Qwarteq Napisano 6 Maja 2020 Share Napisano 6 Maja 2020 Dzień dobry, czy można karmić ryby naleśnikami chlebem czy bułką? I czym karmić ryby w stawie (żeby nie wydawać dużo pieniędzy) mam naryki około 15cm kilkunastu gatunków ryb :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 6 Maja 2020 Share Napisano 6 Maja 2020 Naleśniki drogo wychodzą. Chleb tak ale z masłem czosnkowym. Czosnek jak wiadomo dobrze wabi ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 6 Maja 2020 Share Napisano 6 Maja 2020 Lepszy jest kawior astrachański , ośmiorniczki i ser brie , ale idealną zanętą będą placki ziemniaczane 😜 taki sarkazm z mojej strony 😁 ps. Marienty nie śmiej się z czosnku , kolegi ojciec chodzi w zimie na lód i wyciąga piękne płocie na ciasto z czosnkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi