Gość bastard3son Napisano 20 Czerwca 2013 Share Napisano 20 Czerwca 2013 A miał ktoś styczność z tym Avocetem Gold III? Warto kupić? Chcę kołowrotek do gruntu, leszcz,lin,karaś,karp, ogólnie ryby do 7 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość atriel Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Potrzebuję kołowrotka do mojej gruntówki. Łowie na jeziorach i rzekach karasie, leszcze, częstym przyłowem są karpie. Wszystkie z nich to raczej większe sztuki. Mój to konger medalist float 3,6. Cena do max 150 chociaż chciałbym jak najbardziej ograniczyć budżet lecz żeby kołowrotek przetrwał więcej niż sezon. Wolny bieg zbędny raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Khazkryo Napisano 5 Stycznia 2014 Share Napisano 5 Stycznia 2014 Przeglądam temat i posty które mnie interesują są sprzed paru lat więc dużo się zmieniło Szukam kołowrotków w rozmiarze 3500 do moich gruntówek - Konger Medalist float 3,6 - 60 g. Kwota chciałbym jak najmniejsza bo to tylko młynki na dwa sezony (wtedy już zacznę pracować i pozwolę sobie na coś lepszego) ale budżet jakim dysponuję to 150 zł na kołowrotek czyli razem 300 zł na dwa. Ryby jakie będą poławiane to karaś, leszcze, lin i karpiki. Najlepiej bez wolnego biegu ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 5 Stycznia 2014 Share Napisano 5 Stycznia 2014 Jeśli nie potrzebujesz wolnego biegu to w tej cenie ja bym celował w Spro Passion 30 lub 40 (różnią się chyba tylko pojemnością szpuli) i myśle, że nawet po tych dwóch sezonach nie będziesz musiał szukać nowych młynków. Mam 30 chyba już trzeci sezon, głównie pracuje przy szczupakowym spinningu (gumy do 15cm, duże wahadła i obrotówki) i daje rade. Dobry hamulec, ładnie układa linke. Przy feederku też czasem pracował. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Zna ktoś ten patent ?? OKUMA Big Pit Baitfeder Conversion Cap Sklep UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Zna ktoś ten patent ?? Wygląda ciekawie. Ciekawe jak z trwałością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi