Unises Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 Od czwartku w Lidlu znów powtórka z rozrywki http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=18015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon-zawodowiec Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 Ja w czwartek lece po swietliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oI0 Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 świetliki świecą po kilka godzin maksymalnie :/ , w zeszłym sezonie bardzo dużo ludzi na nie narzekało. Lepiej kupić mniej w tej cenie a sprawdzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon-zawodowiec Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 świetliki świecą po kilka godzin maksymalnie :/ , w zeszłym sezonie bardzo dużo ludzi na nie narzekało. Lepiej kupić mniej w tej cenie a sprawdzone. Ja kupuje juz 3 sezon i są ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oI0 Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 No to w naszym najbliższym Lidlu trefna partia musiała być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZBIG@SON Napisano 5 Maja 2011 Share Napisano 5 Maja 2011 ja zakupiłem spodniobuty przetestowałem 1 maja ani jednego przecieku ogólnie mówia ok kumpel sie śmiał że badziew i kupił markowe z pianki za 350zł i co ja 1 maja wedkowałem i łaziłem w tych spodniobutach a kumpel tylko wode z środka wylewał, a na dokładke jak pojechłą do sklaepu z reklamacją to mu pan powiedziła że sam ja musiła uszkodzic i reklamacji nie uzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Jak to zwykle na wiosnę w Lidlu, http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-3BBA55D6-6B937315/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=25980 oferta wchodzi 16.04 t.zn w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Jak co roku, świetliki należy uzupełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MowilaZeMa18 Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 mam pytanko czy dla kogoś kto zaczyna przygode ze spiningiem wystarczy na początek ten zestaw za 99 zł na drapieżnika okonia/szczupaka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stacho Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Witam, a co sądzicie o tych kołowrotkach z wolnym biegiem? Ich masa to aż 600 g, więc powinny być dość solidne? W tej cenie może warto kupić i spróbować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 mam pytanko czy dla kogoś kto zaczyna przygode ze spiningiem wystarczy na początek ten zestaw za 99 zł na drapieżnika okonia/szczupaka ?? wydaje mi sie ze takie przynety do zbyt łownych nie należą wiec mozesz sie zrazic do spiningu po kilku wypadach bez efektów.Nie sprzęt łowi tylko wędkarz. tylko ze wedkarz bez sprzetu moze sobie w nosie pogrzebac.Nigdy nie osiagniesz takich samych wyników na najtansze blaszki ktore sie krecic nie chca, co na sprawdzone przynety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 trzeba dzisiaj zaatakować tego lidla, świetliki na pewno się kalkuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warlike Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 trzeba dzisiaj zaatakować tego lidla, świetliki na pewno się kalkuluję W Lidlu to chyba od poniedziałku będzie sprzęt 16.04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 mam pytanko czy dla kogoś kto zaczyna przygode ze spiningiem wystarczy na początek ten zestaw za 99 zł na drapieżnika okonia/szczupaka ?? wydaje mi sie ze takie przynety do zbyt łownych nie należą wiec mozesz sie zrazic do spiningu po kilku wypadach bez efektów.Nie sprzęt łowi tylko wędkarz. tylko ze wedkarz bez sprzetu moze sobie w nosie pogrzebac.Nigdy nie osiagniesz takich samych wyników na najtansze blaszki ktore sie krecic nie chca, co na sprawdzone przynety Naucz czytać się z zrozumieniem a nie tylko sprawdzać błędy Kolega MowilaZeMa18 wyraźnie pyta czy wystarczy a nie że chce startować z tym sprzętem na zawodach czy bić jakieś rekordy. Moim zdaniem na początek jeśli chodzi o szczupaki to zestaw ok. złowi kilka w ciągu sezonu bo to powinno się udać i sam będzie wiedział czego potrzebuje (niewielkim kosztem bez niepewności i głupich pytań) a na przyszły sezon lub pod koniec tego jak załapie o co chodzi i nieżuci spiningu w kąt to sam poleci po porządny sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Naucz czytać się z zrozumieniem a nie tylko sprawdzać błędy . własnie poczytaj ze zrozumieniem kolego.Napisałem tylko łowiac na blaszki z lidla ktore sie pewnie nie beda chciały krecic bedzie miał ciezko złowic cokolwiek czyli moze szybko popieprzyc ten sport.Poprostu uwazam ze lepiej kupic kilka gum ktore nie sa drogie a skuteczne.Kolega MowilaZeMa18 wyraźnie pyta czy wystarczy a nie że chce startować z tym sprzętem na zawodach czy bić jakieś rekordy. a czy chleb wystarczy zeby przezyc?wystarczy,ale co to za zycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Naucz czytać się z zrozumieniem a nie tylko sprawdzać błędy . własnie poczytaj ze zrozumieniem kolego.Napisałem tylko łowiac na blaszki z lidla ktore sie pewnie nie beda chciały krecic bedzie miał ciezko złowic cokolwiek czyli moze szybko popieprzyc ten sport.Poprostu uwazam ze lepiej kupic kilka gum ktore nie sa drogie a skuteczne.Kolega MowilaZeMa18 wyraźnie pyta czy wystarczy a nie że chce startować z tym sprzętem na zawodach czy bić jakieś rekordy. a czy chleb wystarczy zeby przezyc?wystarczy,ale co to za zycie? Co do przynęt to się zgodzę raczej bym wymienił na firmowe. A co do życia to lepiej żyć o samym chlebie niż ponad stan i potem płakać że na chleb się niema. Skoro ktoś pyta o zestaw za 99zł to zakładam że niema kasy na tyle żeby móc w razie czego wyrzucić w kąt firmowy sprzęt choćby z dolnej pułki, więc w takim wypadku zakup tego zestawu jak dla mnie jest ekonomicznie uzasadniony bo komfortowo to porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Kupił ktoś te świetliki ? Dają rade czy porażka? Cena kusząca wychodzi 36gr za sztukę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon-zawodowiec Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Ja kupuje już 3 sezon i spisują się ok (dziś też kupiłem) choć słyszałem że niektórzy nażekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wronks Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Ja kupiłem świetliki Crivita w tamtym roku, dawały radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Ja mam jeszcze z zeszłego roku i spokojnie wystarczają na nockę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tezeusz400 Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 wiadomo coś o tej promocji w tym roku? jak oceniacie wędki z lidla mam zamiar kupić dwie. Znalazłem link do promocji w lidlu http://www.lidl-pageflip.com/fsicache/pdf/Polska/FHZ_KW16_VYSb4C.pdf PS. opisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel332 Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 Nie widzę w ofercie zanęt a kiedyś były i co dziwne były to jedyne zanęty pod które podeszły mi świnki ,już nigdy potem nie udało mi się ich złapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deejaybialy Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 wiadomo coś o tej promocji w tym roku?jak oceniacie wędki z lidla mam zamiar kupić dwie. Znalazłem link do promocji w lidlu http://www.lidl-pageflip.com/fsicache/pdf/Polska/FHZ_KW16_VYSb4C.pdf PS. opisałem. torba crivit calkiem porzadna lezy 2m odemnie hehe tyle ze kupiona w Belgii za 30eu, wiec cenowo sami widzicie pudelka szczegolnie ich demontowalne przegrody troche liche proponuje zajrzec do srodka zeby nie bylo rozczarowania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feederalny Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 Kiedyś kupiłem parasol wędkarski. Na pozór solidny, ciężki...Szybko się rozleciał, puściły szwy, wyszły druty...Badziew. Ale świetliki O.K. Szału nie ma ale widać, a cena dobra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Ta... przeglądałem własnie gazetkę z lidla , asortyment ten co zwykle o tej porze , natomiast widać, że się rozwijają od strony merytorycznej...model nareszcie trzyma wędkę w sposób normalny, tzn. uchwyt dłoni obejmuję stopkę kołowrotka, bo nic mnie tak nie irytuje jak fotki gdzie ludzie pozują trzymając kij prawie za koniec dolnika..no niby szczegół ale rażący bo nienaturalny( np. takie coś http://pitbul.pl/fmfiles/putin_man_boobs_fishing.jpg ,miał być zrelaksowany przywódca wielkiego mocarstwa ,pasjonat, łowca, macho ,... a wyszedł amator, pozer. ) Wracając do lidla mam nadzieje, że za rok graficy rozwiną się jeszcze bardziej wędkarsko, i dowiedzą się, że ryby w podbieraku się nie podnosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi