crh100 Napisano 25 Maja 2013 Share Napisano 25 Maja 2013 Tego nie próbowałem jeszcze, tu mi dałeś sęka muszę to sprawdzić. Daj znać jak sprawdzisz bo tez mnie to zaciekawiło a to 10zł to przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bulisx Napisano 30 Sierpnia 2013 Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Tego nie próbowałem jeszcze, tu mi dałeś sęka muszę to sprawdzić. Daj znać jak sprawdzisz bo tez mnie to zaciekawiło a to 10zł to przesada. Wjechałem w tym roku 3 razy za pokazaniem karty. 1 wypad na 2 dni (debiutancki ) udany, karp, trochę leszczy, węgorz następne 2 wypady na zero... Jutro kolejny wypad na 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bulisx Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 I po kolejnym dniu i nocce na sosinie Znowu cienko, 3 płotki, 2 leszcze 2 jazgarze Wszystko malutkie pływa spowrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bulisx Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 Kolejne 2 dni spędzone na Sosinie Trochę zabawy było ok 10 płotek 22-29cm na czerwonego 7 Leszczy 36-43cm Wszystko wróciło do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRONG87 Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 a co z wywożeniem np przynęt zanęt itp??? chodzi mi tu o mały pontonik ...mozna czy jest zakaz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 25 Września 2013 Share Napisano 25 Września 2013 STRONG87, póki co to jest zakaz wędkowania do 17.10.2013. (naprawa spustu wody) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bulisx Napisano 2 Kwietnia 2014 Share Napisano 2 Kwietnia 2014 Był już ktoś w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 2 Kwietnia 2014 Share Napisano 2 Kwietnia 2014 Byłem, biorą karpiki zarybieniowe, płoć z wysypką tarłową. Wędkarzy dużo, oprócz tego efekty specjalne : buraki na ryczących motorach i beemkach bez tłumika, sporo ekip z grillami. W ładną pogodę już tam nie pojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bulisx Napisano 2 Kwietnia 2014 Share Napisano 2 Kwietnia 2014 buraki na ryczących motorach i beemkach bez tłumika, sporo ekip z grillami. W ładną pogodę już tam nie pojadę. Tego nie wyplewisz, w którym miejscu byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 14 Kwietnia 2014 Share Napisano 14 Kwietnia 2014 Byłem wczoraj. Niestety ryba chyba się jeszcze nigdzie nie ruszyła. Coś skubało, ale jakieś maleństwa więc ogólnie wyprawa na zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi