Shoe Napisano 16 Maja 2016 Share Napisano 16 Maja 2016 O 16.04.2016 o 17:52, Zielan napisał: Używam i zawsze polecam plecionkę Robinson Phantom Spin. Tak jak wspomniano są opinie że jest bardzo podobna do Power Pro, coś musi w tym być bo nie mogę narzekać. Pod szczupaka używam średnicy 0,12 mm. Tak samo używam Phantoma w kolorze zielonym mam same dobre opinie. Na jerku też są opinie że to bardzo podobna do power pro plećka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romcio.fish Napisano 17 Lipca 2016 Share Napisano 17 Lipca 2016 No, rzeczywiście, niezła i w dobrej cenie jest ta plecionka Magnum 4X. Założyłem ją na sandacze ciężej 0,14 mm i pod sumową orkę spinningiem w dużej rzece 0,20 mm a jesienią użyją ją też do jerkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybiastycznie Napisano 9 Sierpnia 2016 Share Napisano 9 Sierpnia 2016 Ostatnio kupiłem mikado octa braid 0.18 i jestem zadowolony. Przerzuciłem się z żyłek na plecionki, więc rzuty są dalsze. Do tego wbrew powszechnej opinii póki co nie straciła koloru. Sprawdza się w polowaniu na szczupłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi