dominik95 Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 Dzień dobry, czy taki zestaw obleci na początek? Mam spinning kongera ale jest bardzo sztywny i chciałem coś kupić nowego. Ewentualnie może ktoś jest w stanie coś polecić do 200 zł? https://allegro.pl/oferta/zestaw-spinningowy-wedka-kolowrotek-dragon-8987834016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 Kup oddzielnie wędkę i kołowrotek . Ten kręcioł dodany do kija nic nie wart. No, może jednak coś wart ale niewiele Określ się dokładniej co chcesz łowić i gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FullWengjel Napisano 5 Maja 2020 Share Napisano 5 Maja 2020 Tak jak napisał Essox - daruj sobie taki zestaw. Jak ma byc bardzo tanio a dobrze to kręcioł ryobi ecusima plus kijek jaxon grey stream. Napisz co chcesz łowić a dobierzemy parametry. Z przesyłkami zamkniesz sie do 250 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik95 Napisano 5 Maja 2020 Autor Share Napisano 5 Maja 2020 Dzięki Panowie. Zdecyduje się na tego jaxona. Łowię na Warcie, myślę że będę szukał okoni i szczupaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FullWengjel Napisano 6 Maja 2020 Share Napisano 6 Maja 2020 Okoń i szczupak to zasadniczo dwa różne kije ale od biedy można opędzić jednym - chyba 5-23 byłby najcelniejszy ale o paprochach pod okonie zapomnij. Takim cw bedzie raczej okoń na ciężko. Zastanów się dobrze nad długością. Na nizninna rzeke wszyscy polecaja 2,70m ale w sumie nie wiem po co. Na małym siurku długim kijem mozna lepiej prowadzic przynetę i bardzo lekkie przynety kleniowo jaziowe lataj dalej ale na tym chyba koniec zalet długich kijów. Na duzej rzece i tak wiekszosc brań jest do 7-8 m od brzegu. Moim podstawowym kijem na odrze jest kijek 1,83 m ale na decyzję wpłynąl ponton z silnikiem. Gdyby nie to celowałbym w długość 2,10-2,30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FullWengjel Napisano 6 Maja 2020 Share Napisano 6 Maja 2020 Pomyśl też nad Mikado Bixlite - podobna cena do streama a może być fajniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik95 Napisano 15 Maja 2020 Autor Share Napisano 15 Maja 2020 Dzięki panowie wybór padł na tego Grey streama i kołowrotek ryobi ecusima 2000. Zobaczymy w weekend jak się sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi