carlos Napisano 26 Lutego 2008 Napisano 26 Lutego 2008 Witam Wszystkich Nie wiem czy temat pojawił się juz na forum czy jeszcze nie. Próbowałem znaleźć ale się nie udało. Czy macie jakies plany batymetryczne jezior? Chodzi mi głównie o jeziora z województwa lubuskiego, zachodnio-pomorskiego i wielkopolski. Osobiście posiadam ich kilka chętnie je udostepnie tylko nie wiem jak je można wstawić tu na Forum. Mi udalo sie znaleźć jeziora: Czołnów Lubie Komorze Myśliborskie Paklicko Wielkie Pile Renickie Siecino Możliwe że ostatnio pojawiło sie cos więcej dawno nie sprawdzałem. Bardzo duzo osób posiada echsondy z GPS którymi można utworzyć takowe mapy nie wiem czy można prosić o prywatne zasoby ale może zechca udostępnić wędkarskiej braci to co posiadają z góry bardzo dziękuję w imieniu wszystkich.
Sand Napisano 18 Maja 2009 Napisano 18 Maja 2009 Zastanawiam się nad kupnem książki zawierającej profesjonalnych map batymetrycznych opracowanej i wydanej przez specjalistów z IRS: J.Waluga, H.Chmielewski. http://www.swistak.pl/z4412244,1,MAPA-BATYMETRYCZNA-Pojezierze-Elckie-54-mapy-.html Niestety książkę będę zamawiał przez internet i nie mam możliwości obejrzenia jej przed zakupem. Czy ktoś z szanownych forumowiczów miał coś takiego w ręku? Warto to kupować?
Pilek01 Napisano 7 Czerwca 2009 Napisano 7 Czerwca 2009 mnie by interesowały mapy jeziora nyskiego i otmuchowskiego, gdyby ktoś miał takie to bardzo proszę o wklejenie
Jago Napisano 4 Maja 2010 Napisano 4 Maja 2010 Witam. Czy ktoś się orientuje gdzie można uzyskać plany barymetryczne jezior ?
stary55 Napisano 5 Maja 2010 Napisano 5 Maja 2010 W Instytutach Rybactwa Śródlądowego.Regionalne Koła PZW
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.