Skocz do zawartości
Dragon

JAXON MARLON dopasowanie szpuli od SPRO

tyto

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam zamiar kupić kołowrotek Jaxon Marlon i zastanawiam się nad rozmiarem. Jego bliżniaczym modelem jest SPRO Incognito LCS 800.

Pierwsze pytanie, czy Marlon 6000 i 6500 to ten sam kołowrotek różniący się tylko wielkością szpuli- czy ma to samo "ciało' ? Widziałem tylko 6500

Drugie pytanie, słyszałem , że można dopasować szpulę od SPRO tylko od jakiego modelu?

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Z tego co pamiętam Marlon jest cięższy i ma mniejsze przełożenie. Osobiście mam obawy że materiały dla Jaxona są gorsze. Różnica w cenie cały czas się zmniejsza.

Napisano
Pierwsze pytanie, czy Marlon 6000 i 6500 to ten sam kołowrotek różniący się tylko wielkością szpuli- czy ma to samo "ciało'
Tak ,różnica w wadze to tylko 24g .
Napisano

A ze tak tylko zapytam... jest mozliwosc kupna dodatkowych szpuli w jakis sklepach czy nalezy szukac tylko uzywanych? Bo obecnie sam poszukuje, ale do travertine trb45.

• 3 months later...
Napisano

Proponuję wysłać email z zapytaniem do dystrybutorów. Ja napisałem do EXPERTA- dystrybutora SPRO i dowiedziałem sie o dostępności szpul i podali mi ceny sugerowane. Zakup oczywiście mozna dokonać przez sklep lokalny, ale już sklepikarze nie przytną sobie bo znamy cenę sugerowaną.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.