to my jesteśmy dla nich a nie oni dla nas. Niestety jest to klub malinowym nosów i dziadków leśnych. A wszystko to za nasze pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti51 Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 Zbiornik nr 8 został częściowo "ogrodzony" przez właściciela działki. Powbijane słupki i rozciągnięta taśma. Na 8 brak jakiejkolwiek informacji o zakazie połowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salto Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 Panowie bez paniki, właśnie wróciłem z Przylasku i żadnych ogłoszeń o zakazie łowienia od 17 czerwca nie widziałem, wjeżdżałem od Branic koło 9, jedynie jakiś nowobogacki zagrodził palami część stanowisk od drogi przy 8 i poprzybijał tablice że teren prywatny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider85-S1 Napisano 14 Czerwca 2017 Share Napisano 14 Czerwca 2017 potwierdzam nie ma żadnego zakazu wjeżdżałem od 1 dzisiaj powinna być już jakaś informacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salto Napisano 14 Czerwca 2017 Share Napisano 14 Czerwca 2017 Tak wygląda opalikowanie 8 od strony 9, do tego tablice na drzewach teren prywatny. Ciekawe co ten właściciel robił przez te wszystkie lata wstecz, jakoś nie był zainteresowany tym terenem, nie przeszkadzało mu że wędkarze z koła HTS dbali o ten teren, sprzątali, kosili trawę, zawsze były rozstawione worki na śmieci, a teraz jak się zrobił szum o zagospodarowaniu to nagle sobie przypomniał, myśli że zbije na tym majątek. No to się rozczaruje, bo inwestycje jeśli będą to wyłącznie na 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 14 Czerwca 2017 Share Napisano 14 Czerwca 2017 Robert i co z tą 8 po opalikowaniu?? Całkowity zakaz wstępu do brzegu od tych palików?? Czyli zatoka odpada z łowienia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salto Napisano 14 Czerwca 2017 Share Napisano 14 Czerwca 2017 Z informacji jakie posiadam to łowić można, natomiast samochód trzeba zostawić trochę dalej i graty targać na stanowisko. Sama zatoka tam gdzie pomost to raczej odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 14 Czerwca 2017 Share Napisano 14 Czerwca 2017 Uuu... to szkoda trochę miejscówek..... Ciekawe natomiast czy właściciel terenu będzie łowił na ósemce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider85-S1 Napisano 14 Czerwca 2017 Share Napisano 14 Czerwca 2017 Panowie z bulwarowej mają gdzieś.. nie śpieszą im się z oficjalną informacją a jutro dzień wolny to już nie jest normalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nofer Napisano 14 Czerwca 2017 Share Napisano 14 Czerwca 2017 Panowie z bulwarowej mają gdzieś.. nie śpieszą im się z oficjalną informacją a jutro dzień wolny to już nie jest normalne... A Kiedy było Normalnie? PZW to instytucja sama pod siebie a my prości wędkarze nie mamy nic do powiedzenia. Chcący wędkować nie tylko na komercji a i na rzekach trzeba płacić za coś co do końca nigdy nie jest pewne. Chodź rzeki przechodzą już w prywatne ręce... To dzięki nam istnieje coś takiego jak PZW to my ich finansujemy a oni mają nas gdzieś. Stare przysłowie nasz klient nasz Pan chyba już nie istnieje w tym wypadku. Powoli zaczynam myśleć że gdyby nie rzeki to prawdopodobnie nie opłacał bym składki bo to chyba nie miało by sensu. Sam brak informacji świadczy tylko o braku szacunku dla nas wędkarzy i tyle na ten temat.... Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider85-S1 Napisano 15 Czerwca 2017 Share Napisano 15 Czerwca 2017 Właśnie wróciłem z Przylasku chodziłem ze spinem, 0 kontaktu z drapieżnikiem rozmawiałem z kilkoma wędkarzami nikt nic nie wie ale skoro niema zakazu będą łowić Wędkarze strasznie zbulwersowani co się wyprawia posypały się niezłe...... w kierunku "Panów" z bulwarowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
himramir Napisano 15 Czerwca 2017 Share Napisano 15 Czerwca 2017 Zakaz jest zapisany w zezwolenia. Tam gdzie wpisuje się zlowione ryby. Przynajmniej u mnie. Też loginem dziś na spławik. Miazga. Same płocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider85-S1 Napisano 15 Czerwca 2017 Share Napisano 15 Czerwca 2017 wiem że jest wpisany zakaz ale obowiązkiem pzw Kraków jest poinformowanie wędkarzy o decyzji a oni maja wszystko w dupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
himramir Napisano 15 Czerwca 2017 Share Napisano 15 Czerwca 2017 Już to pisłałem. To klub malinowych nosów za nasze pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salto Napisano 16 Czerwca 2017 Share Napisano 16 Czerwca 2017 W czwartek byłem na Przylasku, żadnych informacji na tablicach nie było, firma sprzątająca zbierała worki ze śmieciami i rozstawiała nowe tak jakby wszystko było po staremu. 16 w okręgu mają wolne to chyba żadnego info na stronie nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi