spini Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Witam wszystkich fanatyków tej gry.Zapewne w gronie haczyka znajdzie sie nie jeden gracz tej zrzeszającej coraz więcej ludzi gry I tu moje pytanie co myslicie o powstaniu swego rodzaju TEAM-u haczykowców którzy co jakiś czas spotykali by sie w miłym gronie na serwerze by pokazać co potrafimy innym forom? Prosił bym doświadczonych graczy i tych mniej o wyrażanie swojego zdania na ten temat Wszystkich chętnych do przyłączenia się proszę o wyrażanie chęci.Mile widzane osoby które potrafią postawić serwer i mają czas. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Chętnie bym zagrał, ale niestety matura się zbliża A w dodatku im cieplej na dworze tym mniej chce się grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spini Napisano 1 Marca 2010 Autor Share Napisano 1 Marca 2010 Chodzi o to by założyć drużynę haczykową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Chętnie też bym popykał tylko musiał bym sie nauczyć powiem szczerze to zapodałeś temat trochę za późno ,ale może kolejna zima .dziś mamy Marzec czas na płoć ,jazia a i pstrąga bym pogonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel332 Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 W sumie pomysł dobry ,co prawda gram w nią od 3 tygodni ale ujdzie. Jak można to przemyce pytanie dotyczące gry-czy można wygrać jakieś robale ,bo jak na razie wygrałem pare błystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michorn Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Ja tez bym zagrał tylko nie wiem jeszcze co to ?? Ale szybko się uczę. Serwera stawiać nie umiem ale czasu mam sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spini Napisano 2 Marca 2010 Autor Share Napisano 2 Marca 2010 http://www.kalassa.net/propilkki2/index.php?eng=1 -link z grą do pobrania z działu downlad,pobierasz grę oraz aktualizacje do nowszej wersji Najpierw instalujesz grę po niej aktualizację i gotowe. Po odpaleniu gierki wchodzisz w multi a jak poprosi o nazwe serva to wpisz: podam ci 3 dostępne serwery- propilkki.servegame.org 84.240.50.144 80.90.117.105 a dalej to już sobie chyba poradzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michorn Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 spini, dzięki, zaraz zainstaluje, z angielskim problemów nie mam, więc sobie poczytam co tam na stronce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gandieres Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 To jak kiedy coś pykacie ? Bo też bym chętnie dołączył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manfred Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 Przecież wszystko macie opisane w temacie niżej A w internecie jest pełno poradników i całe forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radzio19871 Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 Ja pykam juz tydzień, mam w miarę ładne rybki jak na ten okres grania z chęcią z wami popyakm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymek96 Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Ja dzisiaj zaczynam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymek96 Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Czemu mi się wyłącza po paru minutkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spini Napisano 25 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Być może wina leży po stronie komunikatora gg:] wyłącz go na czas gry i sprawdz jak będzie;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymek96 Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 spini, nie nic nie mam załączone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gandieres Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 Gra ktoś może teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo1992 Napisano 6 Czerwca 2010 Share Napisano 6 Czerwca 2010 odswierze temat ma ktos moze serwer polski?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trociu Napisano 2 Grudnia 2010 Share Napisano 2 Grudnia 2010 dla nowicjuszy, zaczynających grę lub tych którzy chcą grać na stałych servach. Podaje moje linki z których mozna pobrac adresy serwerów i hamachi to tworzenia lan. Pobranie jak i sms potwierdzający ejst darmowe, klikacie na link,wyskakuje okienko z ankietami wypełniacie jedną z nich (ta z mp3 jest najszybsza) i pobieracie. Wszystko w pełni darmowe i bezpieczne. To coś w rodzaju rapida tylko ze duzo szybsze. hamachi http://CashFile.org/download?file=1322 serwery http://CashFile.org/download?file=1324 jak coś mogę dac przepis na herbatę rozgrzewającą xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHRISK141 Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 Najbardziej chyba znany serwer polski 212.244.81.60 zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swist2 Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 Posty stare ale gra jeszcze trybi Gram w nią dopiero kilka dni ale idzie przyzwoicie, strasznie wciąga... I isnieje może jakiś TEAM haczykowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekx0x Napisano 17 Października 2011 Share Napisano 17 Października 2011 Ja jak cos to mógłbym się włączyć moze polegało by na tym, że bysmy rozmawiali na VENTRILO posiadam własny serwer 200slotowy utworzyło by się kanał HACZYKOWCÓW i mozna by było grac ONLINE jestem młody mam mutacje więc z głosem nie bęzie problemu szybko się uczę grać w takie typu gry a po za tym kiedyś grałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz1411 Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 macie instalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 Super pomysł jestem za stworzeniem takiej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike_Mil Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 temat zamarł..... a szkoda...zacząłem grać online i naprawdę super zabawa... może jest ktoś chętny pograć w zawodach? gg 5811005 zawsze niewidoczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manfred Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Gra trybi o to jak ! Nie trzeba teraz znać serwerów bo lista jest już przypisana na stałe Wystarczy wejść do Multi i dostajemy kilkanaście serwerów w tym kilka polskich Wieczorami gra na prawdę dużo ludzi ! Zapraszam bo warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi