P Napisano 25 Marca 2006 Share Napisano 25 Marca 2006 Taki luzny temacik ktorego waznosc trwa tylko 6 dni Do napisania postu i zalozenia tematu sklonilo mnie to ze przed chwila przegladalem ulotki reklamowe znalezione pod drzwiami No i siec sklepow lidl w nadchodzacym tygodniu ma specjalna oferte dla wedkarzy (zaczyna sie od poniedzialku 27.03) Moze napisze co bylo w ulotce np okulary polaryzacyjne 15 zl zestaw swietlikow 50 szt za 20 zl jakis zestaw akcesoriow wedkarskich pisze ze 100 szt na zdjeciu jakies pudelko wobler glowki kilka gum za 20 zl przynenty do spiningu na zdjeciu pudelko jakies gumki woblery i obrotowki za 25 zl Sa jeszcze zestawy typu wedka z kolowrotkami takich zestawow jest kilka rodzajow i na dodatek zachwalaja ze z kazdego rodzaju sa inaczej zestwione do polowu innych ryb Nie wiem sam co o tym sadzic bo to co jest na zdjeciach a pozniej to co jest w faktycznej ofercie to moga byc 2 zupelnie rozne rzeczy Niemniej jednak tak informacyjnie pisze bo moze nie wszytsko z nich okazac sie bublami a moze kogos to zainteresuje Ja na pewno zobacze te przynenty bo wydaje mi sie ze czasami rozne takie dziwadla moga byc skuteczne albo okazac sie totalnymi bublami Temat jest calkowicie informacyjny i radze aby kazdy pomyslal co kupuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo15 Napisano 25 Marca 2006 Share Napisano 25 Marca 2006 tez przegladalem ta ulotke:)zastanawiam sie nad kupnem tego spinningu:)akurat mi jest potrzebny:)a co do reszty to musialbym to zobaczyc.... Pozdrawiam (imiennik:))Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 25 Marca 2006 Share Napisano 25 Marca 2006 Odrazu zastrzegam że jest to moja opinia. Widziałem już różne promocje i wydaje mi się że będzie to następna propozycja dla wędkarzy ale tylko z nazwy a oferowany towar bedzie gów.... warty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 25 Marca 2006 Autor Share Napisano 25 Marca 2006 Bogdan tez mi sie tak wydaje nie mniej jednak pojde sprawdzic Do sklepu tej sieci nie mam daleko wiec wejsc nie zaszkodzi choc rewelacji sie nie spodziewam A do imiennika mojego ocen na spokojnie ta wedke i nie sugeruj sie tylko ta promocja Zreszta zawsze w poniedzialek mozna sie opiniami wymienic Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poncjusz Napisano 25 Marca 2006 Share Napisano 25 Marca 2006 dla mnie jedyne co tam moze i cos warta to czujniki bran z podporkami bo jak by niepatrzec to taki sam bubel kupie na allegro za taka sama kase i sobie trzeba policzyc koszty przesylki wiec moze jednak ten artykul jest cos wart i sie oplaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 26 Marca 2006 Share Napisano 26 Marca 2006 oglądałem to w tamtym roku wszystko do duuuuuuuuuuuuupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dwie_sety Napisano 26 Marca 2006 Share Napisano 26 Marca 2006 W zeszłym roku była podobna promocja wędkarska, pojechałem bardzo wcześnie, by zdążyć obejżeć cały towar. Trochę już miałem różnego sprzętu w rękach i trochę też już łowię. Panowie w ofercie nie było nic co nadawałoby się dla prawdziwego wędkarza. Tegoroczna oferta jest bardzo podobna więc sobie daruję wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 26 Marca 2006 Share Napisano 26 Marca 2006 a najlepsze były te spodniobuty, ba za dużo powiedziane nie było żadnych butów tylko coś na wzór skarpet,a materiał z jakiego zostały zrobione przypominały okładki na książki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 28 Marca 2006 Autor Share Napisano 28 Marca 2006 Witam Bylem wczoraj obejrzec Faktycznie nic ciekawego tam nie mieli co mozna by bylo kupic Fotografow maja dobrych bo sprzet na ulotkach wygladal o wiele lepiej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MAXIM Napisano 28 Marca 2006 Share Napisano 28 Marca 2006 ten sprzęt to lipa jak w kazdym markiecie - biorą co najtańsze i co sie sprzeda! juz sie o tym przekonałem chociaż jak juz coś dobrego sie trafi to jest poobijane przez klientów i odstawione na półke.. więc nie polecam zakupów w takich miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Pojawiła się kolejna oferta na ten sezon http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20080403.index Mam po drodze, może się kopne, po tą latarkę led za 19,99, mam już taką jedną 4 sezon, i jak dotąd nie było z nią większych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 "Unises" w październiku kupiłem za 12 zł na targu nie wiem jak teraz chodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Okulary polaryzacyjne mam drugi rok i nie narzeka.Zaneta jest w ciekawej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynka Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 ja tam nic nie kupuje w marketach wole dołożyć pare groszy kupić markowy sprzęt niż się wkurzać nad wodą i tak buble w promocji bedą kosztować tyleco markowy sprzęt znając życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Zaneta jest w ciekawej cenie i to jedyna rzecz warta uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 i to jedyna rzecz warta uwagi kupiłem mały zapasik zanęty oraz świetliki. Na sucho swieca bardzo mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roobson Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Niech nikt nie waży sie kupić tego szitu w lidlu... juz predzej zlapiecie cos ciagnac kamyk z haczykeim niz to ...... z lidla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hariboss Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Hehe masz racje roobson dzisiaj bylem w lidlu i powiem ze wiekszego shitu nie widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 tego szitu mozna jasniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hariboss Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Można, chodzi o to, że przynety sa zrobione z takich materialow jak najtansze na allegro , nawet nie mowie o wedkach Nie wiem jak jest z zaneta, ktos kupil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snsokol Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 złożyłem dziś zamówienie na 10 opakowań u mamuśki;d ja kwróce bedzie jak znalazł, ja korzystalem z tej zanęta, może bez rewelacji, ale nie ma co narzekać ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Nie wiem jak jest z zaneta, ktos kupil? kupiłem mały zapasik zanęty oraz świetliki Trza czytać Ja kupiłem 5 opakowań płoć i 2 leszcz Jest to Lorenz więc ... lepsze to niż StarFish A tak powaznie to dawno chcialem podejsc WŁAŚNIE TĄ zanęte ale nie moglem jej nigdzie znalezc... A tutaj mila niespodzianka: w Lidlu była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Jak dotarłam do Lidla, zostało tylko kilka worków karp i jeden leszcz... to wzięłam kilka i zobaczymy... A co znalazłam ciekawego? a no taki zestaw haczyków na przyponach i bez, z uzkami i z łopatkami, i kotwice też są, tylko je trzeba naostrzyć jednak Całość za 34 złote, ale chyba się opłacało? Na dodatek świetne pudełko z miarką od razu żeby zobaczyć całość - trzeba kliknąć na zdjęcie no i jeszcze mam świetliki i 600 metrów zielonej żyłki, zobaczę co jest warta, bo a nuż się okaże, że nie jest zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 kupiłem mały zapasik zanęty oraz świetliki. Na sucho swieca bardzo mocno Czy może te świetliki są proszkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 A ja tez sie przejechalem i kupilem swietliki i jestem bardzo zadowolony fajnie swieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi