Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich fanatyków tej gry.Zapewne w gronie haczyka znajdzie sie nie jeden gracz tej zrzeszającej coraz więcej ludzi gry :twisted: I tu moje pytanie co myslicie o powstaniu swego rodzaju TEAM-u haczykowców którzy co jakiś czas spotykali by sie w miłym gronie na serwerze by pokazać co potrafimy innym forom?

Prosił bym doświadczonych graczy i tych mniej o wyrażanie swojego zdania na ten temat :cool:

Wszystkich chętnych do przyłączenia się proszę o wyrażanie chęci.Mile widzane osoby które potrafią postawić serwer i mają czas.

pzdr.

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Chętnie też bym popykał :wink: tylko musiał bym sie nauczyć :lol::lol::lol: powiem szczerze to zapodałeś temat trochę za późno ,ale może kolejna zima :wink: .dziś mamy Marzec czas na płoć ,jazia a i pstrąga bym pogonił :wink:

Napisano

W sumie pomysł dobry ,co prawda gram w nią od 3 tygodni ale ujdzie.

Jak można to przemyce pytanie dotyczące gry-czy można wygrać jakieś robale ,bo jak na razie wygrałem pare błystek.

Napisano

Ja tez bym zagrał tylko nie wiem jeszcze co to ?? :oops: Ale szybko się uczę. Serwera stawiać nie umiem ale czasu mam sporo.

Napisano

http://www.kalassa.net/propilkki2/index.php?eng=1 -link z grą do pobrania z działu downlad,pobierasz grę oraz aktualizacje do nowszej wersji :wink: Najpierw instalujesz grę po niej aktualizację i gotowe.

Po odpaleniu gierki wchodzisz w multi a jak poprosi o nazwe serva to wpisz:

podam ci 3 dostępne serwery-

propilkki.servegame.org

84.240.50.144

80.90.117.105

a dalej to już sobie chyba poradzisz :cool:

Napisano

spini, dzięki, zaraz zainstaluje, z angielskim problemów nie mam, więc sobie poczytam co tam na stronce.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...
Napisano

dla nowicjuszy, zaczynających grę lub tych którzy chcą grać na stałych servach. Podaje moje linki z których mozna pobrac adresy serwerów i hamachi to tworzenia lan. Pobranie jak i sms potwierdzający ejst darmowe, klikacie na link,wyskakuje okienko z ankietami wypełniacie jedną z nich (ta z mp3 jest najszybsza) i pobieracie. Wszystko w pełni darmowe i bezpieczne. To coś w rodzaju rapida tylko ze duzo szybsze.

hamachi http://CashFile.org/download?file=1322

serwery http://CashFile.org/download?file=1324

jak coś mogę dac przepis na herbatę rozgrzewającą xD

• 1 month later...
Napisano

Posty stare ale gra jeszcze trybi ;)

Gram w nią dopiero kilka dni ale idzie przyzwoicie, strasznie wciąga...

I isnieje może jakiś TEAM haczykowy??

• 8 months later...
Napisano

Ja jak cos to mógłbym się włączyć moze polegało by na tym, że bysmy rozmawiali na VENTRILO posiadam własny serwer 200slotowy utworzyło by się kanał HACZYKOWCÓW i mozna by było grac ONLINE jestem młody mam mutacje więc z głosem nie bęzie problemu szybko się uczę grać w takie typu gry a po za tym kiedyś grałem :)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Napisano

temat zamarł.....

a szkoda...zacząłem grać online i naprawdę super zabawa...

może jest ktoś chętny pograć w zawodach?

gg 5811005 zawsze niewidoczny

Napisano

Gra trybi o to jak ! Nie trzeba teraz znać serwerów bo lista jest już przypisana na stałe :)

Wystarczy wejść do Multi i dostajemy kilkanaście serwerów w tym kilka polskich :)

Wieczorami gra na prawdę dużo ludzi ! Zapraszam bo warto :)