lokmon Napisano 14 Kwietnia 2006 Napisano 14 Kwietnia 2006 Które z łowisk Warszawskich oferuje, najwięcej szczupaków?
Karol73 Napisano 17 Kwietnia 2006 Napisano 17 Kwietnia 2006 No... ciekawe pytanie... to chyba będzie taka kolejność: 1. TESCO 2. GEANT 3 u Józka pod halą Mirowską szukaj a znajdziesz bo w wodzie to raczej już dawno nic nie ma
DAMIANO Napisano 20 Kwietnia 2006 Napisano 20 Kwietnia 2006 No też moze jest to prawdą ze w w Warszawskich wodach juz prawie nic nie ma, ale chciałbym powiedziec ze to nie tylko o to chodzi.Ja na przykład nie chciał bym łowic w Warszawie nad Wisłą bo wydaje mi sie ze nie ma tam na tyle spokojnych miejsc do połowów. Jak juz bym się miał wybierac to wolałbym pojechac odpocząc i łowic za Warszawę na szczupaki, oczywiście nad Zalew Zegrzyński.
Karol73 Napisano 21 Kwietnia 2006 Napisano 21 Kwietnia 2006 Kompletna bzdura. W Warszawskiej Wiśle znacznie łatwiej złowić szczupaka niż cokolwiek na zalewie. Pytanie było poprostu śmieszne. Facet szukał recepty przyjść machnąć 5 razy i wyjąć Totalnym nie porozumieniem są "spokojne" miejsca połowu ale jak ktoś dopiero zaczyna i ma przesyt wiedzy teoretycznej moż tak myśleć. Szczupaki łowi się na pograniczu nurtu, przy wejściach na główki czy wręcz w klatkach pomiędzy nimi. Takich miejsc jest od czorta Życzę powodzenia jeśli chodzi o łowienie szczupaków na zalewie.
DAMIANO Napisano 22 Kwietnia 2006 Napisano 22 Kwietnia 2006 Dzięki za powodzenie ale jakoś się tam nie wybieram, jak niby jest tyle szczupaków w wiśle w Warszawie to proszę mi o opisanie tych niby spokojnych miejsc.Gdzie one wogóle są.
Filippos Napisano 24 Października 2006 Napisano 24 Października 2006 Dzięki za powodzenie ale jakoś się tam nie wybieram, jak niby jest tyle szczupaków w wiśle w Warszawie to proszę mi o opisanie tych niby spokojnych miejsc.Gdzie one wogóle są. Damiano cały prawy brzeg rzeki jest takim spokojnym miejscem. Ja najczęściej bywam pomiędzy mostem grota, a gdańskim. Możesz tam znaleźć takie miejscówki, że się czujesz jak na wsi, a nie jak w środku stolicy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.