piotr chorzów Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Panie i Panowie Jakie doniesienia z PLAŻOWEGO FRONTU SURF Interesuje mnie rejon Karwia , Jastrzębia Góra , Władysławowo , Hel. Proszę o info czy są jakiekolwiek brania z plaży, bo woda jest BARDZO CIEPŁA a to najczęściej = kiepskie połowy z plaży , przynajmniej takie są do tej pory moje SKROMNE doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oszolom87 Napisano 3 Października 2010 Share Napisano 3 Października 2010 Witam, łowi ktoś z plaży w trójmieście? Metoda jaka mnie interesuje to surfcasting ale informacji o spiningu chętnie poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekfr Napisano 3 Października 2010 Share Napisano 3 Października 2010 Wczoraj w trójkę próbowaliśmy plażę w Karwi i do 23 żadnych efektów,być może przyczyną są siatki jak okiem sięgnąć w prawo i lewo aż czarno od chorągiewek. Tubisa przy brzegu mnóstwo woda coraz chłodniejsza tylko patrzeć jak Dorsz podejdzie. We Władysławowie można jakąś flądrę już dostać ale z główki z plaży słabo ale można trafić ładne sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 3 Października 2010 Share Napisano 3 Października 2010 Tubisa przy brzegu mnóstwo woda coraz chłodniejsza tylko patrzeć jak Dorsz podejdzie. Daj znać jak się coś zacznie dziać, bo już trzeci rok się szykuję żeby połowić dorsze z plaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 3 Października 2010 Share Napisano 3 Października 2010 Daj znać jak się coś zacznie dziać, bo już trzeci rok się szykuję żeby połowić dorsze z plaży. Też będę wdzięczny za info o okolicach Władysławowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 3 Października 2010 Share Napisano 3 Października 2010 Tomek wybierasz się ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 3 Października 2010 Share Napisano 3 Października 2010 Tomek wybierasz się ?? Może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 4 Października 2010 Share Napisano 4 Października 2010 Daj znać kiedy się wybierasz może skoczyczmy razem na jakieś 3 dni w listopadzie mają być zawody cena coś koło 150,- z noclegiem i korytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 4 Października 2010 Share Napisano 4 Października 2010 Daj znać kiedy się wybierasz może skoczyczmy razem na jakieś 3 dni w listopadzie mają być zawody cena coś koło 150,- z noclegiem i korytem Plaża będzie ewentualnie jako uzupełnienie. Reszta na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekfr Napisano 14 Października 2010 Share Napisano 14 Października 2010 W Karwi zaczynają brać Dorszyki,Trocie i flądry takie po 1.5 kilo no i ludzi coraz więcej łowi,aż z chęcią się jedzie,życzę wszystkim sukcesów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 14 Października 2010 Share Napisano 14 Października 2010 W Karwi zaczynają brać Dorszyki,Trocie i flądry takie po 1.5 kilo no i ludzi coraz więcej łowi,aż z chęcią się jedzie,życzę wszystkim sukcesów!!! Możesz coś więcej napisać może jakieś FOTKI Napisz gdzie dokładnie bierze ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekfr Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 Kolego zdjęć nie robiłem bo nie miałem aparatu nie zawsze zabieram a moja Nokia N97 robi takie zdjęcia że lepiej w ogóle nie robić. Dzisiaj jedziemy na plażę do Lubiatowa bo przez ostatnie dni łowią tam dużo Dorsza,nawet po 10szt na głowę i grube duże Flądry,zabiorę dzisiaj aparat i porobię trochę zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 Daj znać w jakich godzinach gryzły, na co i na oko w jakiej odległości od brzegu . Ja się wybieram jutro do Lubiatowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekfr Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 Kolego brały na tubisa i na śledzia od zmroku do 23 dłużej nie siedzieliśmy,dzisiaj byliśmy i duża fala wygoniła nas do domu. Wiatr bardzo słaby a fale tak duże że ciężarek 150gr z wąsami i się przemieszczał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Jeszcze kilka takich postów i wsiadam w auto i jadę 650km na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 18 Października 2010 Share Napisano 18 Października 2010 3szt. takie ponad 1kg, brania takie że myślałem że kija połamią Dzisiaj atakujemy w więcej osób i zabieram aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 18 Października 2010 Share Napisano 18 Października 2010 Gdzie łowicie Koło Czarnej Wody czy bardziej w strone Jastrzębiej a może na umocnieniach za Rozewiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 18 Października 2010 Share Napisano 18 Października 2010 Na Karwię i Rozewie nie śmigam bo to jest bez sensu, wszędzie sznury i siatki, byłem niedaleko Lubiatowa. Problem z łowieniem w morzu jest taki że każdy mówi co innego, a w dodatku większość kłamie, tym bardziej ci wtajemniczeni Chyba się boją że dla nich ryb nie starczy albo miejsca zabraknie...już raz takie coś słyszałem żebyśmy nie jechali z kimś do Orłowa bo tam jest tylko miejsce na 15 czy 20 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 18 Października 2010 Share Napisano 18 Października 2010 Na Karwię i Rozewie nie śmigam bo to jest bez sensu, wszędzie sznury i siatki Rybacy Na takiej płytkiej wodzie tam w odległości200 - 250m jest może ze 3m wody. A jak rejon CETNIEWA w kierunku na Władek no i sam Władek mowa oczywiście o plaży bo w porcie to TŁOK a ja wole cisze i spokój. Proszę sprawdzić bieżące oraz poprzednie płatności do polis . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 18 Października 2010 Share Napisano 18 Października 2010 Rybacy Na takiej płytkiej wodzie tam w odległości200 - 250m jest może ze 3m wody. Nie znasz talentu naszych rybaków W tym roku łowimy belony stoimy przy brzegu po pas w wodzie, płynie w naszą stronę lodź rybacka stanęli jakieś 15 metrów przed nami. Boja za burtę i zaczynają ciągnąć siatę zadowoleni z siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 18 Października 2010 Share Napisano 18 Października 2010 Dzisiaj wcięło gdzieś tubisy i tylko jedno walnięcie jakieś 130-140m od brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekfr Napisano 19 Października 2010 Share Napisano 19 Października 2010 Wczoraj byliśmy znowu w Karwi i na 9 chłopa zero brań ale i Tubisa z wieczora ilości śladowe a jak złapał przymrozek zniknął,ale za to łysy pięknie oświetlał plażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 19 Października 2010 Share Napisano 19 Października 2010 Jacek - jak czytam, co piszesz to mnie ciągnie nad BAŁTYK - gdyby tylko było bliżej masz jakieś namiary na sprawdzone - przyzwoite i tanie kwatery ?? Karwia i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekfr Napisano 19 Października 2010 Share Napisano 19 Października 2010 Jacek - jak czytam, co piszesz to mnie ciągnie nad BAŁTYK - gdyby tylko było bliżej masz jakieś namiary na sprawdzone - przyzwoite i tanie kwatery ?? Karwia i okolice [/quotePiotr w dzisiejszych czasach wszystkie kwatery są przyzwoite a o tej porze roku dostaniesz nawet od 20pln za dobę i wybór jest bardzo duży.Ja nie korzystam bo jestem miejscowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekfr Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 Ładne Dorsze biorą z plaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi