CHELEK Napisano 16 Kwietnia 2010 Napisano 16 Kwietnia 2010 Zna ktoś to łowisko niedaleko Łowicza ? Wiem że dosyć mocno jest ono oblegane wczesną wiosną no i latem przez kolegów wędkarzy nawet z Łodzi ?? Coś się ruszyło nad tymi zbiornikami w tym roku ??????? Cytuj
CHELEK Napisano 28 Maja 2010 Autor Napisano 28 Maja 2010 Zapraszam do tematu i nie wierzę że nikt z moich okolic nie siedział tam z kijem Tak zwane "Karasiowo" nazwa od jednego z naszych forumowiczów Cytuj
spini Napisano 28 Maja 2010 Napisano 28 Maja 2010 CHELEK, ty żyjesz? dawno Cie tu nie widziałem i wracamy do tematu;p Cytuj
kaczor69 Napisano 31 Maja 2010 Napisano 31 Maja 2010 Znajomi ostatnio dość często tam uczęszczają, biorą linki, bączki, karpiki nawet węgorzyki. CHELEK spiesz się, oni nie należą do "NOKILOWCÓW". Pozdrawiam całą BRAĆ !!! Cytuj
CHELEK Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Napisano 1 Czerwca 2010 CHELEK, ty żyjesz? dawno Cie tu nie widziałem i wracamy do tematu;p Żyje tylko rzadko się wpisuję bo siedzę na rybach hehehe a wracając do wątku to byłem -złowiłem ale kiepsko sqbały Cytuj
spini Napisano 1 Czerwca 2010 Napisano 1 Czerwca 2010 A ja byłem dzisiaj może z godzinke posiedziałem Ale trafił się linek 34cm kilka małych płotek i okonek Następnym razem zanęta linowa będzie brana pod uwage... Co mnie dobiło to siedzące dziadki a w siatach linki 15-25cm,no szok i jak ma tu być dobrze Cytuj
CHELEK Napisano 7 Czerwca 2010 Autor Napisano 7 Czerwca 2010 NOOOOOOOO coś ty przecież to Polska!!! a kontroli ni widu ni słychu na tej wodzie może się boją tylko niewiem czego jak tam w większości średnia wieku to 60lat a zauważyłeś że małego karaska już tam niema wszystko "patelniowe" hehehe Cytuj
spini Napisano 7 Czerwca 2010 Napisano 7 Czerwca 2010 Nie wiem,nie złapałem karaska i zaskoczony tym byłem jak by był to chyba wszedł by przed linem? Fajna woda ale ludzie nie te i poglądy też Cytuj
CHELEK Napisano 23 Października 2010 Autor Napisano 23 Października 2010 Panowie jakie wyniki na tych zbiornikach bo podobno to już nasz ostatni rok z tą wodą a tam zawsze na jesieni ładne okonie i (podobno) szczupłe kąsały ?? Cytuj
wkuboslaw Napisano 13 Września 2012 Napisano 13 Września 2012 Witam czy ktos w ostatnim czasie łowił na tym zbiorniku i jak wyglada spraw z rybkami bo cos słyszałem o zatruciu tej wody. Cytuj
lejtnant Napisano 15 Września 2012 Napisano 15 Września 2012 Witam. W lipcu i sierpniu na stawach w mysłakowie było dużo śniętych ryb na brzegu, na obu stawach. Były to różne karpiowate od 1kg do 2 kg. Na każdym stanowisku było po 2-3 ryby. Były różne wytłumaczenia: ktoś celowo zatruł opryskiem, choroba, śnięcie ryb po tarle (?). Teraz jest czysto ale o dużą rybę bardzo trudno. Jest sporo małych płoci, okoni i innej drobnicy. W lipcu uparłem się i łowiłem tam przez tydzień, sama drobnica. Kiedyś można było złapać lina, teraz żadnego.nie widziałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi